Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Je l' i dalje otključano?
To je samo kod onih koji imaju CAM moduli ili njihov STB? Kod TV-a sa DVB-C tjunerom je sve zaključano.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

To izgleda samo u Smederevu? U Beogradu nista nije otkljucano ( cam modul i sport paket)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Proverio sada u Smederevu. Cam modul i sport paket,nije otkljucano

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Bilo sinoć, više nije. Mada nije im ovo prvi put da sve bude otkljucano par sati.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Brzina danas....
Paket onaj standardni 10/1

Na PC brzina isto tu negde, ~51/3

1f12377a5dbcb4e9bd25887da93a2682.jpg

Poslednja izmena:
Koja je frekvencija tih RTS kanala? Da ne moram da trazim sve kanale opet i sortiram iz pocetka :)

Pitao sam ih juce vezano HBO GO uslugu. Odgovor da ne planiraju u skorije vreme uvodjenje...

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Iako ne piše ništa na sajtu, izgleda da su povećali brzine neta. Skoro već nedelju dana brzina je 50/3.

Kod mene još uvek 10/1.

Možda su krenuli od Mirijeva, a možda su i slučajno odvrnuli... saznaćemo :)

Само се ти хвали па ће брзо да сазнају. ;)

Ma meni je i 10/1 OK, ali se nadam da su se malo uozbiljili. Mnogima bi baš fino leglo 50/3.

Iako ne piše ništa na sajtu, izgleda da su povećali brzine neta. Skoro već nedelju dana brzina je 50/3.
Ja sam to čuo da će biti početkom juna, tada mi je rečeno da će verovatno biti povećanje još od prvog jula.
Imao sam problema sa modemom i kad je došao majstor da sredi rekao je da ćemo morati uskoro da menjamo jer će brzina biti 50 (za nas koji smo 20) i to po istoj ceni, ali da ovaj modem (stari Thomson) to ne podržava, pa ćemo morati da uzememo neki sa ugrađenim WiFi-em koji navodno može u bridge mode sa ruterom. Inače namerno sam uzeo ovaj stari modem jer znam da su ranije imali problema ti 2 u 1 njihovi modemi.

Da li možeš (ti i ostali): koji deo grada ste, koji paket interneta i televizije (kablovska/adsl, klot/CAM uređaj...) i koji modem imate?

Pa da uporedimo da vidimo koji su kriterijumi za dobijanje...

Poslednja izmena:
Mirijevo 4, paket Posta NET 20/2 (kablovski internet + standardni paket kanala bez CAM-a), modem/wifi ruter cisco (valjda epc3928, 'bem li ga), vec nedelju dana 100/5.

50/3 je onda za 10/1 platise valjda, sjajno

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kakav je kvalitet Internet konekcije kod Posta Neta? Jel boluje od bolesti tipa packet loss, varijacije pinga, prekidi?

Ja licno nisam imao problema. Packet loss sam proveravao pre godinu i kusur dana i nije bilo problema. Sto se pinga tice, na speedtestu je ka mtsu skoro uvek 6ms, a ka google-u je oko 20.
Prekida je bilo samo par i tada nista nije radilo ni kablovska ni net. Valjda su imali problema sa strujom.

Samo uzmi u obzir da je njihova stanica (trafo-kako god) blizu zgrade (nekoliko metara), ne znam da li to ima ikakvog uticaja.

Ja imam neki Compal modem/ruter, mislim da je model CH6640. Za TV imam i onu karticu za otključavanje kanala.
Sa netom sam zadovoljan...

Poslednja izmena:
Pitam posto u zgradi imam njihovu mrezu koja je odradjena pre 10ak godina, ide podzemno...Ako stvarno povecaju brzine, bice super. Plasim se samo da se ne raspada kao SBB kod mene (varijacije pinga, ucestali prekidi i packet loss). Trenutno koristim VDSL 50Mb/s i savrseno sam zadovoljan, ali, u obzir dolazi i Posta Net ako im je Internet ok.

Mirijevo 4, paket Posta NET 20/2 (kablovski internet + standardni paket kanala bez CAM-a), modem/wifi ruter cisco (valjda epc3928, 'bem li ga), vec nedelju dana 100/5.
Ekstra.
Pitaću ih ja za ovo samo nih otišao lično. Gde je sada glavna pošta za zamenu modema?

Pre sam menjao kod starog Difa, kod polazne GSP stanice ali to valjda već neko vreme ne radi. Taman da vidim jel mogu sam da zamenim ili moram da cimam stanodavca.

Ja imam njihov ADSL 10/1, i nista nije menjano. Ne verujem da ce tu ista i menjati iskreno.

Ja imam njihov ADSL 10/1, i nista nije menjano. Ne verujem da ce tu ista i menjati iskreno.
Tu ni nemaju prostora da menjaju. I Lelekom ima problema sa famoznih 20 Mbps (čitaj 14) kod isturenih korisnika, ne verujem da bi se Poštari rvali sa njima oko toga.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Stiglo ubrzanje i do Smedereva
[emoji3]

Kod mene na starom Thomson modemu povećali brzinu, paket 20/2 a trenutna brzina:
6505982879.png

Kakvi su novi kombinovani modem+ruter PTT-a?
Jel mogu u bridge sa standardnim ruterom (imam TP-Link WR840ND)?

Ako je povećanje sa 20/2 na 100/5 zamenio bih stari modem, ako ti novi valjaju... Samo da znam koji da tražim.

Stiglo ubrzanje i do Smedereva
[emoji3]

Koji paket si imao do sada, koji modem i kolika ti je sada brzina?

Paket 10/1 sada je 50/3, a ruter Cisco ne znam tačno oznaku.

Nazad
Vrh Dno