Global CainiaoAj da ponovim pitanje.
Global CainiaoAj da ponovim pitanje.
Ubačen je jutros u paketomatD Express malo usporio. Paket je od juče je mom gradu a nikako da ga ubace u paketomat.
Pogledajte prilog 469740
meni slusalice bile na carini 8 danaKoliko NS carina drzi sad u proseku? LA posiljka je u pitanju
Sve sam nešto bio ubeđen za DHL Forwarding da ima praćenje i u Srbiji kad stigne.ako je U(nregistered) neces imati pracenje u SRB
Meni su neki satovi prošli za dan dva, a npr za 7 dana mi prošla wifi pcie kartica naravno naplaćen pdv.Koliko NS carina drzi sad u proseku? LA posiljka je u pitanju
Uvek i bila. Retko kad im nesto promakne. Za takve stvari je BG zakon, ja sve sto je skuplje a relativno malih dimenzija narucujem na podrucje BG carine. Za vece stvari su i oni realni u proceni, ali toga treba da budes svestan kao kupac i da ocekujes 30% naplatu dazbina + otvaranje/zatvaranje paketa...NS carine izgleda nemilosrdna, za rucni sat placen 54$ naplatili dadzbine 2900 din.
Zavisi kako je upakovanoKoliko NS carina drzi sad u proseku? LA posiljka je u pitanju
Telefon je u pitanju, ko zna kinez kako ga je spakovaoZavisi kako je upakovanomeni su paketi koji su bili u kartonskim kutijama prolazili za 2 dana, naravno uz naplatu, a ostalo opet uz naplatu za 7 dana. Stanje je od pre par dana...
Ovu pošiljku mi je doneo BEX, zanimljivo. Ali na m-one sajtu sam je uredno pratio, imao sam jutros status da je u dostavnom voziluJedna AG0309 stoji da je preuzeta od pošiljaoca, ali na sajtu Dexpress-a stoji da je kod nevažeći i ne mogu da je preusmerim na paketomat.. Što to, kako da je preusmerim na paketomat?
Ista situacija. Bex mi je doneo juce AG.Ovu pošiljku mi je doneo BEX, zanimljivo. Ali na m-one sajtu sam je uredno pratio, imao sam jutros status da je u dostavnom vozilu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari