Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Posle takvog odgovora nije ni čudo što ova tema ponovo odlazi u zaborav...

Jel može neko da proveri da li ima sliku na digitalnom B92. Ja imam ton ali slike nema samo na tom kanalu. Ne znam da li je do televizora ili do njih.

Meni drugi dan gubi sliku na par sekundi na TV1000, mislim i na još nekim. Verujem da nije do poštara, ali...

Ja sam mislio da je do mene, gledao B92 pa prebacio na HDMI da gledam sa kompjutera seriju. 2-3 sata kasnije vratim i ono nema slike a ton ide. Skeniranje kanale ali nije pomoglo. Samo mi pomešao raspored kanala...

Pojavio se novi kanal XXX - Reality Kings, ali nemam taj paket, pa ne mogu da potvrdim...

Od svih gradova u kojima posluju jedino Ub, Cantavir i Velika Plana nemaju digitalnu televiziji. Konkretno za Veliku Planu su mi odgovorili da nemaju nameru da puste digitalni signal. Verovatno zato sto je Vektor napravio svoju mrezu.

Evo i na zvaničnom sajtu:

"23.02.2017.

Poštovani korisnici, Obaveštavamo vas da se od danas u ponudi digitalne televizije emituje novi tv kanal Reality Kings. Kanal se emituje u okviru Pay TV paketa 18+, na poziciji 505. Iz tehničkih razloga (MPEG-4) nije dostupan korisnicima sa starim Technisat STB uređajima."

Kažem vam, još materijala za drkoše....he, he, he....

"Kod vas u zgradi kada je uvođena kablovska 2002/3. nije instalirana oprema za internet i nemamo u planu da je postavljamo, hvala, doviđenja"

Odgovor dve nedelje nakon upita o tehničkim mogućnostima. :)

"Kod vas u zgradi kada je uvođena kablovska 2002/3. nije instalirana oprema za internet i nemamo u planu da je postavljamo, hvala, doviđenja"

Odgovor dve nedelje nakon upita o tehničkim mogućnostima. :)

HA HA HA "hvala, dovidjenja"... valjda misle da ces se pojaviti da licno otkazes pretplatu :)

Meni su pristojno odgovorili:
Nažalost, Pošta NET trenutno nema u planu digitalni signal na Vašoj lokaciji.
Zahvaljujemo Vam na razumevanju i ujedno se izvinjavamo zbog trenutne nemogućnosti zatražene usluge.
U nadi da smo Vam pružili neophodna objašnjenja, kao i da ćete naš odgovor prihvatiti sa razumevanjem.

S poštovanjem,

Sa razumevanjem?Koliko im je godina potrebno da kroz isti kabl provuku i net,20 godina?

Da li su to mteže koje je postavljao ptt ili mreže koje je postavio neki drugi "distributer" pa ptt preuzeo?

Koliko znam, šta je ptt postavljao tu je i tv i internet od početka. Bar na NBg.

U mojoj zgradi (Voždovac) pošta je prisutna od početka dvehiljaditih. Od početka smo imali samo analogni signal. Negde u decembru su nešto petljali u podrumu i dovlačili neki orman radi nekog unapređenja sistema. Ne znam da li su uveli net ali digitalnu tv jesu sigurno. Ja sam ih u međuvremenu napustio jer je stigao SBB, tek tada su se opasuljili pa uložili neku kintu.

Ovo "hvala doviđenja" je usmeno, telefonom, kad me je operaterka nazvala "da se ne dopisujemo". U prepisci mi tražila broj fiksnog telefona, napišem joj nemam fiksni. A onda mi u razgovoru ponudila kablovsku+ADSL :D Podsetilo me na onaj vic sa jogurtom.

hahaha.. dobro poredjenje

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Stari dobri vic.
Ako poštari nešto ne urade po pitanju nove infrastrukture,poješće ih Radijusi i razni Digitali sa optikom,klubovima, arenama,fiksnim....Koliko čitam forum,vidim da im tri provajdera napadaju Mirijevski bastion.

mi neki dan potpisali uvodjenje optike u ulaz, blok 28 NBG, ptt kds naravno

Jesi siguran da je ptt? Uglavnom se priča o Telekomu i uvođenju optike na NBg.

hmm... provericu pa javim

Da li neko koristi digitalnu TV preko STB uredjaja? Nesto je promenjeno u poslednjih par dana, slika je neostra. Da li je to zato sto se emitije 16:9 ili je nesto drugo ne znam. Ranije su kanali bili 4:3.

Na svim kanalima ? Jel povezan STB preko hdmi?

Gledam na CRT televizoru, zato i koristim PTT stb.
Promenjeno je nesto u emitovanju, slika je neostra i emituje se 16:9 sto ranije nije bio slucaj.

Cisto sumnjam da su menjali sve kanale proveri podesavanja na stb i tv

Mozda ti je podesen stb na 60Hz umesto 50.

Šta je bre ovo, ubacili gomilu XXX kanala?

Poslato negde iz svemira

Vrh Dno