Nažalost.Jer nema nikakvu obavezujucu tezinu.
Nisam proveravao tuđe, ova moja je LA0753... dakle "starija" od tih koje su krenule.Koja je to serija i koliko ima "zaglavljenih" posiljki ?
Forum poput benchmarka služi za razmenu poruka, iskustava, mišljenja... i koliko znam, nije na pojedincu (osim ako nije admin ili moderator) da odlučuje da li je nešto vredno pomena ili ne.X puta smo ponovili da ovakve standardne situacije nisu vredne pomena
Ne moraš ništa.Nije mi stigao paket sa alija, dobio sam refund, uplaceno mi je na racun pre par dana. Sad vidim da je stigao paket do poste, po statusu stoji ono prvo "prijem"sad sledi ono carina itd, mislim da ce stici paket. Ako stigne sta treba da uradim?
Po mom iskustvu, tako je od početka decembra. Posebno se ističe Pošta, koju možemo sami da pratimo. Još prošle godine je preuzela moj paket i danas su ga isporučili. Svi redovni statusi su vidljivi na Poštinom sajtu. Na Temu, još uvek se carini. A u decembru mi je za jednu pošiljku potvrda da je isporučena stigla posle 10-12 dana.Da se osvrnem(o) i na TEMU
Milsped pracenje je totalno zakazalo - danima ne azuriraju statuse
tj. nema statusa da su P_....RS prosledili Posti i ne prosledjuju
Temu-u validne statuse
Operateri "podrske" su posebna prica- toliku dozu debilizma do sada
nisam sreo
Pored fotografija isporucenih paketa i prikaza statusa sa
posta.rs/....pracenje-posiljke.aspx
par operatera u nizu tvrde da je posiljka na carini i do besvesti
salju neke genericke poruke i izvinjenja.
Mozda i mogu da razumem neke strance koji mozda i pojma nemaju gde je Srbija
i prate samo ono sto im sistem prikazuje , ali nikako ne mogu da shvatim da
to rade i ljudi iz Srbije koji su Temu operateri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari