Evo, sad sam uradio kako si mi napisao, ali i dalje se prikazuju na filmu. Inace, u ovoj kategoriji sam pokusavao da kombinujem i permutujem sve one moguce opcije i opet nista - titlovi mi se i dalje prikazuju u polju gde je film.
kako radi pot sa win 8.1? da li neko koristi? i koji rener koristi
cool tnxNaravno da radi. Ja koristim madVR.
Da nije možda titl "ugrađen" u film, tj takav snimak sve zajedno sa titlom ? Ja sam to radio kada sam prebacivao DVD film u AVI da nebi morao i file sa titlovima da pravim.Ma, nema vajde od ovoga. Uradio sam kako su mi rekli i dexter87 i Rusi i opet je sve isto - titlovi su na filmu, a ne dole na onoj crnoj povrsini. Kada ptitiskam Alt + Tab pise mi Subtitle position: Bottom (100), ali titl nece da predje dole ispod filma vec ostaje na njemu.
Nije, odvojen je od filma. Ucitava ga uredno, ali ne prikazuje mi ga dole na crnu povrsinu gde ja hocu.
Evo, obrisao sam sve iz korena (i kodeke i player), instalirao sam ponovo kodeke i noviju verziju Pot-a (v1.6.46264), podesio sam sve iz pocetka i sada imam jos veci problem - uopste mi ne ucitava titlove kada pustim neki filmNece cak da ih ucita ni kada ih rucno prevucem/ubacim u player. Ima li neke nade za mene?
![]()
Odatle je i bila skinuta ta verzija sa kojom sam imao problem. Ovu noviju verziju sam skinuo sam videohelp.com...i opet imam problem.Skini odavde http://imouto.my/configuring-potpla...lso-high-performance-software-decoding/#step4 i podesi po upustvu koja tu vidis za pot i madvr.
Druze, nemoj da me vredjasdexter87
Kad ucitas neki film/seriju ubaci titlove i pritisni na tastaturi Alt i H zajedno
A zasto mu neko ne posalje svoja podesavanja, pa neka ih ucita umesto svojih?
Druze, nemoj da me vredjas![]()
Jeste, nudio si mi, slazem se. ***, zaboravio sam malo na to... Ajde sibni mi na [email protected]
Inace, i kod mene ispada da je starija verzija bila bolja od ove najnovije. Sa njom sam barem imao kakve-takve titlove, sada ih nemam uopste![]()
Gde nađe da staviš mail da svi vide. Trebalo je da mu pošalješ na pm. Sad kad ti krene spam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari