Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
Jel moze ovaj plejer da trazi titlove online kao Bsplejer? Ako moze kako,ja ne vidim tu opciju?
Da li u pot player-u ima opcija za pomeranje video na sledeci titl po redu. U km player-u su to bili ''<'' ''>''.
1. Ima- tasteri Home i End
2. tasteri < i >
Kako je najbolje podesiti preinstall -irani MadVR u pot-u? Ako nekom nije problem da mi objasni ili da SS.![]()
I šta će CoreAVC pored ovolikih AVC dekodera????
Šta fali CoreAVCu i koju alternativu predlažeš za CUDA?
Jel koristite Madashi za sve ili samo za HD?![]()
Ne vidim svrhu ovakvog podešavanja Pot plejera. Kada instaliraš i aktiviraš sve eksterne splitere, dekodere i madVR koja je svrha korišćenja Pot plejera????
Sa ovakvim podešavanjem bilo koji plejer će da da istu sliku a neke plejere je lakše podesiti. Recimo, MPC-HC je daleko jednostavniji za podešavanje od Pot i KMP a može se podesiti da koristi istu kombinaciju splitera, dekodera i rendera.
Osim toga, Pot plejer već ima sve potrebne splitere i dekodere, uključujući i DXVA/CUDA/QS dekoder.
Čini mi se da većina onih koji pišu ovakva uputstva nema pojma kako neke stvari funkiconišu pa misle da, ako je nešto dovoljno komplikovano, sigurno je i dobro.
Recimo, FFDShow se u ovom slučaju koristi kao RAW filter i to samo za deband. Međutim, video uglavnom nema izražen banding. Dodatno, madVR i LAV Video dekoder već rade ditering koji delimično rešava problem banding-a pa ne znam čemu FFDShow.
Dalje, Pot plejer, FFDShow i LAV Video koriste FFMpeg za dekodiranje. Samim tim, output je identičan, a i performanse su, manje-više, iste. I šta će CoreAVC pored ovolikih AVC dekodera????
Da skratim uputstvo.
1. Instalirajte Pot plejer (32-bitni);
2. Instalirajte madVR;
3. Podesite da Pot koristi madVR.
To je sve.
Opciono - Ako imate problema sa banding-om:
Instalirajte i aktivirajte FFDShow RAW dekoder u kombinaciji sa Pot plejerom ili koristite u potpunosti FFDShow umesto internih dekodera.
Prvu varijantu predlažem ako koristite GPU za dekodiranje. Drugu varijantu ako koristite CPU za dekodiranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari