Vjerovatno idu odvojeno i manje ih je, pa čekaju da se nakupi.Za taj Special Goods je normalno to, zna da zabode i do 10 dana dok ne stigne u Mađarsku.
Moze se jer mi dopstamo da budemo tako tretirani, ja glasam da svaku od sad carine i racunaju 2x.... a da se ceka minimun 60 dana za carinu u godinu dana za posiljke bez tracking, ne zezam se iskreno se nadam da ce ovaj moj predlog uvazitiKomisija pregleda 10-15 paketa koji su zadržani za pregledanje, a koliko ukupno paketa dnevno prolazi ne znam. Pitao sam kako je Bg carina toliko brža, a ona mi je rekla da nemaju dovoljno ljudi i da im to nije jedini posao koji rade pa zato toliko čekamo.
Meni se desilo, tri paketa, istog datuma ali mi je Aliexpress vratio novac za te tri stvari.Jel se dešavalo još nekome da ovako zabode na ovom statusu? I jel ovo uopšte krenulo, pošto su se oba statusa zabeležila u isto vreme? Na generatoru vidim da ima još paketa sa istim datumom i statusom, dakle cela ta pošiljka je zabola, ne samo paket.
Pogledajte prilog 441378
Samo kada stigne u državu (Arrived at local delivery center ili received by local delivery company) posle toga ništa.Je li se dobije neko obavještenje za ove UC pošiljke?
Датум | Место | Статус | Потписник |
---|---|---|---|
06.05.2024 11:10:00 | HU-HU1005 | Пријем |
Dakle, bez dalje mistifikacije, ništa se nije promenilo u odnosu na UA...HU i ostale nindža pošiljke bez praćenja nakon što uđu u Srbiju.Samo kada stigne u državu (Arrived at local delivery center ili received by local delivery company) posle toga ništa.
Načekaćemo se definitivno, evo još jedan primer:Značio stojalo na carini 10 dana.....još sad praznici ako donesu dodatni haos...![]()
Hvala, sumnjivo mi sto je BG status koji nisam ranije vidjao, vec posle izmenicne bude carina NS.Neće vratiti, sve je to normalno. Vjerovatno ne podliježe carinskom pregledu i sutra-prekosutra ti stiže.
A zasto su mi iz glavnog centa nalozili da sve ovo predam, svakako su detaljno znali ko je posiljku poslao, i zato bi mi kine refundirao ako je posiljka nestala u mojoj lokalnoj postiKinez mora da pokrene to jer je on vlasnik pošiljke ili robe sve dok ne dobiješ, ali pošto se pošiljka izgubila kontaktiraj Kineza i sve mu objasni pa u dogovoru sa njim vidi sta ces, mozda ces morati samo spor da otvoriš i da ti vrati novac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari