Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024) - FAQ u prvoj poruci

AG0308300003 - AG0308300999

998 posiljki - 950 je isporuceno
14 - nisu krenule iz Kine
statusi za ostale 34 :

34.jpg

AG030 84 00xxx
9.9 i 10.9 su krenule iz Kine
Primer za prvih 999 iz serije 84
Nema ih vise na DEx pracenju

23/24 dan su u tranzitu , jos uvek nema isporucenih

999.jpg

Ja bih zvao Bex i objasnio im situaciju. Pretpostavljam da kad ostavis nesto od podataka, da ce na osnovu toga moci da te nadju ili da bar znaju da kad nalete na tvoj paket.

Inace, danas otisao i preuzeo oba paketa. Otisao sam pred kraj radnog vremena i srecom tu je bio i paket za koji su me danas zvali.

Ovaj poslednji koji mi jos nije isporucen, a koji je i dalje kod Dexa, a narucen je pre ova dva, stvarno nemam reci. Da nisu ubacili Bex u pricu, razvlacili bi se paketi jos minimum 10ak dana, a mozda i pune 2 nedelje.
Pozvacu ih danas, ali mi se danima niko ne javlja iz DExpressa, a ni M-One kompanije. Valjda ce Bex podici. Otici cu ja i licno tamo na Pancevacki put ako je potrebno sa licnom kartom. Napravili su haos promenom brojeva za pracenje posiljki. Hvala za odgovor, drago mi je da ste se vi snasli.

Info iz BEX-a - Posiljke sa AG kodovima koje su preuzeli od DEx-a ce jos 10-15 dana urucivati bez mogucnosti pracenja.
Kuriri ce pozivati na telefon , a posiljke koje ne uruce ce par dana stajati u paket sopovima odakle ce slati poruke na Viber ili SMS

Moja situacija sa Temu:
Porudžbina podeljena u dva paketa, prvi paket- poštin isporučio je CityExpress za 20 dana od poručivanja. Drugi paket DExpress probio je rokove i dobio sam refund.

Totalno sam razočaran DExpresom, i sa zadovoljstvom ću primiti paket na njihov račun ako ga ikad isporuče. Ovo je primer klasične pohlepe da zarade što više novca i prihvatanja posla više nego što mogu da ispune, bez angažovanja dodatnih ili stimulacije raspoloživih kurira. Nadam se da će ih Temu dovesti do bankrota jer ovo što rade je čist bezobrazluk, i ne zaslužuju da postoje.
U domaćem transportu mogu da rade šta hoće,tako recimo primer: prošlo leto, poslat mi je paket sa otkupom u ponedeljak (neka kamerica za podvodno snimanje) i nadao sam se da će stići sutradan-utorak ili barem do petka kada putujem na more, oni su doneli u subotu, a pošto nisam bio tu, napisali su da ne želim da primim paket, iako su zakasnili 5 dana, epilog pošiljalac je platio duplu poštarinu. Nešto sumnjam da će tako moći i sa Kinezima. Nadam se da će im kinezi vratiti sa kamatom za sve gluposti koje su nam godinama priređivali i da će otići u zaborav.

30 dana od njihovog preuzimanja od m-one paket stoji kod njih... Kriminalno.

Info iz BEX-a - Posiljke sa AG kodovima koje su preuzeli od DEx-a ce jos 10-15 dana urucivati bez mogucnosti pracenja.
Kuriri ce pozivati na telefon , a posiljke koje ne uruce ce par dana stajati u paket sopovima odakle ce slati poruke na Viber ili SMS
1727956823104.png
Bas me interesuje kada ce ovo da stigne

Mislim da je vec neko spomenuo, ali evo da potvrdim - UC posiljke stizu brze od LA, i to poprilicno brze :D

Meni ovih dana paketi stižu jako brzo - nepraćen iz Portugalije stigao za deset dana, a praćen sa Malte za pet dana. Nadrealno, nikad nisu bile ovakve brzine.

Brze stizu paketi sa Alija nego ovi lokalni iz Srbije.

Ovo je pošta u Nušićevoj u Beogradu, a paketi su sa muzičkim diskovima, ne Ali, Temu i slično.

U cemu je fora sa Bexom i dostavom sa Alija i Temu? Koliko vidim uvek naplate neke pare uz objasnjenje da je porez u pitanju!? Kako samo kod Bexa porez? Naravno nikakav papir sa carine...

Još malo pa će i Niš Express, Lasta, Jugoprevoz, Bečej Prevoz... 😉
Za sada ce, za neki dan, ... da stupi i AKS na scenu. Kao poslednja spasonosna varijanta za razresavanje ove papazjanije sa Temu. Posle toga mozda i ovi koje si naveo. Posto vise necemo ni imati drugu zvsnicnu kurirsku mogucnost.

Ako i tako ne uspe, predlazem da se organizuju besplatne kurirske radne akcije za citavu omladinu

Poslednja izmena:
Najdostava je bila, zaboravih firmu drugar je podigao ali tipa u butiku pored prodaje svoje robe urucuju i pakete. BG je u pitanju, Vozdovac.
Danas dobih jedan preko Bexa ali nije mogao da se isprati na njihovom sajtu vec preko post-plus.net a do njih sam dosao preko sypost.net tako da, dabome.

AG030 84 00xxx
9.9 i 10.9 su krenule iz Kine
Primer za prvih 999 iz serije 84
Nema ih vise na DEx pracenju

23/24 dan su u tranzitu , jos uvek nema isporucenih

Napisao sam na Temu temi , ali je poruka obrisana , BEX-u treba jos 10-ak dana da sredi u
sistemu pracenje Temu posiljki.
Statusi se jos uvek sporo sinhronizuju i kasne :

( postoje na M-One )

8400.jpg

@milkobgd

Nema potrebe da mudrujes i da se mucis ;) - postoji

Da li ima neko ideju da li je ovo u redu za Temu posiljku M-ONE Tracking Posto se pojavio ovaj status "In Transit U lokalnom tranzitu" nakon statusa "On delivery vehicle"(kad bi trebala biti isporuka na adresu).

Da li ih zvati na onaj broj koji stoji kao kontakt?

Prilozi

• Screenshot_196.png
    Screenshot_196.png
    22.4 KB · Pregleda: 18
Evo ti moj primer,

1000046148.jpg

Što se kol centra tiče, možeš da zoveš do prekosutra, u radno vreme je "zauzeto".

Ovo je malo veci zaglav posiljaka, sad citam sta ste pisali, nespretni bex jedva je izlazio na kraj sa lokalnim posiljkama, ovde ce bas da se usreci :)

@milkobgd

Pisali smo o SunYou SYZZ tj. LP....PP posiljkama sa AE
koje isporucuje BEX i kako se prate preko 17track

U par navrata u toku dana sam napisao kakav info sam dobio
iz BEX-a za Temu posiljke - one nemaju veze sa SunYou

@Laufer

I DEx je dobro krenuo sa Temu , ali su "zaglavili"
Videcemo kako ce proci BEX

I druga Temu pošiljka od 14.9., iznenada bez promena statusa od el prijema isporučena, poslednje, od pre neki dan, podeljene na poštu i M.
Kako poštari hendluju sitne pošiljke u poslednje vreme, da li ih ubace u sanduče ili se ide u poštu?

AG... posiljka od DEXa koju je preuzeo BEX stigla jutros, posto kod nas nema paket shopa dostavili su na adresu

Samo da javim, za AG pošiljku koja je pre dva dana izbrisana za Dex sajta, dobila sam jutros poruku od Bexa da će danas u toku dana biti dostavljena. U poruci stoji novi broj za praćenje, i na njihovom sajtu mogu da vidim status- datum prijave, kad su je preuzeli, isporuka… Iskreno, očekivala sam da će ovo mnogo više da se oduži, ali Bex je dosta efikasniji od Dex-a, koji je užas.

Pozitivno iznenađenje, stiže u ponedeljak (ako se ne desi nešto neplanirano)
Screenshot_2024-10-04-12-06-40-010_com.metalsoft.trackchecker_mobile-edit.jpg

Prilozi

• Screenshot_2024-10-04-12-06-40-010_com.metalsoft.trackchecker_mobile-edit.jpg
    Screenshot_2024-10-04-12-06-40-010_com.metalsoft.trackchecker_mobile-edit.jpg
    118.3 KB · Pregleda: 8
Nazad
Vrh Dno