Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Munich
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0408306/

Gledao film bukvalno zadnjih 7 dana... Nisam imao volje da ga zavrsim brže, pa vi vidite... Ali rekao sam sebi, odgledacu do kraja, na mišiće...i pitam se kako ovaj davljenički film ima ocenu 7.6? Na osnovu čega? Možda je neandertalcima ovo uzbudljivo, ja se smorih živ... Od mene preporuka za preskočiti, 2/10 za potrošene pare za film... Na šta se sve ljudi lože i primaju pa to je haos... Ne mogu da se načudim... Ej, 7.6,pa to treba da bude film pa puca!

Munich
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0408306/

Gledao film bukvalno zadnjih 7 dana... Nisam imao volje da ga zavrsim brže, pa vi vidite... Ali rekao sam sebi, odgledacu do kraja, na mišiće...i pitam se kako ovaj davljenički film ima ocenu 7.6? Na osnovu čega? Možda je neandertalcima ovo uzbudljivo, ja se smorih živ... Od mene preporuka za preskočiti, 2/10 za potrošene pare za film... Na šta se sve ljudi lože i primaju pa to je haos... Ne mogu da se načudim... Ej, 7.6,pa to treba da bude film pa puca!

Ja sam bio u sličnoj situaciji. Gledao možda 20min i nisam mogao da izdržim. A ja obožavam takve filmove. Ovaj je baš totalni raspad.

"Prepričan" istinit dogadjaj, šta ste očekivali Džedaje i Terminatore, šalu na stranu, istinit film nije sinonim za uzbudljivost, i te kako može da bude dosadan. Meni lično taj film je ok, gledao sam ga kad je izašao...

Sinoc je na rts2 bilo remek delo sedme umetnosti-Stalker, od Tarkovskog.

La isla minima po preporuci ovde filmcina ipo... jaka 8mica.
Ima li jos neka preporuka za nesto slicno, nije bitno na kom jeziku.

Odgledao i ja sinoc Stalker-a, odlican film, bas prija da se covek odmori od holivudske produkcije.

Odgledao Chappie. Ovi roboti su CGI?

Mislio sam da li je neka druga tehnika u pitanju. Izuzetno realno su docarani.

Odgledao i ja sinoc Stalker-a, odlican film, bas prija da se covek odmori od holivudske produkcije.
A ja kad sam napravio temu gde se pisalo o takvim folmovima koji nisu iz holivuda dosta ljudi me pljuvalo :( i dalje mislim da je to dobra ideja jer 70% filmova je iz holivuda, pravo osvezenje tema ali ***-a

Jurassic park sprdnja. :) ali moze da se odgleda i pored puno nelogicnosti.

6/10

Avengers: Age of Ultron -

Odgledah ovaj poslednji HDTS koji je zaista bioskopski 1:1 snimak. Veoma solidno za gledanje

Sta znam, malo mi je Ultron prica bezveze, za razliku od prvog dela i sastavljanja Avengers-a.

Ultron kao ideja je tu i tamo, Vision i njegov odnos prema Ultron-u su previse zbrzani. Veliki kudos za James Spider-a, jer je njegova sinhronizacija Ultrona mozda najbolji glas u holivudu ikada.

Black Widow pozadinska prica je okej, i pored cinjenice da je u pitanju holivudska akcija ova Skarlet Johanson tako predobro glumi ljubav, da ti dodje da udjes u ekran i poljubis je.

Razvijanje Hawkeye-ovog lika, mozda i najbolji deo filma njegov govor za Skarlet Witch.

Kapetan i dalje lider, sto kaze Tony: ja sve organizujem, placam itd, al Cap je vodja (troll)

Tor standardan, dobre fore sa njim i njegovim "kapiranjem" ljudi

Quicksilver - uzasno uradjen, al kapiram da su morali da smanje brzinu u poredjenju sa X-menovim Quicksilver-om (jer je onaj nerealno brz za filmsko platno)

Hulk - dobar razvoj lika i solidna gluma ovog glumca.

Ironman i njegovi dodatni gadzeti, Veronika u ovom filmu konkretno, vrhunski posao. Ko li sedi i smislja sta bi Tony mogao sve da napravi, svaka mu cast.

Kazu po netu da ce Infinity war da bude totalni Marvel haos, gde ce da ucestvuju Guardians of the Galaxy, Avengers-i, i jos 5-6 pojedinacnih likova iz ostalih MCU filmova. Kapiram da ce glavna postava glumaca da sadrzi preko 30 likova.

Meni ni prvi Avengeri nisu bili ništa posebno, ali ovaj je bio još lošiji. Ovo je bio najobičniji filler movie.

Time Lapse 7/10 obavezno odgledajte vrlo zaniljiva prica. Malo niza produkcija i za mene gluma/glumci za mrvicu slabiji od ocekivanja. Sve u svemu nesto totalno drugavije...

Treba mi preporuka za neki film sa sto boljim zvukom/efektima.
Moze i neka akcija/sf.. komercijala.. eksplozije..al' da nije djubre film, moze i neki prosecan tj samo da moze da se odgleda do kraja :)

Imaš ovde predloga. Isti se provlače kroz ceo net, pa ne moraš dalje da tražiš.

Odlicno, hvala :)

Odgeladao sinoc Antmena.

Veoma zabavan film, vise komedija nego bilo sta drugo, efekti sjajni.

Od mene 7/10

znao sam da su upravo zato i uzeli komicara, da glumi glavnu ulogu. Bravo za marvel sto su skapirali da kad se vec rizikuje sa manje poznatim stripom (Guardians, Ant-man), igraju iskljucivo na komediju umesto na dramu-akciju.

Beyond the Reach-supalj film skroz, M. Douglas moze i bolje od ovoga. Zaobici ovaj naslov.

Sundjer bob me neverovatno iznenadio odlican je par puta me bas nasmejao a i nacin na koji je odradjen je skroz ok, mislio sam da je ceo film u real life fazonu kad ono ipak crtani... od mene 7/10.

Chappie 5.5/10 film ima dosta mana ali moze da se odgleda. Odusevilo me sto ekipu cine clanovi valjda unterwooda juznoafrickog muzickog benda koji su teski bol3snici.

Poslednja izmena:
Kad pocne da se hvali sundjerbob tred je def za zakljucavanje, sve ode u helac

A zasto je sundjer losiji od kornjaca ili transformersa ili bilo kog popularnog animiranog filma tipa despicable me, up...?

A zasto je sundjer losiji od kornjaca ili transformersa ili bilo kog popularnog animiranog filma tipa despicable me, up...?

Zar ti je na ovo potreban odgovor ? Up, Despicable me, Wall-e su remek dela, bolja i od nekih igranih filmova i ne mozes ih strpati u isti kos sa kornjacama, sundjerima i slicno ... Jednostavno nije ista klasa iliti liga.

Necu da zatvaram tred, samo sam zakljucio na osnovu trenda da mu je vreme, jer osim ako nisi otac i vodis dete da gledate sundjera ne vidim nijedan drugi razlog da muska odrasla osoba starija od 12 godina ode i pogleda tu splacinu od crtaca. No s obzirom na maldive, parove i cece nije nista cudno. Porediti " up " i sundjera, kornjace je nonsens van svake mere.

Poslednja izmena:
Nisam gledao film ali ono što je išlo na b92 daleko je od splačine. Zabavno i poučno i mladima i starijim, slično kao Gaša, Hogar strašni, Umpah-Pah...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno