Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Film bez radnje a odlicna zabava:

Wyrmwood: Road Of The Dead

Ajde dajte nesto sa radnjom

Winter's Tale (2014)

Rasel Krou kao demon i djavo kao crnac, zar je jos nesto potrebno da se odgleda ovaj uvrnuti film, sa zanimljivim obrtom na kraju :)

Covece, odgledao ceo Police Squad, pa onda Naked Gun, sve delove - koji zu ovo bili bogovi komedije, Zuker + Abrams + Zuker. Kakva steta sto pojedinacno nisu znali da naprave ovako dobre parodije... kad razmisli covek, jedina moderna parodija koja je blizu, da primirise ovako dobrom serijalu (PS + NG) su mozda Black Dynamite i Machete 1/2 .. ne verujem da ce ikada vise biti ovakvo dobrih parodija kao sto su bili radovi Zukera i Abramsa, 80ih.

^ pa da, danas parodija uglavnom ni ne postoji. Machette je više trash film nego klasična parodija (mada ima elemente)

evo na sta se sveo holivud, majko mila ..

[youtube]Ncw3vPGBYSY[/youtube]

dakle, Hunger Games meets Step up 8mi deo.

covece, koliko cheezy, odvratan, jadan, napumpan trejler za film koji je inace radjen po knjizi. Nemo da me pogresno razumete, Hunger Games je knjiga koja samo prati Haripoterovski "udri me do zore/distopija zakon/kopiramo LOTR/neka tu deca spasavaju svet" princip, nije to nikakva dobra knjiga, ali brate, ovaj trejler je uzas. Sve i da ispadne da je ovaj "dance" zapravo "promotivni materijal" Okruga 13 za regrutaciju naroda u ratu, opet ispada previse, previse jadno i bedno.

Opusteno Dzekson, cemu nerviranje za film koji ti uopste ne znaci ;)

Ma kakav hunger games besmislen koncept totalno meni i nezanimljiv. Odgledao prvi deo i to je OK, što su nastavili da siluju samo $$$ zna. Nije to Holivud to je Bljuvovud.

Zar je još uvek to đubre aktivno? Jednostavno mi nije jasna ideja, gde se maloletna deca biraju za takmičenje gde se medjusobno ubijaju, dok naravno svi to gledaju i navijaju ko da je fubal(fali im još samo liga, ali zbog pravila ne mogu da je primene :-devil-:), glupost nema granice.

btw
pogledao sam
Home Sweet Hell (2015)
Totalno ne očekivano(radnja tj razvoj iste), meni se dopao, preporuka

Hungover games (2014) :)

Secam se da sam se bas cepao na neke fore, onako podseca na Wayans bracu (scary movie) pre nego sto su se izdegenerisali, moja ocena B-

evo na sta se sveo holivud, majko mila ..

[youtube]Ncw3vPGBYSY[/youtube]

dakle, Hunger Games meets Step up 8mi deo.

covece, koliko cheezy, odvratan, jadan, napumpan trejler za film koji je inace radjen po knjizi. Nemo da me pogresno razumete, Hunger Games je knjiga koja samo prati Haripoterovski "udri me do zore/distopija zakon/kopiramo LOTR/neka tu deca spasavaju svet" princip, nije to nikakva dobra knjiga, ali brate, ovaj trejler je uzas. Sve i da ispadne da je ovaj "dance" zapravo "promotivni materijal" Okruga 13 za regrutaciju naroda u ratu, opet ispada previse, previse jadno i bedno.
Ovo nije trailer niti ce biti u filmu ovoga.
Ovo je reklama za tv ili ko zna sta
Ili je reklama za tv unutar filma

Poslednja izmena:
Stigao i vrlo dobar Jurassic World rip u 1080p. Film je toliko zabavan da sam zaspao gledajući. Dugometražna reklama za Samsung i Mercedes, i ostale brendove. Kao i Avengers 2. Mada ima vibe onih starih, jedino su glumci totalno pogrešni.

Znam da je tema o poslednjim odgledanim filmovima, ali moram da pitam posle novog superman vs batman trailera. Zasto se oni uopste mlate? U jednom delu izgleda kao da je superman napravio ****** i postao los pa ovaj hoce da ga ubije, a onda batman izgleda kao fanatik sa svojom vizijom jer ne odobrava da neko iam toliku moc, dok je sam superman i dalje dobrica.
Tu se pominje i Luthor, a pojavljuje se i wonder woman.

Ok, mozda i nije lose da me film iznenadi kad ga gledam, ali me ovo samo baca u rebus.

BTW, hunger games viral je skroz ripoff star warsa sa dartom medju trooperima.

Poslednja izmena:
Znam da je tema o poslednjim odgledanim filmovima, ali moram da pitam posle novog superman vs batman trailera. Zasto se oni uopste mlate? U jednom delu izgleda kao da je superman napravio ****** i postao los pa ovaj hoce da ga ubije, a onda batman izgleda kao fanatik sa svojom vizijom jer ne odobrava da neko iam toliku moc, dok je sam superman i dalje dobrica.

Ok, mozda i nije lose da me film iznenadi kad ga gledam, ali me ovo samo baca u rebus.

U trejleru se vidi da je kraj Man of Steel-a ubačen u BvS iz očiju Bruce-a Wayne-a. Sups i Zod su mu uništili imovinu (pogledaj logo na znaku kad drži onu devojčicu) a sredili su mu i onaj satelit. Plus koliko je ljudi poginulo u onom Zod-ovom napadu, samo zato što Sups nije hteo da mu se preda. Wayne je ljut što su ljudi ispaštali u okršaju dva elijena, koji valjda po njemu nemaju šta da traže na Zemlji. Inače Affleck izgleda vrlo uverljivo, a trejler je bomba koliko je dobro režiran.

Pročitaj strip obavezno.

Insurgent... sta je ovo!? cemu?
4/10 inace ne idem sa ocenama ispod 5, pogotovo ako sam nesto pogledao do kraja

The intouchables 2011 francuska komedi-drama, po vasoj preporuci. Odavno nisam gledao tako obican a tako dobar film.Jaka 8ica

Against the Sun.

Vrlo dobar survival film. Preporuka.

Crni bombarder 7.5 fenomenalan, kako ga do veceras nisam gledao nikako mi nije jasno. Par recenica toliko jakih da je to neverovatno, a tek muzika...

Вечерас у 21ч на РТС-у Incendies, тешка али одлична драма.

Да, у праву си, али је на мене је оставила баш снажан утисак. Један од бољих приказа ратних страдања.

+1 za Incendies, odlican film, preporuke

Chekist

Film je dosta mucan ali oslikava jednu realnost krvave boljsevicke revolucije, koja ce kasnije izrasti u (jos goru po broju zrtava) komunisticku revoluciju (izguglati na primer Holodomor), gde se tajna policija (Ceka) obracunava sa nenaoruzanim neistomisljenicima i nemilosrdno ubija svestenike, inteligenciju, doskorasnju bracu i sve ono najbolje sto ima jedan narod, trajno ga sakati u ime nove religije boljsevizma, komunizma, ili kako god se lazni bog zvao.
Svi su jednaki - mantra je komunista i boljsevika - ali, kao sto vidimo u filmu, oni iza nisana zapravo odredjuju sudbine.

Chekist

Film je dosta mucan ali oslikava jednu realnost krvave boljsevicke revolucije, koja ce kasnije izrasti u (jos goru po broju zrtava) komunisticku revoluciju (izguglati na primer Holodomor), gde se tajna policija (Ceka) obracunava sa nenaoruzanim neistomisljenicima i nemilosrdno ubija svestenike, inteligenciju, doskorasnju bracu i sve ono najbolje sto ima jedan narod, trajno ga sakati u ime nove religije boljsevizma, komunizma, ili kako god se lazni bog zvao.
Svi su jednaki - mantra je komunista i boljsevika - ali, kao sto vidimo u filmu, oni iza nisana zapravo odredjuju sudbine.
Sad si nadrljao ;)
Kad opletu ove "new age che gevare sa neta" pa ti "objasne" da je to u stvari "usa/vatikan/cia" propaganda... ijaoj

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno