mislim da je 20 dana, znaju oni u Posti sigurnoSutra se vracam za Beograd. Nisam bio kod kuce od 15.12. supruga je trebala da primi paket.
08.12. poruceno bilo, nisam smatrao realnim da stigne za 10 dana pa nisam mnogo ni brinuo. Ni sam ne znam koliko posiljaka je proslo do sad, jedan jedini problem nisam imao.
Provericu svakako direktno kod njih. Rekoh mozda postoji neki rok koliko moraju da cuvaju posiljke.
Jasno mi je to ali mi nije jasno ,zašto su skoro mesec dana bile UC a od danas LP ?Nije to nikakva novost... samo sto se LP kodovi mnogo redje pojavljuju od CNG.
Te neregistrovane posiljke imaju pracenje samo do ulaska u Srbiju.
One UC za koje je Track Checker uhvatio status Prijem 2.1 , nisu se pojavile na pracenju Poste Srbije
Ja vise ne racunam da na Temu-u ima pracenje posiljaka! Oni interno mozda i imaju, a mi kao kupci, nista.Sve Temu posiljke imaju pracenje i vrlo lako se utvrdi sta se desilo.
Novac ti se automatski vraća na račun ako se probije rok dostave, međutim potrebno je da to proveriš u statusu porudžbine. Svakako, uvek možeš da ih kontaktiraš i biće ti objašnjeno sve.Ima li iskustva sa MOne dostavom, 2 porudzbine mi nikad nisu stigle,narucene jos u oktobru i novembru,danas sam ih kontaktirao, kazu da su bile u nekom paketomatu za kojiminikad nije javljeno niti se spominje adresa istog, navodno su paketi vraceni prodavcu i trebam njih da kontaktiram za povracaj novca, gde god sam krenuo da to radim vracen sam nazad da se obratim MOne, sve ovo mi deluje kao zacaran krug u kome se igraju izmedju dve vatre, a krajni korisnik snosi posledice gde ostaje i bez paketa i bez novca,
Zapravo ne. Danas sam proveravao u posti i nema ga. Kada proverim onaj broj za pracenje posiljke, pise da je u BG posti, status "otprema", ali to stoji jos od tog datuma 30.12.Verovatno te ceka u posti
U celom ovom tvom pracenju jedna stvar bode oci "Pogresni adresni podaci". Postoji mogucnost da je posiljka vracena nazad...@sasa022
A, na sta to treba da se oslanjamo, dobijemo broj za pracenje koji je neupotrebljiv, zasto ne promene broj u delu gde su detalji porudzbine, kada neka kurirska sluzba prezme posiljku od M-One.
Zasto mi treba da zovemo bilo koga i da se raspitujemo, da li kod njih mozda ima neka posiljka na nase ime?! Uopste nisu u obavezi da daju takve informacije.
Evo , ako mozes da mi kazes gde se nalazi ova posiljka, kada ce otprilike stici i kojom kurirskom sluzbom? Bilo kakav info bi mi znacio...
Pogledajte prilog 475348
Pogledajte prilog 475349
Došo danas da probam, kaže preuzeta pošiljka!Imam problem sa otvaranjem poštinog paketomata.
Ranije se otvarao na zvuk kad približim telefon, ali više ne radi tako, već valjda preko bluetootha. Dok sam se ja mučio, više ljudi je dolazilo i otvorilo.
Ne znam da li je do telefona, A55, jer nije radilo ni sa Realme Masterom.
Probala je i radnica pošte, ali ne radi, kaže da dođem kad istekne paketomat i podignem na šalteru.
Ti statusi na Temu-u su uglavnom fake, ima mnogo nelogicnosti. Bode oci i to sto je kurirska sluzba City Express, a broj za pracenje od Poste Srbije...U celom ovom tvom pracenju jedna stvar bode oci "Pogresni adresni podaci". Postoji mogucnost da je posiljka vracena nazad...
09.01.2025 13:26:29 | B2B | Електронски приспелa |
Ja vise ne racunam da na Temu-u ima pracenje posiljaka! Oni interno mozda i imaju, a mi kao kupci, nista.
Niti su statusi tacni, niti mozes biti siguran kojom kurirskom sluzbom su poslali, niti kada ce stici.
Bukvalno, nakon porudzbine, sledeci validan status je da me zove neki kurir i da ima posiljku za mene, a ovo izmedju je ravno nuli, sto se tice pracenja.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari