Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ko na kraju preuzima Postu, Supernova ili Mts ? Ja cu najverovatnije na Orion, koliko vidim oni ne blokiraju SBB.

Sve varijante su razmotrene. Baba bar ima nekoga ko će to da joj reši. Samo sam hteo da kažem da će dosta ljudi ostati bez TV programa tj imaće ga ali neće znati da koristi novu opremu.

Uleće EON sa 50% 15 meseci... Pitam se zašto. :)

Poslao sam na [email protected] mail da hoću da pregovaram o budućem ugovoru kod njih. Odgovorili mi da će mi se neko javiti što pre, to je bilo početkom prošle nedelje, još nema poziva... ponuda im je šarolika, idu i nude Supernovu, M:sat, ali slabo tu ima nekih posebih pogodnosti.

Poslao sam na [email protected] mail da hoću da pregovaram o budućem ugovoru kod njih.
Javi kako si prošao.
Ako si već voljan da se upustiš u pregovore s njima i ako izvučeš dodatne beneficije, da te angažujemo kao ovlašćenog pregovarača. Ako mi njihovi agenti dođu smarati na vrata, smuvaće me non-stop pričom toliko da ću na kraju uzeti ono što mi ne odgovara. Još će mi kosmodisk pride uvaliti.

ne zaboravi da zahtevas da ti ne ubace CGNAT..
🤦

vidim da ima da se doplati staticka. ali koliko sam shvatio ti bi sve dzabe ili mozda da ti oni plate

Ne vidis dobro.
Ja bi da uzmem samo internet i da platim samo internet, a da ne moram platiti i kablovsku televiziju niti neki skriveni trosak ako ga ima.

izgleda da ti ne vidis dobro, nakon svih tema ovde i pisanija. nije kablovska ovde od juce.
ocigledno da ta cena interneta ne moze bez odrzavanja nigde. imas to sto nude, uzmi ili ostavi. mislis da si jedini koji ne bi da placa odrzavanje i televiziju?

Evo naterao si me da ih nazovem, i kazu to je to nema cene odrzavanja.
I sta sad?

nista, odrzavanje je ukljuceno u cenu. najbolje da si ih odmah nazvao. pitaj ih i za tv i cgnat...

Ne treba mi tv, stavicu antenu i imam netflix. A poenta je da ostane ista cena kao na posti.
Napomena: necu dzabe tv, placam ga kroz racun za struju :)

Nece moci da ostane kao na posti. i to je ocigledno. Uostalom verovatno je to delimicno razlog ukidanja postaneta.
Trebalo je o tom misliti ranije, kad su cerupali svi ptt kds i pljuvali po forumima, sbb botovi i ko zna ko sve ne.
kad je rukovodstvo ptt i telekoma navodno radilo za sbb.
kad je sorosu dozvoljeno da nelegalno napravi monopol.
Jer postanet je bio deo poste koja je javno preduzece a telekom je ad bez obzira koliko je 'drzavni'.
A javno preduzece (bar u teoriji) treba da radi u interesu gradjana kao EPS i slicni, a ne da se vodi iskljucivo profitom.
ja tako vidim.
gledaj na to sa lepse strane, evo kako sbb prenosi, dobices "najsavremenije usluge telekoma":

znaci bice novih starih kanala, doduse zakljucanih. verovatno ces moci fiksni da prebacis na voip pa tu mozes da ustedis (ako ga nisi davno ukinuo). dobices konacno i digitalne radio kanale.

Poslednja izmena:
...
A javno preduzece (bar u teoriji) treba da radi u interesu gradjana kao EPS i slicni, a ne da se vodi iskljucivo profitom.
ja tako vidim.
....
Nama skuplje usluge, a kad se podvuce crta nema profita javnog preduzeca :)

pa nista onda privatizovati sve. kao sto rece Rambo, posaljes sms i otvara ti se wc solja...

Znači da skidam kablove, uslugu sam odjavio poodavno, ali je sve ostalo isto, koristio kao backup, kad ne radi iptv ?

uporedi iptv i supernovu pa izaberi.

Da li moguc prelazak sa mts-a (box 2 VDSL, fixni) pod UO na supernovu, bez penala?
Mnogo ljudi u mom okruzenju ima ovu kombinaciju Box2 (VDSL, fixni) i POSTANET kabl TV. Razvuceni koax kablovi po kucama , koristi se 3 ili 4 televizora i mnogo jednostavnije je da sve ide preko koax-a.

Vrh Dno