Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Priča o običnom čoveku zaglavljenom u svetu nasilja i kriminala.
Verovatno se i kod nas u skoro svakom naselju može naći jedan Marčelo, običan čovek koji pokušava da preživi u današnjem svetu i lokalni kabadahija kao Simone koji na svaki način otežava živote svakome

7,5/10
 

Dva užasna smeća od filma. Zaobiđite.
Ni malo smešto još manje šarmantno ili simpatično.
 
Mali info o The Machine, ceo je sniman u Srbiji i Đuričko igra sporednu ulogu i naravno Rus je. Po meni koji, volim humor dotičnog Bert Kreisher-a, ovo je bio zanimljiv film još pogotovo što je i Đuričko bio u njemu a i Mark Hamil - Luk Skajvoker. 5/10

Blue Beetle od mene 1/10. Neviđeni trash od filma. Ja sam ljubitelj ekranizacije stripova i crtaća i obično isključim mozak kad gledam ovakve filmove i ne razmišljam dok ga gledam ali sa ovim me mozak boleo i dok je bio "isključen".
 
@NightCrawler , neverovatno. Završih malo pre Napet šou. Tu ima materijala da se završe makar dva filma.

lepo sam posavetovao člana @Red*Alert da ne gleda poremećene filmove ali me član @Moca posle diskusije sa @Uriel om, zaintrigira da pogledam Gruz 200 iz 2007. Film je solidan, mada po meni zaslužuje nešto manju ocenu nego da IMDB. Razlog za ovo su brutalno brutalne scene. One su odrađene odlično, ali su baš brutalne i realne.

@Uriel

Gruz 200 ima veze sa Rusijom toliko, koliko ima i "Srpski film" sa nama.
 
Uvek sam se pitao kome se svidja Steva Martin, dobrocudni i simpaticni veciti seronja.
 
I dan danas nosim traume od ovog filma 😀
Био је у биоскопу и било је трипозно, као да је филм документарац.
Sa liste za gledanje, plus na ovaj poslednji sam natrčao.
Paćino u prepoznatljivo grandioznom maniru, Kijanu u usponu i dve ekstra cice u trileru, zatim Itan, Uma i Džad u distopijskom Sci-Fi ostvarenju i Farli na kraju kao sensei i zaštitnik zgodne Nikolete.
Dobro a lagano štivo za ove vrućine.
Препорука за Ђавољег адвоката.
Ко воли добре драме, а да нису досадне.
Препорука
И наравно, моја омиљена рубрика - фантастични филмови који су намерно испљувани.
Велика препорука
Не знам за вас, али ја сам заплакао кад је био крај филма. Само да вас упозорим да нисам нешто осетљив на тужне филмове, тако да је ово изузетак. У сваком случају вреди погледати.
 
Poslednja izmena:
Justice League: Warworld (2023)

u okviru DCUAOM. animacija je dosta dobra. iako je u pitanju kombinovanje više žanrova u vidu zasebnih delova, sama priča mi se nije dopala i prosto vuče na nastavak koji ovde nije najavljen. inače, nastavak je ekranizacija Crisis on Infinite Earths.
 
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One 7/10

Сасвим задовољавајуће. Мало су претерали у појединим сценама али сасвим солидно. Том Круз је једноставно трнтно Холивудска звезда број један и то је тако. Ту је и Ди Каприо.
 
Malo su preterali?

To postaje interno nadmetanje između delova serijala u kom će biti veće preterivanje...

Ako uzmemo film kao zabavu za vikend popodne - sasvim je OK, pod uslovom da se u njemu ne traži realnost... A realno gledano MI filmovi polako počinju da bivaju etalon za preterivanje.
 
Ту су негде са "Фамилијом". F&F можда ипак претерује за нијансу више, барем што се тиче физике.
 
Ne sporim ja da on sam snima svoje scene za razliku od drugih glumaca iz akcionih scena - to je dobro poznato svima ali to nema veze sa onim što sam rekao jer ja samo govorim da se MI serijal (kao i FF naravno) zasniva na scenama koje prkose fizici i pre svega zdravom razumu!
 
Da, definitivno bolji od "Čuda" iz 2017. godine i zasnovano na istinitoj priči. Još u režiji Petra Bogdanovića.

Nikako nisam uspevao ceo da odgledam još od pojavljivanja u obližnjem video klubu.:giggle: "Fantom" sa Zejnom i Vilijamsom plus ovaj film sam dosta puta uzimao i gledao non-stop pa žurio da premotam i trkom da vratim kako ne bih plaćao za kašnjenje.
Sad vidim da ima dosta vrhunskih glumaca a sve ih okupio Tim Barton a ja volim Tima.:cool: Izašao iste godine kad i "Independence day", ne znam je li bila namera i da se napravi parodija na taj film ali tako mi deluje. Svakako mi bolji film nego taj od Emeriha.
Na samom kraju se vidi školski primer kako se pobeđuju osvajači iz svemira. Deceniju kasnije na isti način su Srbiju spasili Boban Zdravković i četa grandizana.
 
Ne sporim ja da on sam snima svoje scene za razliku od drugih glumaca iz akcionih scena - to je dobro poznato svima ali to nema veze sa onim što sam rekao jer ja samo govorim da se MI serijal (kao i FF naravno) zasniva na scenama koje prkose fizici i pre svega zdravom razumu!
Када сам рекао претерали мислио сам у односу на остале филмове из франшизе... Мислим на сцену у возу, препознаћете коју. Али свакако је филм врхунска забава. После трећег су подигли лествицу на доста виши ниво и држе се тога.
 
Molim neka neko prebaci poruku u odgovarajući deo foruma kako bi stekla pažnju onih koji ovu malu ali korisnu promenu mogu da odrade na zadovoljstvo svih.
Nista od toga.
Admin zivi u Nemackoj, prica nemacki, ima i vi da ga citate i pricate!
Ende, Auf Wiedersehen!
 
Unseren? Ili unser? Davno sam učio.
 
Salu na stranu, prosledio sam Kutiji i cim stigne, pogledace sta se moze uciniti
 
Drugari može preporuka za neki dobar Time travel film, da je novija produkcija i da nema mnogo scfi... Da ima elemente horor, misterija, trilera
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno