Šta je novo?

PotPlayer (naslednik KMPlayer-a)

Odakle skidate skinove za pot player? Nasao sam par komada na deviantartu i jos nesto malo preko googla, ali bi mi trebao wmp11 skin ako je neko nasao.. :)

Mogli bi ovde da kacimo skinove ako je dozvoljeno, nisu veliki.

Sto ne bi bilo .

Kako se u potplayer-u ucitava prevod osim one opcije da prevuces prevod iz foldera u player?Ima li opcija kao na drugim playerima da se ode na load subtitle i onda ucita?

@bojke1
Desni klik pa Open>Open subtitles, ili Alt+O.

Ima li tih skinova?
Mogu li se sačuvati podešavanja pa se posle ponovo učitati ako zatreba?

Poslednja izmena:
I kakvi su vam utisci posle testiranja... jel bolji sada od KMPlayera , lepši ili šta već ?
Može li neko da mi pusti link za poslednju verziju sa engleskim jezikom za download?

imA ovde negde na topicu link malo procheshljaj... ja sam odavno kmplayer penzionisao zbog pot-a. I prezadovoljan sam... :)

Kako kome. UI je meni veoma bitan. Tu ne mislim samo na "lepotu", vec i user friendliness, kako god ovo preveo.

ok... a znači ima interne codece kao kmp.
a koje renderere preferirate u ovom playeru... pitam za windows 7 ?

Imam jedan problem sa potplayerom - u poslednje vreme bilo koji render da izaberem, pixelizuje mi sliku. Do potplayera sam koristio KM Player i imam ga josh uvek instaliranog, pa sam proverio i tamo sve radi kako treba. Mislim da je i u prethodnoj verziji sve radilo kako treba, ali u ovoj poslednjoj ne radi jednostavno... Verzija je 1.5.26392.

Meni se cini da je on malo usporio sa update-ima... ko da ga vise ne interesuje doticni player.

odinstalirao sam kmplayer :) posle citanja ovog topica...

trenutno poredim pot i vlc, pa cu videti...

Je l' koristi neko Splash player? Ako takvi postoje, lepo bi bilo da mi ga uporede (a i drugima) sa KM/Potplayerom. Zaintrigirao me je, ali mi se ne instalira 82 player da bih ga proverio, tako da je misljenje dobrodoslo :).

Odlican je PotPlayer.Pored njega preporucujem i SPLayer.
SplashPlayer mi se nesto nije dopao.

3_SPlayer_09.jpg

http://www.splayer.org/index.en.html

Poslednja izmena:
Kako da podesim da mi full screen daje samo na TV kada je on upaljen, a kada je ugasen da sam skapira pa da daje full screen na monitoru redovno? Ta opcija postoji na MPC-HC a ovde ne mogu da je nadjem... :(

Mislim da je ovo odličan player. Do sada sam koristio KM Player ali sam sada prešao na njegovog naslednika. Zamolio bih nekoga ko duže koristi ovaj player da mi kaže dve stvari. Prva stvar je da li može da se namesti da kada se stane mišem dole na liniju koja pokazuje napredovanje puštenog filma da se pokaže tačno vreme koje je za taj deo gde sam stao mišem? Ta mogućnost je postojala u KM Player-u. Druga stvar je da mi neke filmove koje imaju 5.1 zvuk pušta kao stereo, to mi se isto dešavalo u KM Player-u, doduše to se jako RETKO DEŠAVA kod oba player-a, može jedan u 50 filmova. Postaviću i sliku sa audio podacima od filma koji ima 5.1 zvuk a kod mene ide stereo. Da li neko zna razlog tome? Unapred hvala.

http://img210.imageshack.us/img210/9075/potplayeraudio.png

P.S. Samo da napomenem da su mi podešavanja za AC3 ostavljena na default i da koristim poslednje verziju, 1.5.30857- Beta 64 bit na operativnom sistemu Windows 7 64 bit.

Poslednja izmena:
@mister Mrva

Hvala puno na brzom odgovoru, namestio sam ovo za vreme a što se tiče zvuka nije problem jer kažem to mi se možda desi u 2% slučajeva što je zanemarljivo. Veliki pozdrav!

Vrlo sam zadovoljan ovim player-om ali imam dva problemčića od kada koristim PotPlayer. Naime nekada kada ga gasim ili premeštam na extended desktop odnosno LCD TV player zablokira i izađe mi poruka koju možete videti na ovoj slici, http://imageshack.us/photo/my-images/607/potplayerproblem.png/. To se ne dešava često ali možda se već neko susretao sa ovim. Drugi problem mi je što mi slika na monitoru ponekad zatreperi ( ne znam kako bolje da opišem ovu pojavu), to se dešava od kada sam instalirao PotPlayer. Kompjuter mi je čist od virusa i sličnih stvari a koristim najnoviji PotPlayerx64, operativni sistem je Windows 7 Professional 64 bit, grafika je Sapphire AMD Radeon 6770 HD, drajveri su poslednji izašli na njihovom sajtu, Windows sam instalirao pre desetak dana. ovo mi se takođe ne dešava često ali sam siguran da je Potplayer uzrok jer mi ekran zatreperi i kada njega pokrenem a problem se javio od kada sam njega instalirao. U svakom slučaju player odlično radi ono za šta je namenjen tako da ga neću menjati, ako neko ima odgovor na moje probleme bio bih mu veoma zahvalan da ih podeli sa mnom.

boki78, sto se tice tog error-a koji vidim na slici (btw. mogao si da je attachujes uz poruku umesto sto si ostavio external link), ja bih rekao da to ima neke veze za DirectX 9. PotPlayer, (obicno) prilikom instalacije trazi da instaliras poslednju verziju DirectX 9. Mozda bi problem bio resen ako bi skinuo sa Micro$oft-a zadnji DX9?

Nazad
Vrh Dno