Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

@Dusica30

Na primerima se vidi da ne postoji problem sa dostavom preko Madjarske.
Povremeno se desavaju zastoji i kasnjenja prema svim destinacijama.

Nisam pratio pa mi nije poznato preko koje inostrane poste u Republiku Srpsku
stizu registrovane posiljke sa AE i da li idu znatno brze od UB...HU / UY...CZ

Da li postoji razlika izmedju Cainiao Super Economy Global i SunYou Economic Air Mail
za neregistrovane posiljke ili distributeri salju kako njima odgovara
( preko HU,CZ,NL... ) bez obzira sta kupac izabere.

@ale

Nisi naucio da tumacis statuse ( za onaj primer za LA...HU koji si postavio ) - imas objasnjenja pa nauci

Proveri sta znaci Received by local delivery company - nema potrebe da ponavljamo ;)

• Like
Reagovanja: ale
@Dusica30

Na primerima se vidi da ne postoji problem sa dostavom preko Madjarske.
Povremeno se desavaju zastoji i kasnjenja prema svim destinacijama.

Nisam pratio pa mi nije poznato preko koje inostrane poste u Republiku Srpsku
stizu registrovane posiljke sa AE i da li idu znatno brze od UB...HU / UY...CZ

Da li postoji razlika izmedju Cainiao Super Economy Global i SunYou Economic Air Mail
za neregistrovane posiljke ili distributeri salju kako njima odgovara
( preko HU,CZ,NL... ) bez obzira sta kupac izabere.

@ale

Nisi naucio da tumacis statuse ( za onaj primer za LA...HU koji si postavio ) - imas objasnjenja pa nauci

Proveri sta znaci Received by local delivery company - nema potrebe da ponavljamo ;)
A kad si baksuz kao ja, zastoj se naravno desava kad ne treba 🤣 sta bi sad, ziva glava. Ali eto majka kad je zvala tu postu gdje se sortira kazu da vec dugo nije nista iz HU stizalo, znaci negdje postoji problem. Nije kraj svijeta, naravno, ali da sam razocarana jesam. Zadnja opcija kojoj se mogu nadati je da sutra nekim cudom dodje, pa da majka posalje po vozacu busa u ns. Opet ovo za izbor izmedju tih jeftinih postarina, kontam ako je skuplja makar i za taj 1e da ima razlog sto je skuplja, i da se moze covjek prije nadati prispjecu.

Dusice welcome to NS i uzivaj na Exitu :)

Desi se ne cesto sa SG postom. Kolko sam shvatio madjarska posta ima sa njima neki dil pa se zato i madjari ubrzali.

Ima li još neko da su mu u zastoju pošiljke poslate Singapurskom poštom (LB-SG)?
Kod mene 24 juna despatched to overseas, posle toga ništa.
Имам једну ЛБ пошиљку која је послата 03.07. од пре сат времена имам статус да је отишла на царину.

Prilozi

• Screenshot_20240710-190733_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240710-190733_AliExpress.jpg
    70.9 KB · Pregleda: 120
Koju mob.app koristiti kao zamenu za https://site.trackchecker.ru/en
Kako sam presao na nov fon(xiaomi 13t pro) , zabada i gasi se odmah po pokretanju.

Koju mob.app koristiti kao zamenu za https://site.trackchecker.ru/en
Kako sam presao na nov fon(xiaomi 13t pro) , zabada i gasi se odmah po pokretanju.
Nedavno je pušten "faličan" apdejt, verzija 2.27.1 se i meni zabada i gasi. Kontaktirao sam developere, rekoše da je ispravljen bag i da će uskoro biti nova verzija dostupna u Play Store i ostalim sistemima.

pitanje dal je, verovatno ti posiljka prosle bez carinjenja a i ovo je ispostava iz BG pustila za NS izgleda
Paket je veći i vrednost preko 50 eur tako da ne verujem da je prošlo bez carinjenja ali moguće da je BG, videću baš šta piše kad stigne

Meni sad vise uopste nema onaj status otprema posijke u inostranstvo- EDI poruka. Obrisan je taj status sa tackinga. Sad je zadnji status za 25.6 recieved by local delivery company. Ovo mi se prvi put desilo.

Колико касне статуси на пошти у реалном времену, зар не би требало да то буде аутоматски? Од јуче поподне на нинџи има три статуса више у односу на пошту 🤔

Koje statuse imaš? Pošta ne prikazuje sve isto kao npr. AliExpress cainiao sa kojeg obično ti sajtovi uzimaju podatke.

Stigla Madjarska u izmjenicnu postu u BL, pa eto ko je iz BiH narucivao, nek se nada posiljkama kroz dan dva. Sad samo da bude srece da skeniraju sve posiljke danas, pa da mama moze podici i poslati po busu/autu. Nije sve gotovo 😁

Koje statuse imaš? Pošta ne prikazuje sve isto kao npr. AliExpress cainiao sa kojeg obično ti sajtovi uzimaju podatke.
А на пошти је само отпрема са РСБЕГЦ

Prilozi

• Screenshot_20240711_123623.jpg
    Screenshot_20240711_123623.jpg
    204.2 KB · Pregleda: 65
Ne znam kako je u BL ali ako je danas stiglo dok prodje sortiranje, dok se pošalje tvojoj pošti ne verujem da pre sutra ništa od pošiljke ali za zatvaranje biće dušu dalo.

Ne znam kako je u BL ali ako je danas stiglo dok prodje sortiranje, dok se pošalje tvojoj pošti ne verujem da pre sutra ništa od pošiljke ali za zatvaranje biće dušu dalo.
Ma da ali meni majka radi u posti, cim prodje skeniranje moci ce ona to uzeti. Malo preko veze 🤣🤣. E sad cemo vidjeti koliko su brze Poste Srpske. Rekla joj je ta iz izmjenicne poste javiti cim prodje moj kôd. Vec sam se bila izbedacila, ali evo pojavila se nada opet.

Malo optimizma - pošiljka naručena 5.2., poslednji status 11.3. (UA...) konačno je stigla.

UC sa ALDC od 05.07. stigla večeras na paketomat. Putovala 16 dana ukupno.
Novi Sad Detelinara

UC sa ALDC od 15.04 od 5 kom 1 stigla pre mesec dana na paketomat u NS, ostale 4 nema.

Da nije RLDC, tada nisu bili ALDC statusi? Ja cekam neke od 23. i nekoliko od 30. aprila sa RLDC. Stici ce valjda kad tad

Ako nista drugo bar nam registrovane stizu poprilicno brzo, a uz to jos se i u poslednje vreme povecao broj jeftinih stvari koje salju s pracenjem bez dodatne naplate

Na pocetku primene UC kodova ALDC nije bio u funkciji, skoro su pocrli da ubacuju i taj status. Čini mi se da su od Juna pi eni sa statusima ALDC, pre toga je bilo samo RLDC.

Nazad
Vrh Dno