Pozdrav svima! Sa Posta ADSL smo presli na Posta Kabl pocetkom godine i mislim da nije sastavilo jedan mesec da nije potrebna neka intervencija. Paket je 10/1, lokacija Novi Beograd.
-prvi problem je bio taj da je brzina bila 5/1 pa su dosli iz tehnicke sluzbe i zamenili modem i kablove pa je proradilo na 10/1
-drugi problem je bio da je povezivanje trajalo beskonacno dugo iako je brzina bila maksimalna - po minut-dva bi za svaku stranicu stajalo "connecting" i onda bi je ucitao normalno. Ovo su resili tako sto su ugasili firewall.
-treci problem je bio da se internet prekidao vise puta dnevno, ali nije u pitanju bilo pucanje veze vec neko unapred podeseno resetovanje modema pa su i to ugasili i onda je radilo normalno.
-cetvrti problem je bio da u torentu stoji "Your listen port is blocked" i skoro uopste nije radio. Nisu znali ili hteli da rese ovaj problem ali je u medjuvremenu iako i dalje stoji to "Your listen port is blocked" torent proradio, skida punom brzinom.
-peti i tekuci problem je da veza puca u par navrata dnevno po 10-15 minuta neprekidno - poveze se pa pukne, poveze se pa pukne, poveze sa pa pukne gde ni jedno ni drugo ne traje duze od 10s. Za ovo ih jos nisam zvao jer svaki put moram psihicki da se pripremim jer je velika verovatnoca da naidjem na nekoga u podrsci ko nema pojma sta radi ili ko ce me pitati "da li imam antivirus" i objasniti da je "kod njih sve ok".
Dobili smo Cisco modem. Gledajuci malo po internetu video sam da su neki od ovih problema vezani bas za taj modem, ali da su reseni kroz novi firmware. Medjutim u tehnickoj podrsci su mi rekli da nece ubaciti novi firmware. Brzina je sada sve vreme OK, cak je jednom prilikom izmedju ovih napada prekidanja veze otisla na 25.
Da li je neko probao da umesto njihovog modema koristi neki drugi? Ja sam ih pitao i rekli su da moze, samo da moraju da registruju MAC adresu, nisam shvatio koliko ova "procedura" traje.