Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Taj broj je kod Express One posiljke.

Sacekaj par dana , ako ne bude promene , onda je izvesno da
si dobio kod posiljke koja preko HU ide u Hrvatsku.

Jedan primer za HU

Stigla jos jedna pošiljka danas UC0541 kupljena 13.11, poednji status ALDC 26.11.

ak.jpg

Prvi je stigao u kutiji , ovaj sada ( kupljen 13.11 ) je danas stigao u kesici.
UC05403...HU
Arrived at local delivery center 27.11

Ovo je bas dzabe trenutno, nadam se da je ok.

Kad za Temu posiljku M-one pise Na dostavnom vozilu koji kurir to donese i bude li taj dan ?

Meni je bilo, doneo D Express.

Kakvo je prolazno vreme trenutno u Nisu, koliko drzi carina? Treba mi neko kome je pusten paket u poslednjih 2-3 dana.

EDIT: da odgovorim sam sebi, oko 8 kalendarskih dana je izgleda, 25.11. stiglo na carinu, pusteno 03.12., GPC Nis

Poslednja izmena:
D Express malo usporio. Paket je od juče je mom gradu a nikako da ga ubace u paketomat.
Screenshot_2024-12-03-16-49-37-520_com.android.chrome-edit.jpg

Ja cekam dva dana da D Ekspress ubaci u paketomat narudžbinu iz Beograda koja im stoji u lokalnom magacinu od petka popodne.

Ne znam od kada je M-one promenio brojeve za praćenje, doduše je samo jednom išlo preko njih i broj je bio poznat AGxxxxxx, sada sam dobio broj PLxxxxxxRS, devetocifren broj, tako da će biti lakše praćenje sa tim brojem.

NS carine izgleda nemilosrdna, za rucni sat placen 54$ naplatili dadzbine 2900 din.

U Nišu D Ekspress paketomati prebukirani. Roba u magacinu mi stoji od petka. Danas u sredu kažu kad se paketomat oslobodi ubacice. Znači mozda bude i sledeće godine isporuka.

Koliko NS carina drzi sad u proseku? LA posiljka je u pitanju

Jedna AG0309 stoji da je preuzeta od pošiljaoca, ali na sajtu Dexpress-a stoji da je kod nevažeći i ne mogu da je preusmerim na paketomat.. Što to, kako da je preusmerim na paketomat?

Koliko se čekaju pošiljke naručene preko eBay-a? Naručio memorju jednu za drugom preko SpeedPak Economy Shipping. Trenutno su oba paketa u Londonu na Heathrow aerodromu. (Dobio sam dva broj jedan je UV-DE a drugi od 24 cifre koji se prati preko sajta DHL-a)

ako je U(nregistered) neces imati pracenje u SRB

Kakva je situacija za sunyou (SYZZ***) pakete? Pise da je stigao na aerodrom odredisne zemlje. Ko ce ovo isporucivati Posta ili neko drugi?

Inace mogu da pohvalim postu - posle blokade od 3 meseca, kada su mi paketi iz avgusta stizali u novembru, sada mi uglavnom sve stize za manje od mesec dana (UC paketi).
Inace mogu i da potvrdim sto je neko pomenuo da UB paketi su dosta sporiji i da se odnose na donekle specijalne robe (meni su u skorije vreme UB bili paketi sa a) kociono ulje za bicikle b) gafitni prasak za podmazivanje brava )

UB se u nasem slucaju slobodno mogu razmatrati kao Ultra Budzet jer uglavnom tako salju neke sitne gluposti jako niske cene.

Sad su neke sitne mindjuse za gospodju poslali tako, a i pre toga jos x slicnih stvari, sve vrednosti manje od 1$.

NS carine izgleda nemilosrdna, za rucni sat placen 54$ naplatili dadzbine 2900 din.
Uvek i bila. Retko kad im nesto promakne. Za takve stvari je BG zakon, ja sve sto je skuplje a relativno malih dimenzija narucujem na podrucje BG carine. Za vece stvari su i oni realni u proceni, ali toga treba da budes svestan kao kupac i da ocekujes 30% naplatu dazbina + otvaranje/zatvaranje paketa...
Koliko NS carina drzi sad u proseku? LA posiljka je u pitanju
Zavisi kako je upakovano :) meni su paketi koji su bili u kartonskim kutijama prolazili za 2 dana, naravno uz naplatu, a ostalo opet uz naplatu za 7 dana. Stanje je od pre par dana...

Zavisi kako je upakovano :) meni su paketi koji su bili u kartonskim kutijama prolazili za 2 dana, naravno uz naplatu, a ostalo opet uz naplatu za 7 dana. Stanje je od pre par dana...
Telefon je u pitanju, ko zna kinez kako ga je spakovao :) 7 dana prosek je odlicno, pre pola godine smo cekali skoro mesec dana. Hvaljen Temu

Jedna AG0309 stoji da je preuzeta od pošiljaoca, ali na sajtu Dexpress-a stoji da je kod nevažeći i ne mogu da je preusmerim na paketomat.. Što to, kako da je preusmerim na paketomat?
Ovu pošiljku mi je doneo BEX, zanimljivo. Ali na m-one sajtu sam je uredno pratio, imao sam jutros status da je u dostavnom vozilu

Nazad
Vrh Dno