Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

pa gdje ce biti besplatni??? nikad nisu i nece biti free

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pa znam da nece biti ali mozda je neki promotivni period... NE verujem da su ovde ljudi uplatili adult paket dok ga jos nije bilo ili da su otrcali prvi dan da ga uplate...

Poslednja izmena:
to je moglo biti samo. prvi mesec kad ugovor potpises, mada meni ni tada nije bilo..

Evo jedna loša vest za PTT KDS u Subotici, ali je zato vest za korisnike istog tog PTT KDS-a odlična - SBB je krenuo u postavljanje optike na Prozivci. To je inače najgušće naseljen deo Subotice, ne znam kakvi su im planovi za ostatak grada, verovatno će prvo pokriti delove gde su zgrade. Najzad ćemo moći da biramo.

pravices PTT KDS od blata...

Što? Pa nisam rekao da ću odmah da pređem kod SjBB-a ;), ali neka je tu mogućnost izbora. Meni PTT trenutno savršeno odgovara što se tiče izbora kanala, a bogme i kvaliteta slike za cenu koju traže. Gledao sam malo cene na SBB sajtu, ima dobrih paketa, gomila HD kanala, ali cene nisu baš nešto popularne. A najzad su dobili i CA module kod nas u SU, tako da ću verovatno i pod neki ugovor.

Tv deo jeste dobar, ali je ponuda interneta sramota.

I nasu ulicu prekopavaju, ali kazu majstori da rade za telekom i da postavljaju optiku....(makova7)

Mislim da PTT deli opticke vodove sa Telekomom. Mi smo u zgradi otprilike u isto vreme dobili istureni stepen (vdsl) i digitalnu kablovsku, eto vama u skorije vreme najzad malo kvalitetnije slike na kablovskoj, kao i uslova za dosta brzi net.

Poslednja izmena:
Poštin kamion danas u centru Bajmoka kod SU razvlačio neki žuti kabelčić kroz već ukopane cevi. Optika?

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Žuti kabl je optički.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Šta li će na sajtu poštara da stoji od 1. aprila? Smorili više sa "akcilama" do 31. marta.

Koliko vidim sve isto, samo promenili datum.
Od boljeg neta ni traga.

Za taj internet su neverovatno nesposobni. Za početak bi bilo dovoljno da smanje cenu za 20/2 paket. Ionako malom broju ljudi to mogu da obezbede.

RN3Pro SE

Mirijevo.
Trenutno ima neki problem sa pingom i download brzinom.Screenshot_2017-04-05-21-18-03-930_org.zwanoo.android.speedtest.png

Je li nekom na PTT ADSL usporio net??? meni danima 40% sporiji down od placenog

U pravu si Milane! I meni se nešto vuče net, a ja sam na kablovskom.... već danima je kilav....

A kad uradim speedtest - dobijem normalne vrednosti 10/1 Mb?!

pa ja na speedtest dobijem ispod placenog, o tome pricam

Ako je za utehu, na poslu eunet adsl isto kilav od praznika. Nemam postin net, sve čekam neke novitete (čitaj: brži kablovski za manje para) pa da se vratim.

bili juce majstori, problem bio u zidu razdelnoj kutiji u stanu, promenili neki ku.cic spliter sta li i sad radi ko doxa

Kada su ubacili ove silne RTS kanale? Ja sad slučajno provalio.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kategorizacija kanala je katastrofa.U jednom trenutku ide muzika na trezoru,kolu,zivotu i muzickom kanalu.
Rts muzika treba da pusta muziku iz trezora a tu su ujedno i kola,znaci Rts kolo je cist visak.Takodje je i Rts Zivot visak jer su svi materijali i inace iz trezora.Tezak blam za javni servis kome je pink uzor u kloniranju kanala,a sve pohvale za postare koji daju najvise za najmanje novca.

Poslednja izmena:
odjednom mi se pojavili hbo i arena kanali koje ne placam, neka promocija ili prosto greska?

Trenutno je sve otkljucano

Imam CAM modul i sport paket, trenutno svi kanali otkljucani[emoji6] Smederevo

Vrh Dno