Poštovani,
Imajući u vidu da je Radna jedinica „Pošta NET“ postupila u skladu sa odlukom Vlade i preporukom RRA usled toga je i izmenjen sadržaj programske šeme.
Uzimajući u obzir sve gore navedeno smatramo Vaš zahtev neosnovanim.
S poštovanjem,
DODATNO SAOPŠTENJE:
22. maj 2014.
Savet RRA je u popodnevnim časovima održao hitnu telefonsku sednicu i doneo odluku da obavesti kablovske operatore da emitovanje stranih kanala tokom dana žalosti ne predstavlja kršenje zakona.
Shodno navedenoj odluci, Pošta NET obaveštava korisnike da će se određeni strani kanali ponovo naći u programskoj šemi.
Od umanjenog računa nema ništa, prenosim njihov odgovor na moj zahtev....
Danas je to televizija, sutra možda internet, prekosutra možda Vi i vaš način razmišljanja. Ne, nisam paranoičan, samo malkice uplašen
za budućnost ove zemlje, ovaj će nas zajahati gore i duže od Slobe.
A ja mislim da si pogresio forum, batali politiku.
Evo ja mislim suprotno od tebe, pa necemo valja sad o politici i necijim frustracijama pricati. Kao i o mrznji prema bilo kome pa cak i Premijeru.
Hvala.
Hmm, zadnji put kada sam gledao ovo je bila tema o PTT KDS-u, tako da.... ne nisam pogrešio temu.
I nije moja krivica što je vrhovni vođa odlučio da umeša prste i odlučuje koje programe smemo da gledamo a koje ne.
Ne vidim nigde spisak radio stanica sa frekvencijama.
Pojavio se i kod mene sat-dva nakon mog posta.Kod mene ima EPG, ne znam kako je kod drugih.
Ovo sa dugmetom za EPG sam probao, ali nije uspevalo danas kada ga nije bilo. A tacnost EPG sam vec komentarisao, na nekim kanalima je OK, ali npr. na Discovery i History je potpuno netacan.I kod mene nestaje EPG, medjutim ako odaberem kanal koji sigurno ima EPG (npr. HBO, FOX, ArenaSport, RTS, ...) i nakon toga pritisnem dugme za EPG on se pojavljuje za taj kanal i sve ostale koji podrzavaju ovaj servis. Mnogo veci problem je u necem drugom - za veliki broj kanala vreme pocetka filma/emisije naveden u EPG-u ne odgovara stvarnom pocetku. EPG kasni ili zuri oko 30 min.
A boga mi dobra slika na RTS HD-u zadovoljstvo je gledati fudbal u FULL HD-u, uzivacu mesec dana![]()
Da, i kod mene su svi digitalni kanali nestali (DVB-C, nemam STB)... Na analogiji imam većinu kanala, mada analogiju i ne pratim od pojave DVB-C digitalije... Kad pozoveš call centar Pošte, odmah na početku se čuje poruka da je "u toku otklanjanje kvara na teritoriji Mirijeva", a razgovor sa operaterom (tehnička podrška) je nedostupna, odnosno veza se odmah prekida... Ja nisam na Mirijevu, već na N.BGD-u, ali digitalnog signala nema...Nego od jutros nemam nijedan DIGITALNI kanal a na analognom imam sve sem RTS(1,2) i Pinka.
Jos neko ovaj problem da ima????
Da, i kod mene su svi digitalni kanali nestali (DVB-C, nemam STB)... Na analogiji imam većinu kanala, mada analogiju i ne pratim od pojave DVB-C digitalije... Kad pozoveš call centar Pošte, odmah na početku se čuje poruka da je "u toku otklanjanje kvara na teritoriji Mirijeva", a razgovor sa operaterom (tehnička podrška) je nedostupna, odnosno veza se odmah prekida... Ja nisam na Mirijevu, već na N.BGD-u, ali digitalnog signala nema...
Nema ih dok traje fudbal, šta reći a ne zaplakati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari