Gomila, imas iznad da ljudima jos stizu paketi iz oktobra, novembra, decembra...
GPC Nis se malo ubrzao, stigli su do 22.02. sa obradom registrovanih sto znaci da su spali sa oko 35 na oko 28 dana kasnjenja.
LA0583XXXXXHU - Naruceno 02.01., do nas stiglo 22.02., bice dostavljeno najverovatnije sutra 21.03.
Mislim da je ok (skrinšat)Proveri Shipping adresu, trebalo bi da ti ide Pirot, Pirot, 18300, ako nesto od toga nije kako treba mozda ti zato lutaju paketi
Ok je, jedino ako ih buni adresa ali ne bi trebalo, verovatno su pogresili nestoMislim da je ok (skrinšat)
Moja je stigla 25.01. u Srbiju i jos je nema. Sve je stvar srece i slucajnosti, ne postoji tu nikakav "red voznje"Jedna UA...HU koja je stigla u Srbiju drugog februara, danas isporučena u paketomat.
Ispucani brojevi UA199 čini mi se za manje od 6 meseci i zato krenuli sa UC, ne mogu da resetuju. UB već koriste za neku drugu vrstu pošiljki.Za UA počeli juče da dele brojeve 1990 tako da vas ne iznenadi resetovanje.
Nazovi Madjarsku poštu i pitaj, nisam poštanski radnik i ne znam propise UPU i Madjarske pošte.@Mali Perica
Sto je problem da promene numeraciju ? - Bez problema mogu da nastave sa 2xx
i mene interesuje ali za BG carinuNe znam vredi li slati carini mail sa dokazima o kupovini kako bi realnu cifru uzeli u obzir prilikom obrade paketa i da li to zna da ubrza stvari? Ima li neko iskustva, u pitanju je carina NS?
Za BG carinu kao da sam citao ovde negde da moze da ubrza stvari, ali neka se neko javi i potvrdi. Inace nisam nista slao i jutros mi je prosao paket sa NS carine sto je cekao od 04.03. Videcu sutra koliko su me rebnuli posto je vrednost 128 dolara...i mene interesuje ali za BG carinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari