Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Inace dva paketa su stigla za 13 dana. Ok je sto salju i preko dugih sluzbi, samo bi mi Dexpress odgovarao zbog paketomata

Procitao sam vec u FAQ da kada stoji "11003 Za carinu" da je posiljka prebacena za carinjenje, posiljka je iz Kine, taj status stoji vec 8 dana, prethodna mi je stigla odmah bez tog izvestaja na pracenju isto iz kine. Niko me nije kontaktirao, i koja je verovatnoca da je posiljka zaplenjena a koja da ce stici? Ne znam zbog cega bi drzali ovoliko dugo a porucene su neke ukrasne bocice... Obicna posta je ranije uvek dostavljala.

Primer nekoliko UC paketa. Relativno brzo stigne do statusa Delivery Company, ali se tu zadrži malo.

Inače, dabli postoji mogućnost da mi ovo sve spakuju u jedan paket? Sve su sitnice neke, iako bih da mo stigne sve odjednom, ne bih na carini da me deru.
Screenshot_2024-12-06-00-00-31-312_com.metalsoft.trackchecker_mobile-edit.jpg

Imam neke pošiljke sa Temu što kasne, ponovo na isporuci piše na Temu. U pošti kažu da nema ništa, Post Express kaže nemaju ništa, ali me zvao neki potrčko prošle nedelje. Šta se dešava sa tim, pošto mi baš i ne odgovaraju kuriri jer sam na poslu, više mi odgovara da to pokupim u pošti.

Imam neke pošiljke sa Temu što kasne, ponovo na isporuci piše na Temu. U pošti kažu da nema ništa, Post Express kaže nemaju ništa, ali me zvao neki potrčko prošle nedelje. Šta se dešava sa tim, pošto mi baš i ne odgovaraju kuriri jer sam na poslu, više mi odgovara da to pokupim u pošti.
Koji ti je kod za pracenje posiljki?

PT020728521RS

Rešio misteriju, City Express ovo dostavlja a ne Pošta. Prebacio na paketomat ali još uvek nisu isporučili.

Izgleda da su tri ili četiri porudžbine u jednom paketu, pod ovim brojem.

Momci kako ide pracenje za posiljke sa Aliexpresa pod oznakom CNxxxxxxx?

Ko ce da prelista 179 str.... mislim da se nece nista naknadno dobiti jer sam na mail dobio potvrdu porudzbine sa tim kodom i startovano je pracenje posiljke isto sa tim kodom

Prilozi

• Firefox_Screenshot_2024-12-08T15-14-22.926Z.png
    Firefox_Screenshot_2024-12-08T15-14-22.926Z.png
    63.4 KB · Pregleda: 57
Kada je M one paket PL a zadnja dva slova RS na temu , koja je kurirska sluzba u pitanju?

Momci bili ste u pravu... dobio sam mail gde stoji da je CNGxxx promenjen u UCxxxHU. Za pracenje mogu da se koriste oba koda s tim sto na CNG pracenju stoji napomena u zagradi da je promenjen u UCxxxHU... hvala pozzz

UC pošiljke možeš da pratiš samo do ulaska u Srbiju, dalje nemaš praćenje za te posiljke, da znaš u napred šta te čeka.

Pošiljke iz Engleske mi redovno cele godine prolaze kroz par dana, ako nekoga interesuje:

1733744746946.png

Paket 36 GBP ~ 5k dinara, nisu ništa izgleda naplatili

Koliko pošiljki stiže sa AE u zadnje vreme teško da će bilo šta proći bez harača za bilo koje carinsko područje a jedino što može biti razlike u haraču je da li ide na otvaranje ili ne.

@Mali Perica

Ne loze se svi na vijanje kupona i popusta - narucuje se i dalje.

Ko zeli , preko GENERATORA moze vrlo lako da izracuna broj kodova na dnevnom nivou.
Za posiljke koje stignu u Srbiju moze da se vidi statistika zadrzavanja na carini.

Netac drajvove salju preko NL .

LS...NL posiljki ima mali broj , i samo po koju ( radi procedure ) zadrze na carini.

Bar 60% se loži na vijanje kupona a mnogo više je sigurno a ko naručuje redovno i dalje naručuje. Generiši ti koliko hoćeš a usput pitaj nekog poštara iz većeg mesta koliko pošiljki iz Kine nosi u torbi.

Narucio slusalice preko alija 28-og, dosle danas. Svaka im cast, malo brze i od Temu-a.

Meni su uredno sa aliexpresa skinuli oko 5 eura za resetku za airfryer posto nije imala kompletno pracenje.Stigla je posiljka u glavni postanski centar 24.09.2024 i od tada ni traga ni glasa.
Posiljka je imala broj za pracenje UC042......HU.
Trazio sam refund cisto radi reda da bi se ali umesao i rekao da kontaktram postu.Ne bih ni trazio refund nego me prodavac smarao da potvrdim da je posiljka stigla i da mu se prebaci novac.
Mozda ce i stici u nekom periodu a mozda se i nekom svidela resetka ko zna.
Uglavnom oprostio sam se od nje i porucicu drugu.
Poruceno odavde

velicina color style 6

Nazad
Vrh Dno