Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024) - FAQ u prvoj poruci

Poslao mail upit sa tracking brojem koji je dao Temu i dobio odgovor od City Express (PT....RS) da im posaljem bar kod posiljke?

Update:
upravo na Viber stize poruka od njih da ce biti danas isporuka od 9-11.

Poslednja izmena:
Kurir zvao i isporucio sa malim zakasnjenjem ali sve ok :)

Poslednja izmena:
Strah me komentara od generatora i aplikacija ali ipak ću napisati, da li je nekome bex isporučio paket koji je trebalo DE - AG030844

Danas sam malo smarao podršku i reče na kraju bice krajem tekuće nedelje, verujem da bi me otkačili

Pronadjose kontejner , mrdnu 715 posle 35 dana 🤣

@nenad99

Vidi se na pracenju da su u fazi isporuke preko DEx-a
AG030844xxxx posiljke preuzete od posiljaoca 26.09

Isporuka ide i preko BEX-a , ali statusi kasne !!! i prikazuje ih samo M-One

Iz BEX-a kazu da ce slati obavestenja na Viber , jos uvek nisu
uveli AG kodove u sistem pracenja.

@ekoguard

LA0715... posiljke koje su krenule iz Kine , a nisu isporucene su maksimalno 44 dana u tranzitu.
Kada ti istice rok za dostavu ?

Refund mozes odmah da dobijes ako je slanje otkazano

as.jpg

@nenad99

Vidi se na pracenju da su u fazi isporuke preko DEx-a
AG030844xxxx posiljke preuzete od posiljaoca 26.09

Isporuka ide i preko BEX-a , ali statusi kasne !!! i prikazuje ih samo M-One

Iz BEX-a kazu da ce slati obavestenja na Viber , jos uvek nisu
uveli AG kodove u sistem pracenja.

@ekoguard

LA0715... posiljke koje su krenule iz Kine , a nisu isporucene su maksimalno 44 dana u tranzitu.

Pogledajte prilog 461303
Instalirao na kraju i isao jednu po jednu, nasao sam jednu poput moje samo drugi grad i danas je isporucena. Ja sam svoju odmah preusmerio na paketomat, moguce da ce me to kostati da cekam duze

Pogledajte prilog 461303
Moja je u tranzitu 42 dana i sad evo malopre je promenila status u "Primljeno od strane lokalne kompanije za dostavu" ja sam rekao da moja posiljka STOJI mesec dana (30 dana) u Madjarskoj ne da treba da bude isporucena za 30 dana kako si se ti cudio odkud to da LA treba da bude isporucena za toliko dana.
Naravno da refund mozes da dobijes kad je otkazano slanje.

danas mi je dex kurir doneo pošiljku koja je od 26.09 u statusu preuzeta...onda sam mom drugu pravio društvo da preuzme pošiljku u despota stefana bex paket shop....

tako da jednima donese kurir, neki moraju u paket shop, ili u poštu jer je post express nestao u akciji, nekome stigne u paketomat...samo neka se okreće...dex, bex, pex, cex, sex :) valjda će sada svima stići kad su angažovali sve postojeće i nepostojeće resurse u srbiji...

LA***HU posiljka koja je porucena 24.09. je od danas zaduzena za dostavu. Bas neverovatno brzo, pogotovo za ovaj period. I ranije sam povremeno dobijao posiljke za oko 2 nedelje, ali sad bas to nisam ocekivao.

Sad gledam 20.09. porucio 06.10. stiglo nimalo lose :)
Sa Alija sam znao i po dva meseca da cekam a nekad i da nedocekam.

Stize jos jedan Ali UC...HU relativno brzo

Naruceno 12.09., kod nas stiglo 27.09., ostavljeno u paketomat danas 07.10.

@ekoguard

Ukupan rok za dostavu HU posiljki je 75+15 dana , a vi ste poceli da trazite refund
u prvih 40 dana iako slanje posiljke nije otkazano , nego vidite da je u tranzitu.
I sto je najvaznije vidi se da cela serija kasni , da pojedinacno nije samo vasa
posiljka problem.

Posiljke su u Madjarsku stigle pocetkom septembra !!!

Received by local delivery company ( 2024-10-07 ) znaci da ih je od ECSC preuzela
Madjarska posta koja ih sad prosledjuje ka krajnjim adresama.

@gicko

Kasnjenje preko roka od 30 dana je za maksimalno 20% Temu posiljki.
Ostale isporuce izmedju 20 i 30 dana.
449.jpg

Poslednja izmena:
@ekoguard

Ukupan rok za dostavu HU posiljki je 75+15 dana , a vi ste poceli da trazite refund
u prvih 40 dana iako slanje posiljke nije otkazano , nego vidite da je u tranzitu.
I sto je najvaznije vidi se da cela serija kasni , da pojedinacno nije samo vasa
posiljka problem.

Posiljke su u Madjarsku stigle pocetkom septembra !!!

Received by local delivery company ( 2024-10-07 ) znaci da ih je od ECSC preuzela
Madjarska posta koja ih sad prosledjuje ka krajnjim adresama.

@gicko

Kasnjenje preko roka od 30 dana je za maksimalno 20% Temu posiljki.
Ostale isporuce izmedju 20 i 30 dana.
Pogledajte prilog 461326
Znam ja koliki je rok za dostavu, kad sam rekao da mi je istekao rok? Nikad, izmisljas samo sam se nadovezao na kolegu da i moja 715 posiljka lezi punih 30 dana i ne pomera se nista drugo sem toga i to je bila cela poenta mog posta tog, a ti si iskonstruisao ostalo, odakle nam ideja da LA posiljka treba da stigne za 30 dana itd, uopste sa razumevanjem nisi ni citao sta sam napisao ali ajd, vidim da uzivas u svemu ovome, pa cu te pustiti da uzivas sam.

Odakle vam ideja da LA...HU treba da stigne za 30 dana ???
Druze, to sto radis je ruzno, ti si pitao OVO i ja sam ti odgovorio za OVO, refund sam zbog neceg drugog trazio a ne moram tebi da se pravdam zasto sam trazio imam neke svoje razloge.
Iskljucivo sam te pitao za ovo citirano, gde sam ja napisao da LA...HU posiljka treba da stigne za 30 dana, i nizasta te drugo nisam pitao a ti citiras moje pitanje i ubacujes moj odgovor za refund koji sam trazio a da takvo pitanje nije ni bilo spominjano.
Aj me samo preskoci, nadji drugu zrtvu, vidim da ti je to modus operandi da si kao "najpametniji" u ovoj temi pa se hvatas za nekog i tako dalje ne znam jel ti to neka terapija ili ti to nesvesno radis, ego te cepa ili sta ja znam.
Tako da odgovori mi na ono jedino sto sam te pitao ako zelis ili reci pogresio sam ili me zaobidji.
Da razjasnimo za ostale, prvo ide tvoj citat, pa moja prva recenica koju si citirao, i tada si ti na to trebao da odgovoris gde sam ja tvrdio za tih 30 dana e ne ti si umesto toga citirao drugu moju recenicu koja veze nema sa prvom.
Molba!!!

Local delivery company je Mađarska ?
A local delivery centar ?

Temu AG od 31.08 danas isporučen u Dex paketshop u Novom Sadu, posle 37 dana. Pare vraćene posle 35 dana automatski, ovo časti Dex pošiljku od 5500 dinara 😂
Paket shop u NS im je u njihovom GPC, u jednoj velikoj hali, unutra opušteno, nema nešto paketa puno, svi bleje polaaaaako, opušteno...

Received by local delivery company - kada Madjarska posta preuzme posiljku od ECSC
[RS] Arrived at local delivery center - kada transportno pakovanje dodje u Srbiju
- ponekad treba 2-5 dana da se pojavi status 11003 IZMENICNA POSTA ( za registrovene LA...HU )

@ekoguard

Do sada nigde nisi pomenuo drugu posiljku tj. da se radi o drugom kodu - pominje se samo LA0715... ,
pa sam pomislio da za nju trazis refund.

Iako najmanje 5 strana unazad ponavljamo koje su LA071x bile zaglavljene
neki clanovi i dalje pisu o njim iako se vidi da su se pokrenule i da ce stici

715.jpg

@sky007

Zar je tesko napisati koja posiljka ?

Da li sa AE ili sa Temu i posile koliko dana od narucivanja ?

Evo konačno stigao LA715 koji je čamio u ugarskom kazamatu mesec dana. Pisao sam ovde o njemu, naručen krajem septembra.

Takođe stigla i Iherb porudžbina posle 14 dana. Proletela je kroz carinu bez ikakvih dodatnih troškova što mi se nikad nije desilo sa paketima od ovog pošiljaoca. Pretpostavljam da je prevelika opterećenost paketima pa da samo gledaju da se malo ubrzaju pa im nešto promakne za naplatu.

Ako pise zaduzen za dostavu, da li to znaci da je paket stigao u moju postu, ili treba da cekam da postar ostavi papiric u sanducetu pa tek onda?

To znači da je poštar zadužio paket, mada ne i da ga je poneo. Ako ga je poneo verovatno će da ti ga donese taj dan. Ako ne stigne može da ga ponese sutra i onda je status tipa "Naredna dostava", mada se to retko dešava, tako da na to ne računaj. Ako te ne nađe kući (ili nije ni poneo) sledeći status je "Izveštena". Papirić verovatno neće ostaviti osim ako nije neka bitna pošiljka, recimo od suda. Ako nije isporučio pošiljku kada je razduži status je "Zadužena za isporuku" i tek kad to vidiš ima smisla ići u poštu.

Evo konačno stigao LA715 koji je čamio u ugarskom kazamatu mesec dana. Pisao sam ovde o njemu, naručen krajem septembra.
Ako si ga narucio krajem septembra, onda nikako nije mogao da cuci u Madjarskoj metar dana, ali ako si narucio kao ja krajem avgusta takodje LA715 onda je ok, i moj je cucao mesec dana pisao sam i ja o tome.
Pretpostavljam da si greskom napisao septembar umesto avgusta.

BEX isporucio AG0308458xxx - nije stigla poruka na Viber ili SMS

Porudžbina isporučena za tranzit 17.09
Postupak carinjenja završen 25.09
Preuzeta od pošiljaoca 27.09
sinoc su se pojavili statusi
Na dostavnom vozilu 2.10
U postupku dostave
U distributivnom centru dostave 7.10 - 19h

Statistiku - tempo isporuke za sve kodove mozete da pratite sa Track Checker-om

@ekoguard

Svako ko hoce da izdvoji par minuta , moze da vidi 100 primera za seriju kodova kojoj pripada i njegova posiljka...

Nazad
Vrh Dno