Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Недеља (2024)
trebalo je da bude biografski film o pokojnom pevaču Džeju, a ispao je Cidade de Deus primenjen na Dorčol '80.-ih prikazan kroz vizuru mladog Džeja
Husa, kojem je ovo prva uloga ikada, je pokidao. Džamba, u izvedbi Marka Janketića, je ostavio dobar utisak. sve u svemu, nije loše

Boss Level (2020)
dobra akciona zabava od 100 minuta sa sve špicama. spoj filma "Dana mrmota" i beat 'em up tipa video igara. ocena bi opušteno mogla da bude 7 na IMDb, što se mene tiče. gledao sam blu-ray verziju koja se razliku od one na HULU-u gde je prvobitno prikazivan.

Hitman's Wife's Bodyguard (2021)
solidna akciona komedija, čije akcione sekvence izvlače ocenu na IMDb inače bi opušteno moglo da bude 5. i ovaj deo je sniman u Evropi, dobar deo u 🇭🇷. ko zna, možda bude i 3. dela mada nemam ideju šta bi mogli da snime

Anora
Okej, fino me je zabavio i odoše brzo dva i po sata ali... Zaista ali zaista ne kapiram toliki hajp oko filma.
6/10

Anora, za mene 2/10.
Goreg filma odavno nisam pocep gledati.
Glumica je jedino sto vadi film,lijepa mlada atratktivna
Ostalo,promisljeno,dosadno,scena su sve predvidljive kao cio film.
Iskreno neki p**** imaju bolju pricu

Jedan od najboljih SF filmova snimljen za 689 dinara. Po kratkoj prici Filipa Dika.
Jedan od omiljenih filmova Ridlija Skota polupanca iz koga je krao obilato (Lamia iz potpune katastrofe Raised by Wolves)

^
Ovo je islo na 3k svojevremeno sa:

I uopste nisu losi koliko ocene sugestiraju.

Fantastični filmovi, mogao bih da ih odgledam još jednom.

Gledam sinoc nema nisceg zanimljivog na TVu, vidim Hobiti, vratim
Sta znam, film gledam zbog one scene na pocetku kada spasavaju Gandalfa i zbog samih borbi.
Kada gledam neki deo iz te trilogije prosto mi samo podigne zelju i odgledam onu trilogiju koja treba da se i gleda i ponavlja (LOTR)
Neki mozda, cak i sva tri sam gledao u bioskopu kada se davali i isti mi je utisak deceniju i nesto kasnije, knjigu od 200 stanica napravio Dzekson u tri filma da uzme parice

Anora, za mene 2/10.
Goreg filma odavno nisam pocep gledati.
Glumica je jedino sto vadi film,lijepa mlada atratktivna
Ostalo,promisljeno,dosadno,scena su sve predvidljive kao cio film.
Iskreno neki p**** imaju bolju pricu
Da je stvarno 2/10 ne bi ga ti gledao ni pola sata a ne dva.

Reprizirao sinoc Saving Private Ryan posle bas puno vremena. Ispostavilo se da se sećam manje od 10% filma.

O filmu sta reci osim da je remek delo. Mislim da bih mogao čak da ga stavim u top 10 filmova ikad.

Indiana Jones and the Temple of Doom bolji mnogo nego što mi je u sećanju. Intenzivan maksmimalno. Čista 10ka

4. repriza Minority Report...
3. put sam gledao mozda pre 15 godina...
Znao sam za pocetak i za kraj, ali sve izmedju kao da sam prvi put gledao!
Ima rupa koje su skroz nelogicne, stoga i dalje dajem "svega" 8/10.
Iako je film cista desetka, do...
20 min pred kraj

Reprizirao sam i Magnoliu po 3. put, vrh i dalje, nakon toliko godina.
I od sada krecem po ko zna koji put LOTR extended... ceka me 12h smiraja i cistog zadovoljstva.
Iz 2024. sam pogledao mozda 2-3 filma koja su mi se svidela, sto znaci da starim i da te Anore, Dizni, DC, i slicno me ne radi vise.
Cak stavise, uveren sam da je u vezi mojih godina, ne mogu cak ni da podnesem danasnje mlade glumce.. jednostavno mi se gade 90% njih.

Perfect Days od Dzarmusa je poslednji film koji sam pogledao u 2024., i on mi je bio jako tezak za svarivanje prvu polovinu, inace biser!

Poslednja izmena:
Juror #2 (2024)
Pre svega, svaka čast Clint Eastwoodu kako i dalje ima želju da radi i stvara u tim godinama.
Kapa dole zaista.
Skroz korektan film i jako napet. Preporuka.
7/10

The Order solidan film kao i prilično jaka gluma Jude Law-a. Neki TD prva sezona vajb wannabe ili sam ja stekao takav utisak sa tmurnom muzičkom podlogom i scenama . 7/10
Uh, odličan, baš mi legao, i radnja i gluma i scenografija a pogotovo fotografija...Predeli su fenomenalni...TD wannabe je ipak uslovljeno što su ograničeni istinitim događajima, dok TD nikad nije...

Nazad
Vrh Dno