Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ja ako povecaju brzine neta i daju 6 meseci po dinar ostajem..nisu skupi, placam jos 600 din IPTV listu i imam bukvalno sve kanale..

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

I ja sam mojima ubacio Mi Box sa Gotit-om, imaju sve što in treba. PTT je jeftin, i dovoljno stabilan, njima ne gteba više.

Hoce li biti akcija za produzenje ugovora??

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Koja je razlika izmedju HBO i HBO HD MAX paketa na posti?

Hoce biti povecanja brzina neta? Hvala

Za "STARE KORISNIKE NIŠTA" na moje pitanje brz i precizan odgovor.Valjda je to briga o korisnicima.Šteta što nemam uslove za optiku.

"Zahvaljujemo se što koristite naše usluge.

Nakon provere sa nadležnim službama obaveštavamo Vas da nismo u mogućnosti da realizujemo Vaš zahtev jer je u trenutno u ponudi samo akcija za nove korisnike."

Kako nema ništa za stare korisnike kad u standardnoj ponudi daju popust za korisnike koji potpišu ugovornu obavezu na 12 ili 24 meseca. Dobije se 15-20% popusta što uz jeftine pakete svakako nije zanemarljivo za nezahtevne korisnike (poput mojih roditelja npr.). SBB, a verovatno ni MTS, ne računajući promocije za nove korisnike, ne nude ni približno jeftin duo paket poput ovog u PTT za 1740+180 din.

Popust 6 meseci po 1 din dobijaju samo novi korisnici (provereno)."Stari" postaju "NOVI" sa minimum 30 dana prekida. Mada tačno je da su najjeftiniji, ali je takođe i tačno da im je internet u periodu od 18-24h veoma sklon pucanju i padu brzine.Imam paket 50/3 ali uveče uglavnom ne prelazi 20. To je počelo u vreme kad su se rastali sa SK , N1...Kao da uopšte nemaju interesa da zadrže stare korisnike...

Uzgred nisam ljubitelj SUPERNOVE ni menjanja davalaca usluge ali kod njih SUPER PAR START je 2699 din , 6 meseci po 1 din , u proseku mesecno 2024 din...net do 150 mb (za optiku)...

Poslednja izmena:
Da me neko ne razume pogrešno, PTT koriste moji roditelji kojima završava posao, jeftin je, i ne žele da im se razvlače nove instalacije, navikavaju na nove uređaje i sl. Da sam ja i dalje u tom stanu verovatno bih uveo MTS optiku, jer ipak pruža daleko više.

Potpuno Mitre delim misljenje..za matorce je odlicno,dovoljno,povoljno...

Ne znam sto je problem da kome je istekla ugovorna obaveza lepo odjavi opremu i posle mesec dana bude tretiran kao novi korisnik, ja sam to uradio. Stim sto iskreno mrzelo me da idem da potpisujem novi ugovor.
Dakle uz malo cimanja mozete vrlo lako biti tretirani kao novi korisnik i ostvariti ove neke pogodnosti od 6 meseci po 1 din.
Sto se tice cene najkeftiniji su i po pitanju recimo HBO paketa, kod njih je 420 din kod svih drugih oko 700.

Pazi samo koji HBO paket uporedjuješ, ima običan i HD. I kod njih je HBO HD MAX 720 dinara.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ne znam sto je problem da kome je istekla ugovorna obaveza lepo odjavi opremu i posle mesec dana bude tretiran kao novi korisnik, ja sam to uradio. Stim sto iskreno mrzelo me da idem da potpisujem novi ugovor.
Dakle uz malo cimanja mozete vrlo lako biti tretirani kao novi korisnik i ostvariti ove neke pogodnosti od 6 meseci po 1 din.
Sto se tice cene najkeftiniji su i po pitanju recimo HBO paketa, kod njih je 420 din kod svih drugih oko 700.
A sta cu s mesec dana bez usluge ???

Jesu jeftini realno,ali je SUPERNOVA jeftinija, samo me mrzi cimanje sa odjavom,vraćanje opreme ...A ne znam kakva je SUPERNOVA,optika mi prošla pored kuće.Ja ih pozvao jednom za info,oni sada zovu svaka 2-3 dana...Možda neko ima iskustva sa SUPERNOVOM

Najbolje se raspitaj u komsiluku. Utisci su veoma saroliki. Ako je potpuno nova mreza, onda bi po nekoj logici trebalo da je sve ok. Mislim da se niko nije zalio od ljudi kod kojih je uradjena nova mreza

Poslednja izmena:
Kako sljaka supernova kablovski net ?? Instalacije su nove, ali kako imam kablovski net od kds kapiram da nema po stanu menjanja kablova jer su ok unutrasnje instalacije, valjda samo vani odspoje kds i skopcaju super nova ??

Kako sljaka supernova kablovski net ?? Instalacije su nove, ali kako imam kablovski net od kds kapiram da nema po stanu menjanja kablova jer su ok unutrasnje instalacije, valjda samo vani odspoje kds i skopcaju super nova ??

Nije to baš tako.

Ja sam bio na PTT KDS-u gde koaksijalni kabl ulazi u stan i račva se po stanu, a kada sam prešao na MTS optiku, onda optički kabl ulazi u stan do ONT (optical network terminal - mali uredjaj) od koga dalje ide do rutera, pa iz njega idu svi kablovi po stanu (uglavnom UTP kablovi), tako da mislim da ne možeš da iskoristiš postojeću instalaciju.

Alooo..ja ne prelazim na optiku nego isto kablovsku..supernova u mom ulazu ima samo kabal,nazalost

Imas SD i HD. Sustinski cena je ista kao da kupis gbo go na sajtu, sa cenom za HD.
Takodje, jedini su kod kojih NE MOZE hbo go, da se otvori gratis, kad se preko providera uzme hbo.

Pitanje:

PostaNet ima u svojoj ponudi HBO HD max paket, a ne nalazi se na spisku Operatera gde je usluga HBO GO dostupna uz pretplatu na HBO Premium paket.
https://hbogo.rs/
Da li postoji mogucnost registracije korisnika PostaNet-a na hbo-go?
Odgovor:
Poštovani,
U vezi sa Vašom reklamacijom broj 3-2020-1306 koju ste nam uputili 12.10.2020. godine, uvažavajući Vaše navode, obaveštavamo Vas o sledećem:
Usluga HBO GO nije u našoj ponudi.
Zahvaljujemo Vam na razumevanju i ujedno se izvinjavamo zbog nemogućnosti zatražene usluge.

Ja koristim HBO go ali je placam direktno HBO..ne menja stvar

Ma u pitanju cene..izadje me usluga 700 din mesecno..
Aaa sad sam skapirao, nema u okviru paketa HBO ova usluga GO gratis
.da. tacno..

Poslednja izmena:
Od POSTANET-a očekujete HBO GO? Pogledajte im sajt samo, vreme je stalo kod njih jos 2000-te kad je DSS preuzeo upravljanje a zatim PUPS ( dinastija Krkobabic).

Od POSTANET-a očekujete HBO GO? Pogledajte im sajt samo, vreme je stalo kod njih jos 2000-te kad je DSS preuzeo upravljanje a zatim PUPS ( dinastija Krkobabic).

Da, klasican i konacan odgovor za bilo sta sto sam ih pitao je: ne moze :)
Vise sam se zezao nego mislio ozbilno :) Sto kaze galeb nije problem, platimo direktno hbo-u umesto posti... cak ispadne i jeftinije posto tako ne moram svaki mesec uzimati.

Eee Joja i to je tacno.otkazes pa kad se pozelis opet platis

Nazad
Vrh Dno