nikornla
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2004
- Poena
- 1,905
Lik iz slipknota 😂😂😂Vidim da mu dadoh 1 na IMDB ali se niceg ne secam osim da lik is Slipknota smara neku familiju...
Evo jedan dobar o smaranju familije koji se desio.
![]()
Lik iz slipknota 😂😂😂Vidim da mu dadoh 1 na IMDB ali se niceg ne secam osim da lik is Slipknota smara neku familiju...
Evo jedan dobar o smaranju familije koji se desio.
![]()
Pogledaj ovoПусти ти то 😂
Јелоустон, мирно место за одмор...Pogledaj ovo
Prijatan film za opustiti se 😁![]()
Готивна је она.Sto bi se reklo, porodican film
Odlican, Toni Collette kao i uvek razvalila...
Nikada nemoj da citas info o filmu, komentare sa imdb-a...da gledas trailer-e...jer neces doziveti film na isti nacin ako znas sve te informacije. Ok svi mi procitamo kraci sinopsis filma pri odabiru filma koji cemo gledati mozda i samu ocenu sa imdb-a.^ако сам добро превео, ту глуме глумци бивши затвореници? На имдб-у сам прочитао, коментар А24.
Da da to je preporukaPogledaj ovo
Prijatan film za opustiti se 😁![]()
Rebecca Ferguson je prelepa u Dr Sleep.
Прелепа! 😍Uvek je![]()
Ona je meni prelepa u svakom filmu.Rebecca Ferguson je prelepa u Dr Sleep.
Podseca me na jednu zenu koju sam upoznao putujuci u Italiju.Rebecca Ferguson je prelepa u Dr Sleep.
Јел би поделио познанство? 😄Podseca me na jednu zenu koju sam upoznao putujuci u Italiju.
Crash je treći sad sam se setio da je dobio oskara a usput sam video da ima još filmova koje nismo ni pomenuli Minhen, Walk the Line... sad cu da krenem 2006 pa sta nisam gledao.postoje rodne godine i postoje lose godine za Holivud... evo ti 2006., pa ako mozes izaberi treci
Pogledajte prilog 488469
EDIT: to je gugl ponudio, ne ja.. ali od ponudjenih bih recimo izabrao Little Miss Sunshine, Borata i Departed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari