Šta je novo?

[postpaid] VIP NEO tarifa vs sve ostalo (neograničeni minuti i poruke + 2GB@999 din.)

Mozes, cak i rade voice (obicni) pozivi na Online tarifi. Imas 3 varijante za Online tarife:
- Cena, veca, bez ugovorne obaveze (najmanje 3 meseca doduse forsira VIP). Samo ubacis u svoj fon i vozis
- Ista cena, 12 meseci ugovorne obaveze, dobijas modem neki obican za dinar (radi sa njim sta hoces). Isto mozes SIM u fon i vozis
- Niza cena, zbog 24 meseca ugovorne obaveze, dobijas modem isti za dinar.

U sva tri slucaja mozes karticu odmah u fon. Samo se daje ruter da bi mogli korisnici da koriste i na racunaru bez hotspota na telefonu ili povezivanja telefona.

Zahvaljujem na odgovoru,devojka u poslovnici mi je rekla da ne mogu koristiti net na telefonu i ja izašao napolje.Zbunjen,jer mi je rekla da dobijam net na usb.Tako mi rekli i u Handyju

Imas i Online3 tarifu 3gb za 290, 24 meseca ugovorna obaveza. Cisto da znas.

Da li broj mora da se menja ako prelaziš na Online tarifu, čak i ako si u Vipu i trenutno koristiš standardnu tarifu?

Da li moze da se izabere dobar broj za Online tarifu?

Hvala druže,ako do kraja meseca MTS ne ponudi slično odoh u VIP.Ili zadržati MTS a dodati online 3 jer mi je telefon dual sim.Meni telefon najmanje treba za razgovore,treba mi više neta.A Telekom nudi baš malo.

Poslusacu te. Tj probacu na gurku. Jer stvarno nema razloga da ne omoguce - el postpaid - jeste? Sta je problem?

Ako treba i zaurlacu. :)
Ni to mi nije strano. Na mnogim salterima se tako zavrsava posao, i to stoji. (el su fini - budes fin; el su drski - budes drzak. Pa sta bude.)

Da li si uspeo? Pratio sam ovu priču kada je izašla, i tih dana svoj Vip prepaid broj ladno prebacio na Vip online (naravno, trebalo se je izboriti sa prodavcima koji su tvrdili da sam izmislio 3GB paket). Uzeo dodatke, poruke, minuti, skockako paket za sebe. Preporučio članu porodice, on u Telenoru postpaid, otišao danas do Vipa. E, ne može da pređe i zadrži broj. Zašto? Zato! Lupetaju o tehničkim razlozima, klasičan repertoar. Pa, pitam, ako si uspeo, da zaurlam jače :), ako ne, da ih batalimo, za nas je uslov da ostane broj.

Je l' je broj koji si prebacio sa prepaida na online iz vipa ili je prenet? Ne znam da li je neko uspeo sa prenesenim brojem da predje na online tarife.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Izvini, tek sad videh da se pitanje odnosi na ovo o čemu sam ja pitao :)

Izvini, tek sad videh da se pitanje odnosi na ovo o čemu sam ja pitao :)

Da, da, 061 prepaid su mi prebacili u Vip online. Za 069 mi kažu da mogu da biram prepaid ili postpaid kada ga prenesem kod njih, ali ne dozvoljavaju Vip online. Ako ostane na tome, ništa od prelaska.

A ukoliko bih broj preneo u Vip prepaid pa posle par meseci predjem na online? Da li je to neko pokušao?

Kukate za net i blokiranje, do sada niste kukali za pozive i sms što nisu blokirani? Kako to? Nije fer sa vaše strane. Može da se blokira u telefonu potrošnja ili plati dodatak za blokadu, e sad ko je tehonološki nepismen za par klikova na fonu ***.
Nisam na Neo tarifi, ali Neo 2 deluje odlična ponuda za 1000din. bez telefona.

"plati dodatak za blokadu"

Znaci sad treba da platim da mi nesto ogranice,NEO tarifa je navlakusa da te oderu prekoracenjem neta sto vip radi odkad postoji

Treba da naplaćuju 1000 din blokadu! Samo da se nauče pametni korisnici koji rade backup interneta da postoji limit i gašenje neta na fonu!

Znaci sad treba da platim da mi nesto ogranice,NEO tarifa je navlakusa da te oderu prekoracenjem neta sto vip radi odkad postoji

Kakva crna navlakuša, ja sam kod Telenora ali NEO 2 tarifa je trenutno najbolja ponuda na našem tržištu.
Jeste im malo glupo što net ne isključuju kada ga potrošiš ali staviš ograničenje na telefonu na 1.75 GB i miran si. Od ničega pravite veliki problem.

Treba da naplaćuju 1000 din blokadu! Samo da se nauče pametni korisnici koji rade backup interneta da postoji limit i gašenje neta na fonu!

Ivane, gledaš stvari iz svog ugla a ne iz ugla većine građana.

To je slično kao kada bi korisnici Linux-a rekli da treba Windows i MacOS da se naplaćuje 1000€ zato što "pametni korisnici" ne žele da nauče terminal, kompajliranje itd.

Sa strane kornisnika najbolje je da sve bude FLAT kao kućni internet ili da se smanjuje brzina nakon potrošenih xyz GB-a, ili da dokupljuješ pakete nakon potrošenog limita. Tada nema straha koliki će biti račun. VIP hvata na caku i ti to podržavaš.

Ne mora ništa da bude neograničeno, mogu se paketi i ovako srediti:

Pozivi prema svim mrežama

60 min = xxx dinara
120 minu = xxx dinara...

50 poruka = xxx dinara...

Internet

1GB = xxx dinara
3GB = xxx dinara...

Ali nema prekoračenja.

Nešto kao prepaid a potpisuješ UO.

Ne stoji ti poređenje! Od prvog dana ubacivanja prve kartice u prvi telefon pre dosta godina, korisnici proveravaju stanje računa! Sada odjednom problem?! Koji? To što je korisnik ne pismen i ne zna da ograniči protok? Ili što ne može da vrti YT po prevezu i ostalima ispira mozak? Hajde malo realno, molim vas.

Pismen ili ne,tendencija dranja korisnika u vipu je u znatnom porastu,ne postoji covek koji je bio u vipu jos od cuvenih smartova a da mu nisu napucavali net,cak i na telefonima bez neta

Ivane, gledaš stvari iz svog ugla a ne iz ugla većine građana.

Ta velika vecina je odlucila i za nas manjinu.Da je ta vecina rekla jednu rec i nije potpisala UO,da vidis kako bi sami uveli ogranicenje.Vecina odlucila i sad sta je tu je.Nema ogranicnja,dok vecina ne resi drugacije. :)
Kao sto je vecina odlucila da kupuje famozne telefone sa 3,bice i 10 kamera na telefonu.Pa manjina mora da kupuje telefone sa 100 kamera,jel je vecina odlucila a manjia trpi.
Tako operateri nece nikad dati ljudima ono sto treba a mozemo reci danas da je to net,nego ce ljudima uvaljivati neke silne minute i poruke.Dok ta vecina ne resi dajte nam neta,a to se nikad nece desiti.Jel vecina ode potpise ugovor koji nije ni procitala. :)

Ne svidja ti se?
Nemoj da koristis, prosto i jednostavno. Tarifa je odlicna.

@boban

Zato sam i napisao da "Vip hvata na caku". Korisnici nisu informisani i to Vip zlouporebljava. A narod se ne diže zbog mnogo većih problema u sistemu a kamoli zbog mobilnog neta...

Evo sad i mts hvata caku daje 100gb mesecno ali pola UO.Drugu polovinu kad se naviknes na 100gb,ces dokupljivati ili trpeti.Njihovih caka je uvel bilo,ali vecina prihvata a manjina mora da trpi.To je poenta. :)
Ne znas koje su gore cake,ali njihovo je da izmisljaju cake,a nase da ih odbijemo,ali vecina naravno. :D

da, ali nećeš platiti više, ukoliko sam tako ne odlučiš, a ovde je moguće automatski da platiš par hiljada više. ;)

Pa nije bas automatski...

jeste, kad pređeš mb iz paketa ;)

Poslednja izmena:
Cim imas "AKO" u recenici, nije automatski. :)

Iz prepaida u prepaid, iz postpaida u postpaid i nema setanja izmedju osim povratka u maticnu pa tamo saltanje.

Nazad
Vrh Dno