Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

jel pricamo i dalje o kablovskom netu?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Da.
Ja pokušavam da odgonetnem koliku brzinu bi trebalo da imam i da li je to do rutera (mada mi je majstor rekao da neće podržavati 100/5) i da li valjaju ti novi ruteri :)

a sta je s nama sto ne mozemo na kabal? samo adsl

Još samo da vidimo koliko će ovo zadovoljstvo da nas košta. Evo šta su mi jutros odgovorili kada sam ih pitao o povećanju brzine: Za Vaše područje danas su puštene veće brzine za potrebe test-sistema.

Na našem zvaničnom sajtu www.postanet.rs blagovremeno se možete informisati o novim paketima i cenama. Takođe, ukoliko budete imali dodatnih pitanja možete kontaktirati Help Desk na broj 0800/201-200.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ne mogu da menjaju cene dok traje ugovor. Odnosno onda ugovor može da se raskine.

Ali zato novi ugovori idu po novim cenama. Meni ugovor ističe u novembru, zato kažem.

Trebalo bi cene da ostanu iste, samo da povećaju brzinu. To je odgovor na ostale operatere koji za ovaj novac daju iste te brzine.

Evo pre par sati sa 10Mb skočilo na 50Mb (Novi Beograd) :D

Poslednja izmena:
Jel se moze ruter koji daje Posta Net prebaciti u Bridge mod?

Jeli to ovo?

842720689eede4e080a658c2a5599022.jpg

Ako si imao 20/2 trajaće[emoji6]

Znaci 50/3 + TV = 1899 RD i 100/5 + TV = 3090 RSD? Pa to je odlicna ponuda!

a sta je s nama sto ne mozemo na kabal? samo adsl

Nažalost kod njih nije u planu nikakvo ali baš nikakvo širenje mreže.Da su do sada svake godine produžili mrežu bar za 100 metara ,do sada bi svi imali njihov kablovski net.

Znaci 50/3 + TV = 1899 RD i 100/5 + TV = 3090 RSD? Pa to je odlicna ponuda!
Za 82 dinara više (računajući popust od 990 dinara za prvih 6 meseci) SBB nudi veći i bolji izbor kanala, 45 HD kanala, D3GO na 3 uređaja, 72h TV unazad, Pickbox, bolji upload (100/6), UniFi i dual band modem.

da mogu sbb ne bi me posta net videla

Ima li SBB Arena sport?

Za 82 dinara više (računajući popust od 990 dinara za prvih 6 meseci) SBB nudi veći i bolji izbor kanala, 45 HD kanala, D3GO na 3 uređaja, 72h TV unazad, Pickbox, bolji upload (100/6), UniFi i dual band modem.

SBB nudi i nula FTA kanala i CGNAT

Jel jos nekome nestao signal na novom beogradu. I net i tv?

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Kod mojih u paviljonima isto, i kod mene kod studenjaka.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Ako se porede cene, treba uzeti u obzir da pošta gotovo stalno nudi prva tri meseca po 1 din kad se potpiše (obnovi) ugovor. To važi za stare i nove korisnike.
Sadašnja ponuda, sa 50/3 internet, uključujući i sport paket, košta malo manje od 45000 za 24 meseca. Što je sasvim korektno.
Izbor kanala je OK, ali i nije tako dobar kao kod Sbb.
Prednost (cenovna) pošte je i što se gotovo svi digitalni kanali iz osnovne ponude mogu gledati bez ikakvog risivera (i plaćanja pretplate za isti).

Poslednja izmena:
Pošta je daleko povoljnija od Sbb-a.Ima u osnovnoj ponudi Pink paket filmskih kanala koji uopšte nije loš kao i Rts paket kanala koji je interesantan.Tu su uz smešnu doplatu i Arena Hd kanali.
Kome pare nisu problem i želi sve,taj sigurno želi SBB,mada to sve za nekoga može biti Sk i Arene i tu je onda PTT ubedljivo najbooji izbor.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno