Ali to oni i hoće, da kupuješ nešto što ti ne treba, pa kao prošao si dobro dali smo ti kredite koje ćeš opet potrošiti kod nas. Nisam dobro prošao, ja hoću samo tablet700 dinara za kupone
+
5000 za tablet
+
1500 za nešto što ti treba u toj ceni
-
2500 kupon
=
4700 za tablet, nešto od 1500 i dve džudže od po 350 dinara, to je računica.
Ne uzimam kredit u obzir, recimo ja sam imao 3400 u kreditu.
Preko claimcredita ili?Uzeh i ja baš Bmax da probam i taman ponudili 2500 kredita nazad kao...
DaPreko claimcredita ili?
Jesi probao GPS i kad nije nakacen na mrezu?Danas stigao tablet Bmax I11S. Tablet ima GPS, instalirao iGO, radi.
Da, iGo navigacija i ne radi ukoliko nema GPS.Jesi probao GPS i kad nije nakacen na mrezu?
Na glavnoj kameri postoji tanka folija. Ako nisi, skini je, jer ćeš dobiti na oštrini.Selfi kamera je dobra , glavna je bas krs.
Drustvo, pokusavam da narucim komsiji neki jeftin tablet, trazio sam na Temu “Bmax I11S”, pratio linkove iz komentara ali ne nalazi mi nijedan proizvod, ako neko moze da me uputi kako da narucim taj sto preporucujete. Ima problem s vidom pa mu odgovara samo 10”+
Ako je kvalitetno izradjen i jos plus 1000w, ovo je i vise nego dobar deal. Ako ima neko od forumasa da podeli iskustvo, neka javi. 👍😀Da li je neko uzimao ovaj mikser, dobra je cena pogotovo ako je stvarno 1000w
Pogledajte prilog 474966Pogledajte prilog 474967
Taj iz ideje/rode sam i ja gledao, al je on 600w.Ja ću da isprobam za dve nedelje pa svakako javljam. A ovih dana sam planirao da uzmem u Idei sa kuponima Delimano mikser sličan ovom, oko 9000 izađe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari