19.04.2024 | 11 БЕОГРАД | Урученa (примaоцу) | |
19.04.2024 02: | 10200 ГПЦ БЕОГРАД | Отпремa | |
17.04.2024 09: | RSBEGC | Отпремa | |
17.04.2024 09: | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Приспелa | |
11.04.2024 17:57: | HU-HU1005 | Пријем |
Za tu postu pise da radi do 19hZvao me danas poštar da kaže da nije kupio pakete i da neće ni nositi da svratim danas popodne da pokupim. Inače poštar je kul uvek me zove, nije nikakav problem ostavlja paket gde god mu kažem.
Odem ti ja oko 19h do pošte u Patrijarha Pavla i klinka neka verujem da ima možda 19-20 godina gleda u ekran kao tele ništa joj nije jasno, da bi posle 5 minuta gledanja otišla iza i kaže nema. Gledam ti ja kako nema... Kažem pitaj kolegu, pita ona kaže lik to je ona gomila iza i ona reče citiram "ne mogu ti ja to tražiti sad, dođite u ponedeljak..." Jer ni sutra neće tražiti... Stvarno sam neko ko ima debele živce, ali me ova izvela iz takta da sam hteo svašta da joj kažem, ali sam se su držao nekako... E bre čim su je zaposlili naučili je kako da radi odnosno ne radi.
Moze da se zahteva. Al zahtev moze i da se odbije.jel moze da se zahteva u posti da mi ne mecu u paketomat, nego da mi donosi postar kao i do sad? samo aliexpress stvari mi guraju u paketomat, sve ostalo mi donosi
Ja govorim da je dobijeni LA...HU promenjen u Mađarskoj u drugi LA...HU koga jedino vidi mađarski i naš sistem.Da sa tim brojem (LP) se šalju pošiljke sa Choice AliExpress Selection Shipping, kasnije dobije LA broj za praćenje.
Ne može da se promeni broj u Madjarskoj, broj se menja pre transporta iz Kine u Mađarsku. Imam 2 takve pošiljke sa LP brojem i dobije se alternativni broj pre nego što prodje za Mađarsku.Ja govorim da je dobijeni LA...HU promenjen u Mađarskoj u drugi LA...HU koga jedino vidi mađarski i naš sistem.
Posle se bunite što u Srbiji caruje mito i korupcija. 😁Podmažite malo nekad poštara makar za kavu na pauzi da popije čova
Moj poštar gospodin uvek donese sve na vrata, a ja sam još veći. Nema isporuke da ne dobije kintu (hvalite me usta moja)
Bez zezanja, nema isporuke kod mene bez minimum 200 dinže, danas 4 paketa, dobio je 500. Zove ujutru po 5 puta da će doći tad i tad u minut.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari