Isto kao i za ETHW.Ostavljas ista podesavanja jer je isti algo![]()
Isto kao i za ETHW.Ostavljas ista podesavanja jer je isti algo![]()
Ja cu do kraja meseca drzati dva riga na ergu i gasenje ide, za struju koliko treba da dam cu uzeti coin-a i to je to jer je tako isplativije.
RVN ali kad se malo unormali cena ili hashNa čemu držite polarise? Tj. vredi li ETC kopati ili preći na drugi neki. Gledajući na duže staze i cenu...
Ako sam dobro protumačio, rig je potrošio 21kWh struje, a "zaradio" 0.24$?!
unpejd je 0.24 a 0.77isplaceno . rekao bih da je to to (uzas)
Za pola para od struje kupis rvn a pola platis grejealicu,dodjes na isto a grafike ne rade.Rig je iskopao cca 25 RVN za 24h, dakle cca 750 za mesec dana. Za to vreme potroši cca 630 KW. Ako računamo ugrubo cenu struje (sa dodacima) oko 12 din po kilovatu, rig na mesečnom nivou troši oko 7.500 din. Po trenutnoj cen RVNa zarada je oko 30 dolara mesečno, odnosno oko 3600 din.
Dakle, po trenutnim cenama, pokriva se nešto manje od polovine cene struje.
Što se tiče korišćenja riga kao grejalice, to je sasvim ok.
Ok...Kad se desi da 'nestane'' profitabilno trziste, cuvanje majning kartica (od kojih se moze jos uvek uzeti OK novac) - ostace za mene misterijaVidi najprostije što sam mogao objasnio sam što se mene tiče, e sad ako to nije bilo dovoljno jasno...?![]()
Pripazi da vas ne uhvate… ne znam koliko se isplati rizik.Ja razmisljam da prebacim rigove kod jednog druga, ima bandersku struju sto bi rekli braca kumovi, pa neka drndaju kod njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari