Solarni paneli trenutno nisu baš isplativi ni da struju prodaješ EPS-u, a kamoli za rudarenje .Ulozi se malo u solarnu energiju i nema bandera, magneta, žive itd... 😏😏
Solarni paneli trenutno nisu baš isplativi ni da struju prodaješ EPS-u, a kamoli za rudarenje .
Proof-of-Useful-Work (PoUW) is an alternative approach which aims to replace excessive usage of hash functions with tasks that bring additional real-world benefit, e.g. supporting scientific experiments that rely on computationally heavy simulations. This publication consists of two parts: In the first part, important properties of conventional hash-based PoW are described. In the second part, theoretical PoUW concepts such as Coinami, CoinAI and the first successful PoUW cryptocurrency Primecoin are analyzed with respects to how PoW properties can be retained while doing useful work
RNDR je jedan takav projekat i zato meni zanimljiv
Bice zanimljivo sa ekspanzijom metaverse-a gde ce biti pojacana potreba za gpu-ovima posto ce to biti real time rendering poput Unreal Engine-a recimo..
To i jeste poenta pow sistema u buducnosti.. gorisiti globalnu snagu za korisne stvari, renderovanje, simulacije, izracunavanje..
A to je?Stigla prvo uplata, vuhuuu uopse nije lose
Pogledajte prilog 359364to je prva i jedina u prvih 24h, ekstra kolicina 🥰
31.10 snapshot na ZelCore walletu za dva parralel asseta, Binance dodao FLUX u Binance earn, web3 decentralized serveri, nemam pojma baš vredno rade od kad postoje. Verujem da će FLUX u nekom trenutku sledećeg bulla biti bar 20$. Problem je što to može biti tek za 10g kako stoje stvari u svetu.Kako prolazi vreme, sve vise verujem da je Flux taj sledeci coin koji ce se najvise kopati.
Ja sam sve prebacio na njega.
I Ergo mi je bio jedan od favorita, ali premala je zarada, ide se u lep minus..
Isti stvar i kod mene, ne brini sve je tu, možeš da vidiš tačno stanje preko web wallet-a samo unesi seed.Da li se jos nekom desila da KASPA web novcanik promeni sam od sebe adresu... Vidim ne stize od juce nista kad ono malo bolje pogledam , promenio adresu za primanje?
Vidi se u transakcijama stara adresa, a ono lepo stoji neka druga adresa sada.... Bas bzv? Da li ima neka fora ili da probam neki drugi novcanik?
Tu su meni koini ali gde su otisili oni od juce i prekljuce koji su isli na staru adresu? Na kolko cesto se menja adresa? I to znaci da svaki put svaki u put u majneru moram da menjam adresu? Malo mi je to sve bzvIsti stvar i kod mene, ne brini sve je tu, možeš da vidiš tačno stanje preko web wallet-a samo unesi seed.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari