Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Ništa... Jedan čeka avion,drugi od prvog na carini....
Međuvremenu danas dobio paket kojii sam naručio pre 15 dana sa Alija.... Znači za petnaest dana stig'o ...
I dalje isto kod mene. Sad je na takvom statusu jos 6 posiljki kasnije pprucenih, sve su LA*****HU. Mazgama da su ih nosili do sad bi stiglo do Srbije. Imam osecaj da su oni nesto debelo zeznuli. Pisao i kinezu kaze da se strpim, a inace je poznata radnja brenda za opremu za 3d stampace.

Kod mene još uvek nije mrdnula LR pošiljka koja je poslednji put zapažena 2 jula u Holandiji. Ovo je sad nešto najgore što može Kinez da uradi to jest da pošalje ovom varijantom pošiljke. Čini se kao da je sve zaglavljeno na carini u Holandiji na nekoj proveri pretpostavljam a isto tako će da se zaglavi i u Srbiji.

Kod mene za LR...NL se od 03.07. smenjuje status The item is on transport to the country of destination... (status je sa Ship24, dok na AE trackingu stoji neki levi status i levi datum...)

Nije samo do kineza. moj LR..NL paket sa tim transport statusom od 25.06. je iz amerike.
Ko moze da bira nek izbegne skroz

Zna neko preceduru ili kome se javiti za paket koji je po praćenju otišao na paketomat a ja ga nisam tamo usmerio. U pitanju pošta Srbije,paket sa temua.

Kome da se javis, odes do paketomata i podignes ga.
Sto puta sam imao tu situaciju.
Nije samo do kineza. moj LR..NL paket sa tim transport statusom od 25.06. je iz amerike.
Ko moze da bira nek izbegne skroz
Znaci ja sam jos dobro prosao sa mojim NL paketom. Eno ga od pre 2 dana na carini, ali od 22.06. putuje ka Srbiji i 13.07 je dosao. Nekih 3 nedelje puta do nase carine, sad cu verovatno isto toliko da cekam na carinjenje... i takooo...

Poslednja izmena:
Valjda 5 dana domace posiljke a 20 inostrane. Nisam siguran, mrzi me da proverim.

ja imam dva LR...NL.
Oba imaju status "The item is on transport to the country of destination". Jedan od 25.06. 3:20am isto kao kod @ivanmark88 a drugi od 11.07.
A tek treba da dodju na carinu i prodju nasu domacu proceduru
Juce dve dobile novi status. Samo ponovili "The item is on transport to the country of destination". Za razliku od ove zafrkancije koja traje vec metar dana Temu je mnooogo bolji. Porucio prvi put par stvari, nema ni deset dana vec je proslo nasu carinu i krenulo iz postinog GPCa. Danas ili sutra ce biti isporuceno.

Porucio 1.6 tri UC..HU i sve su isle istim tempom sa statusima iako su razliciti prodavci, dve su urucene 29.6 (23.6 bio status ALDC) a od UC08421...HU ni traga ni glasa iako je i ona sa poslednjim statusom 23.6 ALDC
Iako smo vise puta pisali o nasoj posti i njihovom copy-paste odgovoru jaa i dalje ne mogu da se nacudim da oni i dalje to praktikuju... Pitao ih za moju UC08421..HU koja je trebala da bude isporucena sa jos 2 paketa, i prilozim im potvrdan odgovor od ECSC preko kojih i idu nasi paketici (koliko sam ja upucen) da je paket poslat ka Srbiji nasta mi nasa divna posta odgovara citiram taj deo samo "Подаци о статусу нерегистрованих пошиљака које нуде портали за електронску трговину не могу бити потврђени од стране поштанских оператора". Malo fali da me ubede da je trava zapravo roze a nebo kafene braon boje :ROFLMAO:

Posto mi jedno desetak UC***HU paketa sa alija nije stiglo od aprila sta mogu od ovih ponudjenih opcija da izaberem a da dobijem kod za pracenje?

Prilozi

• Screenshot 2025-07-18 115813.jpg
    Screenshot 2025-07-18 115813.jpg
    39.4 KB · Pregleda: 45
@pilauda

AE standard

Ili narucuj na adresu van grada ( mnoge seoske poste su veci deo dana prazne )

@mlax37

AE Standard ima pracenje !!!

@ ostali

Zasto pored GENERATOR-a zatrpavate temu sa LA...HU i LR...NL ???

Zna neko preceduru ili kome se javiti za paket koji je po praćenju otišao na paketomat a ja ga nisam tamo usmerio. U pitanju pošta Srbije,paket sa temua.
i meni se to danas desilo po prvi put...pošta srbije paket sa temua...

sad jedno glupo pitanje, kako se podiže paket sa paketomata, imam broj pošiljke i adresu paketomata, jel mi treba još nešto? u poruci nema nikavih drugih podataka...

i meni se to danas desilo po prvi put...pošta srbije paket sa temua...

sad jedno glupo pitanje, kako se podiže paket sa paketomata, imam broj pošiljke i adresu paketomata, jel mi treba još nešto? u poruci nema nikavih drugih podataka...
sa direct4.me app samo se ukljuci bluetooth i to je to paketomat se otkljuca.

Ni aplikacija nije neophodna, može i samo da se klikne na link iz poruke. Otvara se browser i onda ovo što kaže kolega, bluetooth povezivanje sa paketomatom i otključavanje. Sve ovo tek kada si baš ispred njega, ne ranije.

sa direct4.me app samo se ukljuci bluetooth i to je to paketomat se otkljuca.
prošlo ok iz aplikacije, malo se nećkao iz prvog puta, ali je iz drugog puta odmah otvorio box...

ne razumem baš tu priču o nedostatku resursa i forsiranje paketomata...sada vozikaju pakete okolo, znači vozači, kola, benzin, prave dodatnu gužvu u saobraćaju, zagađenje, umesto toga da im odem peške u poštu na noge i uzmem paket...paket je tu svega 2 dana, ako ne podigneš opet jovo nanovo, kola, vozač, itd pa nazad u poštu...

prošlo ok iz aplikacije, malo se nećkao iz prvog puta, ali je iz drugog puta odmah otvorio box...

ne razumem baš tu priču o nedostatku resursa i forsiranje paketomata...sada vozikaju pakete okolo, znači vozači, kola, benzin, prave dodatnu gužvu u saobraćaju, zagađenje, umesto toga da im odem peške u poštu na noge i uzmem paket...paket je tu svega 2 dana, ako ne podigneš opet jovo nanovo, kola, vozač, itd pa nazad u poštu...
jer postari nece da raznose pakete.... na primer meni su 2 paketomata odmah do postinog ulaza tu sve trpaju :p :ROFLMAO:

Jel to gužva neka u Holandiji?

1000027346.jpg

jer postari nece da raznose pakete.... na primer meni su 2 paketomata odmah do postinog ulaza tu sve trpaju :p :ROFLMAO:
kapiram, ali je do sada bio princip da odeš u poštu. sad je problem i kad im dođeš na noge...

jeste, moja žena je prošlog puta došla u poštu i oni kažu paket je u paketomatu ( koji je unutar pošte preko puta šaltera :)), ali se ispostavilo da nije pa ga je uzela direktno....luda kuća...lakše im je dakle da voze paket u vero u ruzveltovoj gde sam ga danas podigao nego da bude u pošti u kraljice marije...kakva je logika da pale kola za vožnju od 200-300 metara nemam pojma...razumeo bih da je u pošti 14 milijardi paketa pa ne može da se uđe unutra :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno