Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

700 dinara za kupone
+
5000 za tablet
+
1500 za nešto što ti treba u toj ceni
-
2500 kupon
=
4700 za tablet, nešto od 1500 i dve džudže od po 350 dinara, to je računica.
Ne uzimam kredit u obzir, recimo ja sam imao 3400 u kreditu.
Ali to oni i hoće, da kupuješ nešto što ti ne treba, pa kao prošao si dobro dali smo ti kredite koje ćeš opet potrošiti kod nas. Nisam dobro prošao, ja hoću samo tablet ;)

Uzecu jedan tablet i ja.
S tim da mi ne nudi vise claimcredit opciju (istekla aktivnost), pa da opet vratim preko 2k din kredita, jel postoji druga fora za vracanje ikakvog kredita , ili je to to? Iskoristim ovaj put, i slobodno da obrisem nalog, jer nema povoljnosti, u prevodu NE ISPLATI SE VIŠE KUPOVATI SA OVOG NALOGA.

P.S. koji rucni usisivac predlazete? Iskustva?

Uzeh i ja baš Bmax da probam i taman ponudili 2500 kredita nazad kao...

bmax.jpg

I ja sam danas "procackao" jedan primerak.

Cvrsta kartonska kutija je uspela da ga sacuva.Kutija je bila u tankoj transportnoj vrecici
bez dodatne zastite pa je izguzvana po coskovima.

U pakovanju dolazi tablet sa folijom preko ekrana , dobra futrola "na preklop" , BT tastatura
( sa integrisanom punjivom baterijom ) , kablic za punjenje , krs slusalice i "upotrebljiv"
stalak ( vrlo tanka plastika ).
Ne isporucuju punjac !

Kvalitet izrade je OK - lepse izgleda od gomile plastikanera koji se ovde prodaju po duplo
vecim cenama.

Baterija je dobra , bez problema izdrzava visecasovno maltretiranje.

Displej 1280x800 i tac - prosek za "plastikaner" klasu.

Selfi kamera je dobra , glavna je bas krs.

Ima slot za microSD , nema za SIM karticu :(

Softver i interfejs mi bas i ne lice na Android 14 .
Zna pomalo da "stuca" , ali radi
( surf , YouTube , "lagane" igre )

Navigaciju nisam imao prilike da isprobam tokom voznje , ali prilicno brzo odradjuje
pozicioniranje bez pomoci internet konekcije.

Definitivno vredi 4.000 dinara za koliko se moze kupiti sa popustom ili uz povracaj kredita.

Selfi kamera je dobra , glavna je bas krs.
Na glavnoj kameri postoji tanka folija. Ako nisi, skini je, jer ćeš dobiti na oštrini.

U suštini, Bmax i11s, uz bogatu opremu koja dolazi sa njim, je super kupovina za tu cenu od 3000-5000din. Kome treba tablet, a nije zahtevan korisnik, mislim da je bolja kupovina od većine (ili svih?) tableta koji se mogu kupiti u našim radnjama za 2-3 puta višu cenu.

Videh da se opet pojavio tablet i sta cu, porucim ga, taman sam imao povrat 2150rsd od prosle kupovine. Ne znam kako vi dobijete taj povrat od 2500rsd, meni uvek nudi ovaj od 2100rsd plus nekih 50rsd doda posle. Juce mi nudio 4 poklona za 0 din, i povrat u vidu kupona, ali koliko sam skontao, ti kuponi bas i nisu iskoristivi jer su za neke velike iznose.
Preprodavci su vec poceli na KP da prodaju tablet po ceni od 9999rsd, pa do nekih 110e koliko sam uspeo da vidim.

Nego porsli put sam narucio neki pametni prekidac, uticnicu itd. Pa me zanima koji je dobar izbor sa temu od tih pametnih IR kontrolera? Da probam da povezem sve to, eventualno dodam klimu ili sta vec narucim u medjuvremenu.

Meni je nudio 1.000 dinara max, iako je formalno dao 30% kredit na tocku, sto bi bilo oko 1.500.
Valjda misle da sam jazavac jer sam prvu kupovinu obavio kao neuki jazavac (mislio da znam, a u stvari ne znam).

Ako neko ima link za dobro uputstvo pri registrovanju novog naloga (ukucanin npr, ili jos bolje ako moze novi licni), voleo bih da pogledam.
Ako ne, bila bi korisna i procena od koje strane ove teme bi bilo dovoljno krenuti da bi se naucile te njihove fore, jer, ako mora cela tema, neka mene na aliexpressu :)

@Corvus Corax

Mozda zaista folija pravi problem

Ni jedna folija nije skinuta jer je tablet poklon za klince
od 4-5 godina koji ce ga svaki dan necim umazati :)

Bas cu proveriti kada za par dana ponovo budem svratio do kupaca.

@presedan

Ni ovaj tablet nije nikakav izuzetak - kod nas nije biznis ako se na bilo cemu sa
AE / Temu ….ne zaradi bar duplo

^to sto si video je neki crnogorski portal, bilo je pre neki dan(za posiljke poput aliexp., ne temu), odnosi se verovatno na njih.

Moguće, mada mislim da je Srbija u pitanju, ako nekom naplate PDV neka javi.

CG je u pitanju.
Da je kod nas, već bibuveliko brujalo.

Kad kupujes sa Temua vec je uracunat PDV, na Aliju nije.

Drustvo, pokusavam da narucim komsiji neki jeftin tablet, trazio sam na Temu “Bmax I11S”, pratio linkove iz komentara ali ne nalazi mi nijedan proizvod, ako neko moze da me uputi kako da narucim taj sto preporucujete. Ima problem s vidom pa mu odgovara samo 10”+

Mislim da je nestalo ovog koji je preporucivan, neko ce postaviti link ako dopune.

Drustvo, pokusavam da narucim komsiji neki jeftin tablet, trazio sam na Temu “Bmax I11S”, pratio linkove iz komentara ali ne nalazi mi nijedan proizvod, ako neko moze da me uputi kako da narucim taj sto preporucujete. Ima problem s vidom pa mu odgovara samo 10”+

raspodat mozes klik na ikonicu Notify me kad se pojavi opet.

Da li je neko uzimao ovaj mikser, dobra je cena pogotovo ako je stvarno 1000w
1000017384.png1000017383.png

• Like
Reagovanja: s5p
Iako postoji tema za pracenje posiljki , postavicu napomenu i ovde.

M-One ( Milsped ) sistem pracenja je totalno nepouzdan , pa sami potrazite
svoje P_.....RS posiljke na
kada na Temu-u vidite da je posiljka prosla carinu , da mozete na

vreme da reagujete ako se postar ne pojavi na adresi

@delboy

Temu jos uvek dozvoljava povracaj robe koja ti ne odgovara.
Poruci - isprobaj , pa ako ne odgovara , a ti vrati.

Narucio sam odmah, cisto me interesuje kakav je uredjaj dok ne stigne, nerealno mi je niska cena.

Ja ću da isprobam za dve nedelje pa svakako javljam. A ovih dana sam planirao da uzmem u Idei sa kuponima Delimano mikser sličan ovom, oko 9000 izađe.

Ako ne piše metal u opisu, nema ga. Takođe deluje mini. Meni je stigao dehumidifier, izgleda kao plastična igračka.

Na temu obavezno gledajte dimenzije stvari koje kupujete, to što je na slikama uglavnom nema veze sa stvarnim veličinama predmeta a to znam jer sam radio baš takve fotografije za klijente.

Zar je bitno koliko je veliki mikser ako je posuda od 5l kako navode i motor 1000w.

Vrh Dno