Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novi bond sto nema vremena dumre... lose ***a, ima tu tih bondovskih parodija i fazona tipa raznese ga bomba umlati njih 20 a odelo savrseno, kravata na mestu...ali ga je danasnje woke drustvo pojelo.
Bondica crna bolje da radi rimejk Konana s obzirom kolka je. Mora da im je bilo zabavno dok su snimali Kubu, jer su 100% morali da zalepe haljinu za Anu da tu sve ne poispada. To je cuvena Elvira Hancock stil haljine.

Novi bond sto nema vremena dumre... lose ***a, ima tu tih bondovskih parodija i fazona tipa raznese ga bomba umlati njih 20 a odelo savrseno, kravata na mestu...ali ga je danasnje woke drustvo pojelo.
Bondica crna bolje da radi rimejk Konana s obzirom kolka je. Mora da im je bilo zabavno dok su snimali Kubu, jer su 100% morali da zalepe haljinu za Anu da tu sve ne poispada. To je cuvena Elvira Hancock stil haljine.
radujem se danu kad ces pokrenuti neki blog

Bond. Pseudoholivudska pucacina u trecem licu. Tragikomicna kombinacija pateticnih fraza, banalnih osveta sa sve ludim naucnikom ruskog akcenta i rosavim glavnim negativcem koji predstavlja parodiju samog sebe. Dijalozi ocajni i Krejg (inace dobar glumac) djeluje prosjecno, da ne govorim o natrcavanju na metke iz oruzja sa sifrom za neogranicenu municiju. Zali boze upumpanih para. Kazino Rojal ostaje pojam savremenog Bond filma. 2/10 samo zbog finih gospodjica, ostalo ce biti zaboravljeno brze od radnje prethodnih Bond filmova.

P.S.
Kao i kod vecine savremenog smeca, da je izbaceno sat vremena filma, niko ne bi ni primijetio...

Simpatican fimcic, pomalo me potsetio na stari A.I.
Previse naivno i plitko, cak i za Marvel-a.

Novi Bond, prva polovina veoma losa. Sto me nervira Krejg kad pokusava da glumi nonsalanciju pa se rasklimata sa rukama, ko da je rasrafljen.
Drugi deo filma malo bolji, mozda zbog sentimenta..

Uh...kako tezak film,
skoro nisam gledao ovako tesku dramu o maltretiranju dece, jos jezivije sto je istinit dogadjaj u pitanju.

Podsetio me na ovaj slicne tematike koji je jednako neprijatan za gledanje:

Nemoj neko da se zezne da gleda ove filmove sa decom.
Megan is Missing ima bezobrazno nisku ocenu na imdb-u. Film je sasvim ok i gledljiv.

Savršen film ukoliko imate 10 ipo godina.

fc50459c07.jpg

Megan is Missing ima bezobrazno nisku ocenu na imdb-u. Film je sasvim ok i gledljiv.
Verujem da je to samo zbog toga što je jako teško izdržati do kraja filma.
I ako film odlično drži pažnju kako odmiče toliko postaje neprijatan da ne može da se sedi u mestu i gleda.

Dune 8.5/10

Odlicno odradjen film, audio vizuelno skoro pa savršen. Iako je muzička podloga bila dobra, nekako sam na tom polju više očekivao s obzirom da je Hans Zimmer bio zadužen za istu, prosto mi nema neku upecatljivu numeru po kojoj ću pamtiti film… da čim čujem tu melodiju da se setim scene u filmu.

Iscekuje se drugi deo da vidimo kako će to da izgleda… očekujem da će biti bolji od prvog.

ETERNALS.... Na trenutke uzasno dosadan a ima trenutaka gde je dobra akcija. Gledao sam u sugavom 3D i ocaj za mene jer ne podnosim 3D. Jednostavno da li je kvalitet los ili meni smeta to ne znam. Naravno najveca zamerka u filmu je sto ima guranja lgbt gluposti. Tu mi je film totalno zasmrdeo i bio sam jako blizu da odem sa projekcije!
Zavrsetak filma je ok i samo zbog toga ocena 5/10 inace od mene bi bilo 3/10

Pamti li neko film Bugsy Malone? Kao klinac sam ga obožavao, kad se samo setim koliko puta sam ga gledao na prvom programu. Uglavnom su ga prikazivali za Novu godinu.
Radnja se događa u Njujorku u doba prohibicije i bavi se usponom gangstera iz naslova.
Film je režirao Alan Parker, a film je poseban po tome što sve uloge igraju deca čije oružje umesto metkova ispaljuje šlag. Inače u ulozi Talule nastupa tada trinaestogodišnja Džodi Foster.
760E6E9D-D9DB-4685-9D96-912B637212FD.jpeg
Kasnije kada se pojavio Dick Tracy (najznačajniji film o ovom strip junaku), doduše tad sam već bio punoletan, neodoljivo me je podsećao na njega, ni sam ne znam zašto. Iako pored izvanredne glumačke ekipe (Voren Biti i Madona sa kojom je tada bio u burnoj ljubavnoj vezi, Al Paćino, Dastin Hofman, Džejms Kan…), film nema neku bog zna kakvu umetničku vrednost, ipak sam ga sa zadovoljstvom ponovo odgledao. U skladu sa tradicijom stripa svi negativci su izobličeni, moralno i fizički, tako da su glumci morali da pretrpa velike maskerske intervencije. Bez obzira što film nije prošao kako je očekivano, osvojio je tri oskara: za najbolju šminku, originalnu pesmu i najbolju art direkciju i scenografiju, te četiri nominacije, dve nagrade BAFTA, a nominovan je za Zlatni globus i Gremi. Veliki uspeh ostvarila je muzika iz filma gde je Madona lansirala nekoliko svetskih hitova.
Ko ga je propustio, nije na odmet da ga pogleda.
FFBB99D7-9E40-4A57-BC78-3A3674026A99.jpeg

Finch - 6/10
Pogledao sam ga zbog Henksa, ok filmic, nista spec

Pogledajte ali ja bi je preskocio, potpuni promasaj.

Verujem da je to samo zbog toga što je jako teško izdržati do kraja filma.
I ako film odlično drži pažnju kako odmiče toliko postaje neprijatan da ne može da se sedi u mestu i gleda.
Moguće, ali mi neshvatljivo da neko može dati nisku ocenu za nešto teško svarljivo. Ok, nekome je to previše, bolje i ne oceniti u tom slučaju nego ga oceniti i spustiti rejting nečemu što ipak zaslužuje pažnju koliko god težak bio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno