Šta je novo?

PotPlayer (naslednik KMPlayer-a)

Evo, sad sam uradio kako si mi napisao, ali i dalje se prikazuju na filmu. Inace, u ovoj kategoriji sam pokusavao da kombinujem i permutujem sve one moguce opcije i opet nista - titlovi mi se i dalje prikazuju u polju gde je film.

Cak i ako pomeras prevod gore-dole dok je pusten film a ne pauziran? (Alt+Gore, Alt+Dole)

Inace fin player, koristim ga nedelju dana, pravi naslednik KM-a. :)

Poslednja izmena:
Evo, sad sam uradio kako si mi napisao, ali i dalje se prikazuju na filmu. Inace, u ovoj kategoriji sam pokusavao da kombinujem i permutujem sve one moguce opcije i opet nista - titlovi mi se i dalje prikazuju u polju gde je film.

Jesi podesio subtitles output: display on vmr/evr surface?

Dajte coveku SS lepo a ne da prepisujete opciju po opciju, meni je bar brze sa SS.
Ovako podesi i imaces sub kako zelis
2014-03-20_1545.png

2014-03-20_1545.png

Ma, nema vajde od ovoga. Uradio sam kako su mi rekli i dexter87 i Rusi i opet je sve isto - titlovi su na filmu, a ne dole na onoj crnoj povrsini. Kada ptitiskam Alt + Tab pise mi Subtitle position: Bottom (100), ali titl nece da predje dole ispod filma vec ostaje na njemu.

Možda je do video rendera. Probaj sa nekim drugim.

Jesi li probao neku drugu verziju? Beta/Stable?

kako radi pot sa win 8.1? da li neko koristi? i koji rener koristi

Ma, nema vajde od ovoga. Uradio sam kako su mi rekli i dexter87 i Rusi i opet je sve isto - titlovi su na filmu, a ne dole na onoj crnoj povrsini. Kada ptitiskam Alt + Tab pise mi Subtitle position: Bottom (100), ali titl nece da predje dole ispod filma vec ostaje na njemu.
Da nije možda titl "ugrađen" u film, tj takav snimak sve zajedno sa titlom ? Ja sam to radio kada sam prebacivao DVD film u AVI da nebi morao i file sa titlovima da pravim.

Nije, odvojen je od filma. Ucitava ga uredno, ali ne prikazuje mi ga dole na crnu povrsinu gde ja hocu.

Podesavanja sam menjao 1000 puta, ali sad su mi ista kao na slikama gore (prethodnih par postova). Dodatna stvar koja me nervira sa titlovima u Pot-u je ta sto su mi slova u Pot-u blago mutnjikava i zamagljena dok su u MPC-HC bas lepa i ostra, lepo se vide ivice. Ni to ne nam kako da resim :)

Pot ima oštra slova na 42" FullHD televizoru ako je namešteno kako treba. Ti ili ne znaš da podesiš ili koristiš staru ili bagovitu verziju.

Verzija je 1.5.44465 Beta. Opet kazem, podesavao sam kao sto ste mi predlagali, ali i dalje je sve isto...

Ovde niko nema takav problem. Očigledno kod tebe nešto nije namešteno kako treba.
Resetuj podešavanja. Pa iz početka podesi kako je objašnjeno.

Možda je problem do kodeka ili tako nečeg nevezanog za sama podešavanja plejera, ali ko će ga znati ovako.

Ako ne uspe resetovanje podešavanja pa ponovno podešavanje, probaj prvo da deinstaliraš sve kodeke i pot, pa onda sve ponovo instaliraj i podesi.

A ako ni to ne upali, upaliće reinstalacija OS-a. ;)

Evo, obrisao sam sve iz korena (i kodeke i player), instalirao sam ponovo kodeke i noviju verziju Pot-a (v1.6.46264), podesio sam sve iz pocetka i sada imam jos veci problem - uopste mi ne ucitava titlove kada pustim neki film :) Nece cak da ih ucita ni kada ih rucno prevucem/ubacim u player. Ima li neke nade za mene? :)

Kad ucitas neki film/seriju ubaci titlove i pritisni na tastaturi Alt i H zajedno :)

Evo, obrisao sam sve iz korena (i kodeke i player), instalirao sam ponovo kodeke i noviju verziju Pot-a (v1.6.46264), podesio sam sve iz pocetka i sada imam jos veci problem - uopste mi ne ucitava titlove kada pustim neki film :) Nece cak da ih ucita ni kada ih rucno prevucem/ubacim u player. Ima li neke nade za mene? :)

Skini odavde http://imouto.my/configuring-potpla...lso-high-performance-software-decoding/#step4 i podesi po upustvu koja tu vidis za pot i madvr.

A zasto mu neko ne posalje svoja podesavanja, pa neka ih ucita umesto svojih?

A zasto mu neko ne posalje svoja podesavanja, pa neka ih ucita umesto svojih?

Ja sam mu nudio jedno 16 puta da mu šibnem moj reg fajl s podešavanjima, ali nije mi odgovorio nijednom.

Meni to novije verzije nisu radile kako treba (sporije mota, OSD mi se ne prikazuje kako treba itd...), pa sam se vratio na 1.5.34665 Beta verziju i sve mi radi savršeno.

Jeste, nudio si mi, slazem se. ***, zaboravio sam malo na to... Ajde sibni mi na [email protected]
Inace, i kod mene ispada da je starija verzija bila bolja od ove najnovije. Sa njom sam barem imao kakve-takve titlove, sada ih nemam uopste :)

Druze, nemoj da me vredjas :)

Zasto te vredjam? Pa ova tvoja do sada postavljana pitanja ukazuju na to da se ne snalazis nesto posebno sa podesavanjima pot-a, ja sam samo dao predlog :)

Evo kome treba reg file da ucita:

Prilozi

• pot player podesavanja.rar
    2.9 KB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:
Jeste, nudio si mi, slazem se. ***, zaboravio sam malo na to... Ajde sibni mi na [email protected]
Inace, i kod mene ispada da je starija verzija bila bolja od ove najnovije. Sa njom sam barem imao kakve-takve titlove, sada ih nemam uopste :)

Gde nađe da staviš mail da svi vide. Trebalo je da mu pošalješ na pm. Sad kad ti krene spam...

Nazad
Vrh Dno