A jel' nudi neko od njih paket koji je pola/pola?
To sigurno. Na neki nacin ce biti povoljnije. Mozda povecaju besplatne minute ili mozda bolju ponudu za aparate,...
Nesto ce vec smisliti.
A treci oparater je povono Telenor !!!!!!posto on kupuje na tenederu Ausrtiji "?mobilkom?" operatera, koji je kod nas dobio teneder za treceg operatera za neupucene koje se loze nek malo googluju po sajtovima itddd:smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:
Uzmite i polozite telefone na zemlju i baci te na njega sto vecu usran...u kamencugu da se ne opterecuje te!!!!!!!!
Ako misliš na 0800 brojeve, kol'ko znam - tu se podjednako pita i pozivaoc i onaj kojeg pozivaš ... ako me razumeš.
Ja kao i uvek opisujem stanje kome sam licno bio svedok.
U porodici i medju prijateljima imam vise 064/065 korisnika, i uopste nisu zadovoljni kvalitetom usluge.
Rekacija koju ispoljavas na moj post je potpuno neprimerena.
Edit: da se ne bismo vise vrteli u krug, neka se ovde pise samo o konkretnim iskustvima, davanje pausalnih ocena ce imati za posledicu brisanje/edit postova.
Ja bih, ako može, da odgovorim na ovom forumu.Treba staviti opcije na papir. Kako god okreneš, MTS će da pobedi....
![]()
Ja sam to učinio kad su krenuli BEL paketi i uživam u blagodetima jeftine i pouzdane telekomunikacije
A zgodno mi je i onih 30 besplatnih poruka na 797 za detaljno trenutno stanje racuna. I nemam primedaba na rad 064 mreze.
da se malo vratimo na temu - niko ne komentarise situaciju ovog meseca?hehe
al ih ne mozes koristiti od 1. do 10. u mesecu i od oko 22. pa do kraja meseca jer je "servis trenutno nedostupan, molimo pokusajte kasnije"
Meni nije jasno šta si hteo da kažeš ovim postom uopšte? Da smo svi na MT:S magarci i da ne znamo kad nismo dostupni - iako nam stigne SMS poruka svaki put kad se tako nešto desi? Mogu da potpišem da mi takav SMS na uključen aparat nije stigao najmanje nekoliko meseci, tj. mesecima unazad ne mogu da se setim da sam imao takav problem.
da se malo vratimo na temu - niko ne komentarise situaciju ovog meseca?![]()
Cuo sam i ja da telenor kupuje ovog austrijanca.
@Mladen
Kamo srece da je tako nesto moguce. Priznajem da bih bio spreman cak i da podmitim da mi se tako nesto omoguci jer imam velikih problema sa skrivenim brojevima. Mogu da podnesem prijavu za uznemiravanje ali je cimanje. Tako da sam resio da kupim telefon koji ima crnu i belu listu brojeva i nadam se da postoji telefon kod kog je moguce zabraniti pristup broju bez identifikacije...
Sorry za off
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari