SaraTroroga
Poznat
- Učlanjen(a)
- 03.03.2024
- Poena
- 30
...i opet se pokazalo da se isplati "kukanje" na forumu...evo jutros oko 6 sati pustiše mi mučenu kabanicu 🤣
Kopiraj CNG... na neki sajt tipa Postal Ninja i imaćeš pravi kodDa li je regularno da posiljka ima status Arrived at local delivery center, a da i dalje ima CNG0066024... kod? Tip shippinga je AliExpress Saver Shipping.
Svakako ces dobiti neki UC.....HU kod s kojim isto ne mozes nista, nema pracenje u Srbiji.Da li je regularno da posiljka ima status Arrived at local delivery center, a da i dalje ima CNG0066024... kod? Tip shippinga je AliExpress Saver Shipping.
Brzo ce stici (do 2 nedelje prosek) i urucice ti post express.Naručio sam juče nešto sa Temu.com, čisto radi probe. Pošiljka je dobila broj za praćenje PJ00.......99RS. Do sada nisam viđao ovakve kodove. Zna li neko ima li razlike u brzini dostave u odnosu na LB.....SG pošiljke i UC......HU
Stigne u roku od 2 nedelje uvek, vec sam 2 imao porudzbine, sada cekam jos 2. Treba neko vreme da se ucita taj broj za pracenje na posti, verovatno dok ne udje u drzavu.Naručio sam juče nešto sa Temu.com, čisto radi probe. Pošiljka je dobila broj za praćenje PJ00.......99RS. Do sada nisam viđao ovakve kodove. Zna li neko ima li razlike u brzini dostave u odnosu na LB.....SG pošiljke i UC......HU
Isti slučaj i u Leskovcu. Praćene stignu za 12 dana, do carine. I tamo se odmaraju 20-30 dana.Isti slucaj i kod mene u Bgu, u poslednje vreme sve sa pracenjem stize za 15-18 dana, a ove bez pracenja vec imam 3 koje mislim da nikad nece ni stici..
У Крушевачкој?11010 zatrpani posilkama koje postari nisu nosili/isporucili. Vrucina bila ...
11010 je Darvinova posta u KumodraskojУ Крушевачкој?
U poslednje vreme, sve što je sa kodom za praćenje mi donosi kurir Postexpress-a.Brzo ce stici (do 2 nedelje prosek) i urucice ti post express.
Meni je jedna stigla juče, a na carini je bila od 24.06.2024, a jedna koju čekam je na carini od 29.06.2024, i još uvek se ništa ne menja u statusu....Isti slučaj i u Leskovcu. Praćene stignu za 12 dana, do carine. I tamo se odmaraju 20-30 dana.
Tri pošiljke su na carini 14-14-7 dana.
Poslednja LA... Na carini provela 29 dana
Imaš posebnu temu za TEMUNaručio sam juče nešto sa Temu.com, čisto radi probe. Pošiljka je dobila broj za praćenje PJ00.......99RS. Do sada nisam viđao ovakve kodove. Zna li neko ima li razlike u brzini dostave u odnosu na LB.....SG pošiljke i UC......HU
Da, te preko Slovačke registrovane su preuzeli da dostavljaju... LA.....HU i dalje ide poštom, danas stigle 2, oko 15ak dana u tranzitu.Opet LK...SK
Da li se slaže iznos od 43 RSD za PDV sa vrednošću paketa?!Danas stigla LK.....SK posiljka preko BEX-a, naplatili pdv 43din, dostavu nisu naplatili. Inace stigla posiljka za 10 dana od porudzbine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari