Ja jesam napljuvao nosač sa Temu-a što mi je stigao jer sam na osnovu promo slika očekivao više ali da ne preterujemo, ipak je gasni za razliku od Barkana sa linka što si okačio.Barkan M121t na KP za 3700din
Taj sam i ja treba da uzmem, ovaj što sam uzeo ima samo jednu prednost u odnosu na te modele a to je nosivost:Ja sam ovako nešto uzeo pre par dana pa ćemo videti, deluje okej.
Kupiš npr nešto od 4000 din, za prvih 2k ti vrate 30% (tj. 600din), za vrednost od 2k do 3k ti vrate 60% (tj. 600din), a za sve što košta preko 3000 din ti vrate 90%, sa tim da je maksimum povraćaja novca 2100 dinara. Znači ako kupiš i nešto u vrednosti od 6000din, opet ćeš dobiti maksimalno 2100 dinDrustvo moze mala pomoc, kako ovo funkcionise i gde je caka 🙃Pogledajte prilog 475207
Oko 4 meseci@roliver
Kada je Temu poceo sa radom u Makedoniji ?
I za Srbiju su prvih 4-5 meseci cene bile nize nego sada.
Ja sam iz MK, tamo zivim, i naravno imam mk adresu, isporuka ide oko 12-18 dana, zavisi jeli ELS i ECSC broj na paketu. Nemam sprsku adresu, ovo sam naveo samo kao primer oko cena na srpskom i makedonskom delu temu.@roliver
Temu je u MK krenuo u oktobru
Isprati situaciju sa isporukom u MK , sa isporukom HU posiljki
sa AE je bio haos- nisam pratio 2-3 meseca da li se nesto promenilo.
Ako je sa Temu OK , i imas adresu u MK , koristi priliku pa narucuj tamo
ono sto je povoljnije.
Postoji pretraga, ali mora da se ukuca tačan naziv artikla koji želiš. Zato je mnogo jednostavnije sve to ubaciti u korpu pre dobijanja povrata kredita.Da, na tu grupu mislim.
povracaj sam dobio kvazi 90% na tocku do 2.200 dinara max, ali na toj stranici na kojoj treba izabrati proizvode nema niti jednog iz moje wish liste. Nema ni pretrage, bukvalno mogu samo da skrolujem u nedogled i da ne nadjem nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari