MarcusS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.06.2007
- Poena
- 445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600 & ID-COOLING XTS 224
- Matična ploča
- AsRock B550m STEEL LEGEND
- RAM
- 2x16 GB Corsair Vengeance RGB PRO sl 3600mhz
- GPU
- Sapphire PURE 7700XT 12GB WHITE
- Storage
- M.2 Kingston KC3000 512GB + 2TB Toshiba + 4TB Seagate
- PSU
- Cooler Master Bronze 650w
- Kućište
- Zalman S5 White
- Monitor
- Benq Zowie XL2540K
- Miš & tastatura
- Logitech G910 spectrum & Logitech G PRO mouse
- Ostale periferije
- Logitech G PRO X
- Mobilni telefon
- Google Pixel 7 Pro
- Pametni uređaji
- Huawei Watch GT2 Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
A Good person.
Film dragoga mi Zeka Brafa (glumio u scrubs, jedan mi od omiljenih sitkoma iakd, i režirao fenomenalni garden stejt i manje fenomenalan i wish i was here.)
Još jedan film o tugi, zavisnosti, kajanju, depresiji.. Na kraju, meni barem, film uspešno katarzira ali mi utisak definitivno kvari (ne u smislu da je film loš već da je mogao biti fenomenalan) - par jako loših momenata iz kojih izbija B produkcija na najgori način:
... ali, mane na stranu, film mi se svideo, emotivan je i upečatljiv, poučan na više tema, Morgan Friman sa onim glasom a još starac fočo od stotinu ljeta - može da priča šta hoće i sve prolazi, a i Florence Pugh je zaista sjajna. Dva odlična kastinga koja su digla priču na jedan viši nivo. Estetski, dosta lepih kadrova i kamernih rešenja pa se tu malo vadi na propuste u scenariju.
6.90/10 od mene.
Film dragoga mi Zeka Brafa (glumio u scrubs, jedan mi od omiljenih sitkoma iakd, i režirao fenomenalni garden stejt i manje fenomenalan i wish i was here.)
Još jedan film o tugi, zavisnosti, kajanju, depresiji.. Na kraju, meni barem, film uspešno katarzira ali mi utisak definitivno kvari (ne u smislu da je film loš već da je mogao biti fenomenalan) - par jako loših momenata iz kojih izbija B produkcija na najgori način:
- Očajna gluma i napisani dijalozi kao i razvoj lika ćerke Rajan
- Očajna scena kada su došli po njih nadrogirane na onoj žurci "tata, nemoj, imaš mene"
- Dijalozi su na momente jako neubedljiv, površni i amaterski napisani, tako da Zek ipak treba da unajmi pomoć nekoga iskusnog da mu to barem ispolira na kraju kada završi ili da završi neke kurseve i dodatno unapredi svoje spisateljske moći
... ali, mane na stranu, film mi se svideo, emotivan je i upečatljiv, poučan na više tema, Morgan Friman sa onim glasom a još starac fočo od stotinu ljeta - može da priča šta hoće i sve prolazi, a i Florence Pugh je zaista sjajna. Dva odlična kastinga koja su digla priču na jedan viši nivo. Estetski, dosta lepih kadrova i kamernih rešenja pa se tu malo vadi na propuste u scenariju.
6.90/10 od mene.