zato sto postoji bitna razlika izmedju mts optickog iptv i dvb-c.@DonVlad
Kakva je to zbrka kod tebe? Beogrid kablove nisu uklonili kad ih je SBB preuzeo i to donekle razumem, ni drugi ne uklanjaju svoje. Ali da Supernova ulazi 5 meseci pošto je deo MTS-a, preko stare PTT instalacije i pored MTS optike?
Slažem se, neka sačekaju proleće, po mogućstvu 2023-e kad uđemo u EU.Čeka me pakao svakako, samo da se ovi razvlače do proleća s gašenjem signala... nije trenutak za majstore po kući...
Svima njima je cilj što veći udeo na tržištu, da pokupe što više korisnika i eliminišu konkurenciju.sto su onda kupovali radijus vektor i ostale, imaju sigurno dosta paralelno sa tom njihovom optikom?
To sam ja hteo da napišem i šta ću sad.Jutros su uključili Supernova kanale na Novom Beogradu, naravno svi su kodirani, a vidim da ih ima baš dosta. Jedino može da se gleda njihov Info kanal. Ostali su i POŠTANET kanali ali su ih ispretumbali i više nemaju epg. Takođe obrisali su više od pola analognih kanala, ostalo je samo 25.
Valjda iz MTS Antene PLUS? I pretplata će biti 500 PLUS dinara.Ovi koji ostanu nesvrstani,njima ce iz centrale iskljuciti produzni iz zida,i ode sve u k, a onda ce doci cika iz MTS antene,da ih obraduje sa 500 dindzi pretplatom,za socijalni program.
Žalili se ljudi na 2-3 prethodne stranice da nemaju signal povremeno ili duže. Mislim sa Voždovca i Savskog venca, navodno zbog kvara.Ja sam na Mirijevu imao analognu televiziju i internet preko kablovske. Od 27-og oktobra mi internet ne radi. Prijavio sam kvar i nista se ne dešava.
Da li jos neko ima problem sa internetom na Mirijevu? Kablovska radi, a internet ne radi.
Ukinuli su većinu kanala. Ostalo mi je oko 20 kanala.
Pazi se, u istom smo kraju i držim te za reč.Zvala Supernova, stigla ponuda za korisnike pokojnog Pošta neta. Nude net 100Mb/s i 160 kanala za 1500 din mesečno uz ugovor na 24 meseca. Usluga ide kroz kroz kabal Pošta neta (ako sam dobro razumeo), samo puste signal SN kad se potpiše ugovor. Monteri bi došli da donesu opremu. Ponuda je fer, nema šta. Ne znaju kad se gasi signal Pošta neta, moguće do kraja godine.
Meni su tako rekli, ostaje kabal. Ipak, kod tebe mogu i kroz original da provuku signal, a kod mojih nema izbora za instalaciju jer nema Supernove, već samo Pošta net, MTS optika, Beogrid/SBB, Orion optika i od septembra SBB optika. Zvuči dobro ali moraju da dampinguju kako bi pokupili korisnike koje su pazarili. Supernova je povoljno rešenje i inače za one koji mogu da svare te kanale i ne treba im drugo. Kad uporediš s konkurencijom za iste pare se mnogo više dobija, i tako je od nastanka.Pazi se, u istom smo kraju i držim te za reč.
To što oni nude je skoro isto ono što sam imao, samo brzina je 10x veća i cena je ista ali bez modula/STB uređaja. Zvuči suviše dobro da bi bilo istina.
Ne znam kako će kod mene kačiti opremu. Imam PoštaNET kablove do vrata ali u hodniku zgrade su i Supernova kablovi. Dilema je hoće li svoje sprovesti ili iskoristiti Poštine koaksijalce.
Slatka je, gase za dva-tri dana a ekipe prebukirane...I mene je kontaktirala neka žena iz Supernove, možda Superžena.
Elem, nama nude 100Mb/s i oko 270 kanala (očekivao sam 160 ali tako reče, možda se zbunila zbog cene) za cenu od 2700 dinara mesečno. Međutim, pošto smo korisnici PoštaNET usluga ta cena bi bila 1500 pod uslovom da se obavežemo ugovorom na 2 godine.
Požurivala me je da odmah pristanem na to jer, navodno, imaju u planu postepeno gašenje signala za 2-3 dana a navodno su im i ekipe okupirane poslom. Ona će mene da kontaktira sutra pošto ja nju ne mogu nikako i, ako pristanem, iduće nedelje dolaze monteri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari