zaxknez
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.02.2015
- Poena
- 275
Za mene je najveća vest što sam raskrstio sa njima.Gde su vesti?
Majka inače pre neki dan produžila pretplatu za još dve godine.
Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka
Za mene je najveća vest što sam raskrstio sa njima.Gde su vesti?
Majka inače pre neki dan produžila pretplatu za još dve godine.
Hvala!Mozes na Novom Bg u Pohorskoj
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Koja je razlika izmedju HBO i HBO HD MAX paketa na posti?
Hoce biti povecanja brzina neta? Hvala
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
A sta cu s mesec dana bez usluge ???Ne znam sto je problem da kome je istekla ugovorna obaveza lepo odjavi opremu i posle mesec dana bude tretiran kao novi korisnik, ja sam to uradio. Stim sto iskreno mrzelo me da idem da potpisujem novi ugovor.
Dakle uz malo cimanja mozete vrlo lako biti tretirani kao novi korisnik i ostvariti ove neke pogodnosti od 6 meseci po 1 din.
Sto se tice cene najkeftiniji su i po pitanju recimo HBO paketa, kod njih je 420 din kod svih drugih oko 700.
Kako sljaka supernova kablovski net ?? Instalacije su nove, ali kako imam kablovski net od kds kapiram da nema po stanu menjanja kablova jer su ok unutrasnje instalacije, valjda samo vani odspoje kds i skopcaju super nova ??
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Sto se tice cene najkeftiniji su i po pitanju recimo HBO paketa, kod njih je 420 din kod svih drugih oko 700.
Ja koristim HBO go ali je placam direktno HBO..ne menja stvar
Od POSTANET-a očekujete HBO GO? Pogledajte im sajt samo, vreme je stalo kod njih jos 2000-te kad je DSS preuzeo upravljanje a zatim PUPS ( dinastija Krkobabic).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari