Sto sledece nedelje, pa sutra je kod tebe sigurno.Evo i moj paket konačno da se pokrene sa carine. Skoro pa mesec dana. A znajući postu, verovatno neću videti paket pre sledeće nedelje
Pogledajte prilog 447674
Ja sam imao UQ...GB ali to su bile koverte, stignu za oko 20 dana i nisu imale nikavo praćenje kod nasDa li znate išta o UB..GB pošiljkama? Po ovome što vidim na sajtu UK pošte, piše da nema praćenja dok ne dođe do države destinacije
Ne znam veličinu ovog paketa, 2 filma su u pitanju pretpostavljam da je to neka small parcel kategorija.Ja sam imao UQ...GB ali to su bile koverte, stignu za oko 20 dana i nisu imale nikavo praćenje kod nas
jeste, stavio sam iznad meni je stajao paket 13 dana na cariniPogledajte prilog 447720
Jel ovo na carini?
Na posti ce se pojaviti tek kada posiljka bude primljena u Madjarskoj,do tada prati na Aliju.Ћаос људи, јуче сам поручио једну фигуру са Алиекспреса, и изабрао стандард шипинг и добио LA-HU код, међутим, кад сам покушао да пратим преко поште, каже није пронађена, јел то треба тако да буде?
Жив био!Na posti ce se pojaviti tek kada posiljka bude primljena u Madjarskoj,do tada prati na Aliju.
Temu je samo loša kopija AliExpressavratimo se na temu
MoguceDeluje kao izgubljeno?
Temu ima posebnu temu 😎Temu je samo loša kopija AliExpressa
😁
Tvoja posiljka je isti dan dobila status "za carinu",kako to obicno i biva, pa onda sledi uobicajno cekanje i po mesec dana, medjutim njegova nije ni dobila status "za carinu"....Koliko znam pošta nadoknadjuje trošak tvoje pošiljke ako se izgubi kod njih. Ne mora da znači da je izgubljeno, nije prošlo ni mesec dana od kako je na carini.
Čekaj, čekao sam i ja.
[jATTACH type="full"]448230[/ATTACH]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari