dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Trebalo bi da dostave i papir sa carine, al može im se...
Hvala, proveravacu australijsku postu ubuduce. Vidim da je i tu trebalo dan dva da nasi preuzmu, izgleda da sedi kontejner na aerodromu i ceka da ga pokupe.Verovatno je stiglo, evo ti moj poslednji paket, nije se odmah ažuriralo kod nas ali kod njihovog praćenja jeste
Pogledajte prilog 499963
pise im taj iznos koji se placa i na handheld uredjaju.Posto je odstampano 0 na svakoj koverti barem je tako kod mene biloTrebalo bi da dostave i papir sa carine, al može im se...
Piše "zahtev za refundaciju carinskih dažbina" što se odnosi na kolektivni carinski postupak gde je kurirska služba uplatila troškove i tada ide spisak sa svim pošiljkama koji teško da možeš da dobiješ. Takva je bila priča i sa DHL pre nekih desetak godina a sad nisam upućen jer ne koristim te varijante.Trebalo bi da dostave i papir sa carine, al može im se...
To je već pitanje za Dexpress, ja sam samo preneo kolegi šta će se desiti ukoliko ne preuzme paket u naznačenom rokukako moze da se vrati kada na paketu pise na koju adresu mora da se isporuci? ne treba ti da ides do nekog shopa, vec da ti se isporuci paket koji si platio da ti se isporuci.
Imam i ja takve pakete cuce u gpc ili ko zna gde. Pitao u posti sta se desava. Tih odgovor je da Temu ima prioritet. Nacekacemo se posto skoro svi sad uzimaju sa Temu-a.Da li je neko imao slicnu situaciju sa UC-HU posiljkom u Novom Sadu i da li vredi ici u postu? Po pracenju posiljka je stigla u postu 2 Juna, podneo sam zahtev za refund, prodavca boli tuki a aliexpress genericki odgovorio i sad to sve tako stoji a mog paketa i dalje nema iako sam redovno isprimao sve novije narucene pakete...
Ja sam imao 3, oko pocetka jula su stigli u NL. Sva tri su stigla u RS, jedan sam preuzeo, drugi ceoa carinu a treci treba do utorka da stigne do mene.Jel su kod nekog krenuli LR.....NL paketi koji su zaglavljeni u NL vec mesec dana ? Kod mene jos uvek nije mrdnuo jedan od 29.06 i jedan od 02.07.
Svaki preko BEX-a ide PDV.Je l' ce svaki paket preko Bex [tag] -a da rade PDV [tag], i je l to vazi samo za sunyuo shipping, ili generalno nema pravila?
Precesljah par stranica, no ne nadjoh odgovor
prosledi se poruka i otvoris putem linka mora preko chrome ako je android u pitanju i to je toJel može neko da mi pomogne, interesuje me kako da neko umesto mene podigne pošiljku sa Poštinog paketomata?
Van države sam, stigao mi je link za podizanje paketa, ali me interesuje kako najjednostavnije da izvedem to, razmišljam da pošaljem poruku sa linkom majci, pa da ona proba da podigne, mada ne znam da li će se snaći, pogotovo jer ima neki stariji Xiaomi telefon, a sećam se da se paketomat otvara nakon približavanja telefona i omogućavanja nearby device opcije.
Treba ti program direct 4 me i negde u njemu imas da posaljes odobrenje da drugi broj telefona podigne posiljku.Naravno mora da se ukljuci blutut i prisloni telefon na paketomat kad se otvara paketomat.Jel može neko da mi pomogne, interesuje me kako da neko umesto mene podigne pošiljku sa Poštinog paketomata?
Van države sam, stigao mi je link za podizanje paketa, ali me interesuje kako najjednostavnije da izvedem to, razmišljam da pošaljem poruku sa linkom majci, pa da ona proba da podigne, mada ne znam da li će se snaći, pogotovo jer ima neki stariji Xiaomi telefon, a sećam se da se paketomat otvara nakon približavanja telefona i omogućavanja nearby device opcije.
I ja se zacudio. Ocekivao sam jos par nedelja da prodje carinu.
Za UC***HU spremi se da cekas mesec dana mozda i vise posto nisu registrovane posiljke, a posti je Temu prioritet znaci sve drugo ceka pa su cak i LA**HU usporili.Meni jedna UC od slanja do statusa "Prijem" 7 dana. I onda 12 dana bez pomaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari