Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi put u nizu odgledao Meksičku trilogiju Roberta Rodrigeza.
Nekako su mi smisleniji posmatrano odvojeno ali kao nastavci...
Imamo finalnu scenu prvog filma gde devojka gitaristi leži u naručju a negativac mu posle puca u šaku. Na početku Desperada gitarista se priseća toga i tu su svi likovi iz prvog filma osim glavnog, Banderas je umesto Karlosa Galjarda. Možda su mogli da urade kao sa Star Wars: Return of the Jedi kad su naknadno "prelepili" Hajdena Kristensena preko Sebastijana Šoa u zadnjim momentima filma. Ne znam, malo mi je čudno ispalo, naročito ako se ima u vidu da se Karlos Galjardo zapravo pojavio u filmu kao Banderasov ortak Kampa - onaj sa mitraljeskim koferima. U Desperadu se "El Mariachi" sveti zbog ubijene devojke krijući se kod druge devojke u lokalu koji joj finansira glavni negativac, diler droge i brat glavnog junaka. Već viđeno u prvom filmu - negativac je diler droge, gitarista se krije u lokalu zgodne cure koji joj finansira upravo taj diler i na kraju imamo isti obračun ali sa drugačijim ishodom u pogledu devojke. A u trećem filmu opet osveta zbog cure. Nekoliko likova iz drugog filma je reciklirano. Film postaje na momente apsurdan, verovatno zaslugom Tarantina pošto se Rodrigez dosta družio s njim... A opet je nekako sve na svome u tom trećem filmu samo mi je uloga Džonija Depa pomalo čudna, lik kojeg glumi mi deluje kao iščašen.
Verovatno je Desperado najbolji od tri ali nisu ni ostali loši, čak ni ovaj treći. Ali zaista mi deluju bolje posmatrano odvojeno jedan od druga dva.

Uživao sam gledajući ovaj film, tačnije prvih 45 minuta. Ostatak filma nisam najbolje ispratio jer sam svo to vreme mislio na prvih 45 minuta.:giggle:

Sta znam... bukvalno trejler na imdb je sve sto cete videti u filmu... razumem poruku filma,al... ne znam koju ocenu dati... upecatljiv jeste,ali sam ocekivao mnoooogo vise

Meni je gluma Slavka Štimca toliko loša da sam morao da batalim.

Ovo bih samo pogledao zbog Moon BloodGood.
Za vikend resio da manje spavam pa gledah
Gledam ma poznat mi nesto ovaj Enco Ferari kad mi sine mora da je Hobotnica
Ne ulazim u istorisjke cinjenice filma, ipak ovo je fikcija, film bih mogao ponovo da gledam, nema greske cim je Bale tu, cuveni zavrsetak 3 Forda me vratio u vreme pracenja F1 kada je Barikelo propustio Sumahera.
Sledeci film ponovno gledanje

Kelly's Heroes
Dirty dozen
A bridge too far
The Guns of Navarone
Zaboravih:
The longest day
Battle of the Bulge

Ne vredi da nabrajam glumačke postave. Dovoljno je reći da je svaki od ovih filmova plejada najboljih glumaca svoje generacije u Holivudu. I to u svakom filmu bar po njih 4-5 a u nekim i mnooogo više.
A bridge too far ima verovatno najjaču i najnagrađivaniju glumačku postavu viđenu u jednom filmu.

Ko voli filmove o Nindzama :D i krv do kolena :D

Sta znam,generalno nista posebno,al ima taj neki smek,da gledaoca vrati u osamdesete :) meni je bas lepo legao,i PREPORUKA ko voli taj vid filmova,znaci opustis se i u 90minuta zaboravis na sve zivo :) 7/10

Pa kad može pivo od jelena... Do poslednjih pola sata možda bih pomislio da je po istinitoj priči ali onda nastupa teatar apsurda i golotinje nadasve. Pokvarilo mi je utisak, nekako nije za moj ukus. Više je za one koji vole ludake, monstere i lesbian survival horror.;)
Sam film me je pomalo podsetio na Priručnik Janga trovača iz 1995-e. Stvarno mislim da ovaj film nije loš ali kraj mu jeste.

Pa kad može pivo od jelena... Do poslednjih pola sata možda bih pomislio da je po istinitoj priči ali onda nastupa teatar apsurda i golotinje nadasve. Pokvarilo mi je utisak, nekako nije za moj ukus. Više je za one koji vole ludake, monstere i lesbian survival horror.;)
Sam film me je pomalo podsetio na Priručnik Janga trovača iz 1995-e. Stvarno mislim da ovaj film nije loš ali kraj mu jeste.
Прочитај истоимену књигу, врхунско дело!

Zanimljiv film,ali opet predvidiv od samog pocetka,i nekako iako je po delimicno istinitoj prici - meni licno nerealan. 6.5/10

Odgledao sinoc... 6/10
Na trenutke zaista sjajan, posebno delovi sa horor elementima... U drugim trenucima ocajan, kao da je B produkcija.
Generalno prosecan sa radnjom koja deluje da je sklepana ili da je dosta toga izbaceno. Rekao bih medju losijim ostvarenjima iz MCU-a.
Mozda bi bilo bolje da nisu pokusali da odrade kopiju poslednjeg Thora (tj Taike), i da je film poput prvog dela imao ozbiljniji ton.
Doduse skapirao sam zasto je tako i ko je reziser kada se pojavio:
Bruce Campbell sa sjajnim Evil Dead omazom

btw genijalan meme

Чисто да се надовежем на дискусију о DR Strange, као и већина Марвелових остварења у последње време јако разочарао, да није било пристојних глумаца и ок ефеката дао бих му 3,овако једва гледљиво пошто сам се борио синоћ да не заспим 5/10
Ако могу донекле да га упоредим са Руским филмом који бих препоручио ако неко није гледао јер је сигурно за класу бољи :

Lep, topao film vredan gledanja sa onom drugom neznijom ili snaznijom polovinom :D

Чисто да се надовежем на дискусију о DR Strange, као и већина Марвелових остварења у последње време јако разочарао, да није било пристојних глумаца и ок ефеката дао бих му 3,овако једва гледљиво пошто сам се борио синоћ да не заспим 5/10
Ако могу донекле да га упоредим са Руским филмом који бих препоручио ако неко није гледао јер је сигурно за класу бољи :
Koma, dobar film. Bio na rts-u prosle godine, cini mi se.
A DrStrange 5/10. Mnogoo sam vise ocekivao. I Strejndza i Wandu su ukenjali i
nisu iskoristili ni 10% potencijala...

Dobro zamisljena prica,ali nekako lose i jeftino sve izvedeno... sreca pa je samo oko 90min trajanja

6/10

Ispoštovaću još Taika Waititija i njegovog Thora i to je to, preskačem za duže vremena sve superherojske blockbustere.

U odnosu na sve sto sam pogledao ovih dana,ovaj mi je jos nekako i legao. Zanimljiv filmic 7/10

Gleda mi se nešto slično kao što je Dr No o James-u Bond-u, neka akcija iz 1950/60-tih. Ima li nešto slično tako?

^
Od tih starijih, a da nisu JB filmovi u dobrom secanju su mi ostali:

Ako hoces akciju, negativce megalomanijake, egzoticne destinacije i top modele - to je formula koju samo JB filmovi nude, zato su toliko i popularni.

Ako hoces jos James Bond akcije, a odgledao si sve filmove, mogu samo serijal od Clive Cusslera da ti preporucim.
ekranizovana je samo jedna njegova knjiga:

Probao gledati ovaj hopa cupa roze tresh,jedva 15 minuta
Ovaj imdb je ko nas zavod za statistiku,ovo je -250/10

Odlican Spanski film

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno