gvlada
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.10.2006
- Poena
- 605
То што си наручио.... јел се чује неко куцање (откуцавање) кроз кутију?Evo i 3. pošta danas, ubrzano prebacuju paket jedni drugima kao da je Hrkljuš
То што си наручио.... јел се чује неко куцање (откуцавање) кроз кутију?Evo i 3. pošta danas, ubrzano prebacuju paket jedni drugima kao da je Hrkljuš
Ima li neko ideju sta se ovde desava?Da li moze neko da objasni sta se ovde desilo? Bilo na carini pa vraceno u HUB pa opet za carinu i tako za oba paketa narucena u razmakuu od pola sata (jedan zena a jedan ja i oba na istu adresu na moje ime). Da nije mozda problem sto sam stavio naziv ulice za Ž i Č slovima pa ko zna sta su kinezi napisali kao adresu.
Pogledajte prilog 454110
Izgleda da kad promeni 3 pošte za dan, to je siguran znak da će biti isporučeno.Evo i 3. pošta danas, ubrzano prebacuju paket jedni drugima kao da je Hrkljuš
Pogledajte prilog 454134
Inače je porudžbina napravljena 30.07.
Ne cuje se vise , ispraznila se baterija 😂То што си наручио.... јел се чује неко куцање (откуцавање) кроз кутију?![]()
ja bih namerno ostavio da mi donesu na ruke… koji bezobrazluk… obisao je paket sve poste, nece niko… pa neka dodje klijent, sta mu smeta i tako je platio uslugu da mu se isporuci na kucnu adresu, nek se i on malo cima….Izgleda da kad promeni 3 pošte za dan, to je siguran znak da će biti isporučeno.
Stigao mi SMS da me čeka u paketomatu![]()
Super, paket je podeljen u dva dela, jedan preko PE, drugi ovo.. Doci ce u isti danAko ne padne kiša
Trebalo bi, znaćeš ujutro po Viberu a i status bi trebalo da se promeni i bude da je u dostavnom vozilu.
Meni je to isključeno, pošto neverovatnu količinu spama dobijam kroz to kad sam to imao uključeno. Da da dobijam sms kad treba poštar da mi donese.Vidi u Vajberu da ti nije isključena opcija Business Inbox/Poslovno sanduče ili kako se već zove...?! Da li dobijaš obaveštenja putem SMS poruke?!
Paketi se vade iz paketomata posle 2 dana bas iz tog razloga, koja crna lezarina za neazurne. Ne mogu svi da gataju kad ce paket da stigne pa da stoje pored njega cim legne u paketomat.Evo i meni izgleda juče vraćena pošiljka zbog popunjenosti paketomata.
Ovo se treba nekako rešiti. Ili ležarina za neažurne ili mogućnost preuzimanja u pošti ili softver koji prati popunjenost paketomat u obližnjim poštama pa najbliži slobodni. Dodatno mogućnost preuzimanja u glavnim centrima u bilo kom trenutku
Zato sto moras da potpises da si preuzeo.Ja ne znam ni što pakete koji se ne naplaćuju, a imaju praćenje ne možeš u paketomatu pokupiti. Kad dodjem da čekam bude 16 trudnica koje trebaju nešto da urade u pošti od 1 dan trudne do 9 mesec trudne i stvarno ne mogu po 2 sata da čekam da uzmem paket.
Opet i paketi koji se naplaćuju zalepi uplatnicu i uplatice se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari