+1 Dobar filmKad ste već kod španskih filmova, ko nije gledao El Hoyo ima moje preporuke
Pogledajte prilog 348033
Ako jos nisi pogledaj i https://www.imdb.com/title/tt2518788/?ref_=kw_li_ttOvo bih samo pogledao zbog Moon BloodGood.
Za vikend resio da manje spavam pa gledah
Gledam ma poznat mi nesto ovaj Enco Ferari kad mi sine mora da je Hobotnica![]()
Ne ulazim u istorisjke cinjenice filma, ipak ovo je fikcija, film bih mogao ponovo da gledam, nema greske cim je Bale tu, cuveni zavrsetak 3 Forda me vratio u vreme pracenja F1 kada je Barikelo propustio Sumahera.![]()
Sledeci film ponovno gledanje
![]()
Адам Сендлер, каква катастрофа од глумца 😣Iz ciste dosade i manjka inspiracije pogledao Hustle.
Mrtvo, prazno, bezidejno pod devizom ajde da napakujemo sadasnje i bivse zvezde NBA i proci ce.
4/10
Naš najbolji dokumentarac i sigurno top 10 i šire. Obavezno štivo za ovu tematiku.Dugo putovanje u rat
Dokumentarni. Odavno nisam gledao film domaće proizvodnje, a da sam kraj dočekao, zakovan za stolicu. Autori su uzeli BBC, Discovery recept i napravili film kakav ova tema zaslužuje.
Доста тужан, али добар.
Jeste, ali ipak dobar 👍Доста тужан, али добар.
Nije ni čudo što tema o dokumentarcima zvrji prazna kad ih kačite ovdeDugo putovanje u rat
Dokumentarni. Odavno nisam gledao film domaće proizvodnje, a da sam kraj dočekao, zakovan za stolicu. Autori su uzeli BBC, Discovery recept i napravili film kakav ova tema zaslužuje.
Ajde neka preporuka za neki krimi film tipa pljačka tako nešto može i stariji film !?
Tipa kao
Great Train Robbery 1963
Ma da na tu foru su čak odrađena tri filma čak jedan iz 2013 je baš copy -paste verzije koja je baš prejaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari