Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024) - FAQ u prvoj poruci

Moja Temu posiljka je konacno stigla na aerodrom posle 5 dana...mašala 🤣
Sad cekamo avion...
Dan ranije narucena posiljka sa AE je vec RLDC i vidljiva na pracenju

ako neki proizvod koji kupujete na Temu ima ono Pre-order, onda ocekujte duzi shipping, jer to moraju prvo da nabave, pa vam posalju.

Стигла данас у пакетомат једна УЦ пошиљка, АЛДЦ 31.07.

Molim moderatore da ovo postave u okviru prve poruke na prvoj strani

TEMU statusi tokom pracenja isporuke :

Isporučen ( poslednji status u nizu )

U tranzitu

Postupak carinjenja završen

U distributivnom centru

Going through customs

Picked up by customs clearance company

Paket pristigao na aerodrom ( u Srbiji )

Polazak leta

Paket je pristigao na aerodrom ( u zemlji odakle krece isporuka ) , u postupku čekanja na let

Porudžbina isporučena za tranzit

Awaiting Shipment

Order is being packed

Order Paid Successfully

Order Submitted ( prvi status u nizu )

Mesaju engleski i srpski kod naziva statusa? Takodje, meni je trenutno status Order Shipped, a ne vidim ga u toj listi

@Zarkusi

Današna vest iz Pošte Srbije, a vezano za online kupovinu iz inostranstva:

Dobra vest :)

A sjajna vest bi bila da umesto trosenja para i resursa na paketomate , isporuku , narocito za Ux...xx organizuju drugacije

Promaklo mi je da je već okačeno. Ako ne ostane samo na papiru možda i bude neki pomak na bolje.

@Darko95

Postavio si m.17track link pa na kompu nece da otvori svih 40 posiljki.

Imamo GENERATOR i svako ko zeli moze da isprati hiljade primera

PT0022...RS - nisu sve sa Temu , ali koje jesu i koje su 08.08 stigle u Srbiju
danas su uglavnom prosle carinu i danas i sutra krecu ka lokalnim postama.

Videcemo za par dana da li istim tempom idu i posiljke preko M-One.

@Zarkusi

Forsiraju paketomate i teraju sa postojecim brojem kurira duplu isporuku.
Ne moze to tako :(
Moze sa postojecim resursima uz dobru reorganizaciju...
Do sada menadzeri i vecina upravnika u velikim postama nisu poslusali savete - videcemo sta ce biti u buducnosti.

In transit, danas je bila customs ceo dan.
Uzeo je Mone pošiljku, sad je samo pitanje kako će dalje da ide, to nemam ni predstavu, pošta otpada, ostaje paketomat ili kurir.

To to , taj rad (y)

Možda stigne sutra, zašto da ne 🤷‍♂️

Dexpress isporučuje sa M-One, stigla poruka na Viber da očekujem pošiljku danas.
Zaobilazi se GPC kompletno ali ipak ništa brže nije.

084227.png

Da li moze neko da objasni sta se ovde desilo? Bilo na carini pa vraceno u HUB pa opet za carinu i tako za oba paketa narucena u razmakuu od pola sata (jedan zena a jedan ja i oba na istu adresu na moje ime). Da nije mozda problem sto sam stavio naziv ulice za Ž i Č slovima pa ko zna sta su kinezi napisali kao adresu.

image_2024-08-15_092728877.png

Poslednja izmena:
@dedamrsoje , @Darko95

dugo putuje iz nekog razloga do carine, juče je carina završila danas je već uručeno (bio lik pre nekih pola sata i doneo)
kod PE stigne do carine za nekih 7-8 dana ali isto toliko prodje dok ga ne uruče, to je moje iskustvo.

094005.png

Pošta Srbije Pinball se nastavlja :ROFLMAO:

1723708410251.png

@dedamrsoje , @Darko95

dugo putuje iz nekog razloga do carine, juče je carina završila danas je već uručeno (bio lik pre nekih pola sata i doneo)
kod PE stigne do carine za nekih 7-8 dana ali isto toliko prodje dok ga ne uruče, to je moje iskustvo.

Pogledajte prilog 454113
Izgleda da je istim avionom došao paket i tebi i meni.. A ja od 12. cekam da paket preuzme kurirska sluzba, zato sam i pitao za status na M-One..

Izgleda da je istim avionom došao paket i tebi i meni.. A ja od 12. cekam da paket preuzme kurirska sluzba, zato sam i pitao za status na M-One..
Nema istorije statusa na M-One pa ne mogu sad da vidim kad je to bilo, a ne mogu ni da se setim, vidim da sam juče poslao sliku sa tim statusom, znači dan je prošao od tog statusa, neka bude i dva.
Zapravo u utorak sam poslao taj screenshot, znači dva dana.

Nema istorije statusa na M-One pa ne mogu sad da vidim kad je to bilo, a ne mogu ni da se setim, vidim da sam juče poslao sliku sa tim statusom, znači dan je prošao od tog statusa, neka bude i dva.
Zapravo u utorak sam poslao taj screenshot, znači dva dana.
Bilo bi dobro da mi stigne sutra, jer mi sutra stiže i drugi paket sa statusom PT00224..RS

Evo i 3. pošta danas, ubrzano prebacuju paket jedni drugima kao da je Hrkljuš

1723712106617.png

Inače je porudžbina napravljena 30.07.

Izludjuje PE sa dostavom definitivno, bilo bi dobro da može da se bira, odabrao bih M-One sad kad znam kako ide sa njima.
Mislim da teže pakete >1kg daju M-One ali nisam siguran.

Nazad
Vrh Dno