Neznanje je blagoslov.I kako ja sad babi da objasnim sta je STB. Vec nekoliko godina ni neznajuci koristi kablovsku a i dalje misli da je na anteni.![]()
verovatno imas i kod supernove CAM module, ima ih i SBBI kako ja sad babi da objasnim sta je STB. Vec nekoliko godina ni neznajuci koristi kablovsku a i dalje misli da je na anteni.![]()
MTS (Telekom Srbija) je sad preuzela Poštu i Supernovu pre 4 meseca. Posle će i Telenor, A1, Orion, SBB, EDB, Infostan, Vodovod i kanalizaciju, Poresku upravu...Ko na kraju preuzima Postu, Supernova ili Mts ? Ja cu najverovatnije na Orion, koliko vidim oni ne blokiraju SBB.
A modul će da ubaci u šta? Nema druge nego ponovo antenaverovatno imas i kod supernove CAM module, ima ih i SBB
MTS Antena trideset kanala za 599 dinara.
Kanali | Antena PLUS | mts Antena TV
Kanali na raspolaganju u okviru usluge Antena PLUS. Više od 20 TV kanal za više uživanja.mtsantenatv.rs
Javi kako si prošao.Poslao sam na [email protected] mail da hoću da pregovaram o budućem ugovoru kod njih.
Da li moze samo internet? Bez kablovske tv, fiksnog i troskova održavanja sistema?4 meseca po dinar ,najvise sto daju.
pa ima u cenovniku supernove, super net 5/50 za 1500.ne zaboravi da zahtevas da ti ne ubace CGNAT..
🤦
Nama skuplje usluge, a kad se podvuce crta nema profita javnog preduzeca...
A javno preduzece (bar u teoriji) treba da radi u interesu gradjana kao EPS i slicni, a ne da se vodi iskljucivo profitom.
ja tako vidim.
....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari