Uriel
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 06.12.2009
- Poena
- 1,215

Jedan od omiljenih filmova Ridlija Skota polupanca iz koga je krao obilato (Lamia iz potpune katastrofe Raised by Wolves)
Jedan od najboljih SF filmova snimljen za 689 dinara. Po kratkoj prici Filipa Dika.![]()
Jedan od omiljenih filmova Ridlija Skota polupanca iz koga je krao obilato (Lamia iz potpune katastrofe Raised by Wolves)
^
Ovo je islo na 3k svojevremeno sa:
![]()
![]()
![]()
I uopste nisu losi koliko ocene sugestiraju.
Ufff, da je ona bila, definitivno bih sam gledao film 😅Anori fali Sydney SweeneySydney je casting bez greške za takav treš od filma, sa njom bi fakat bio još gori/bolji.
Da je stvarno 2/10 ne bi ga ti gledao ni pola sata a ne dva.Anora, za mene 2/10.
Goreg filma odavno nisam pocep gledati.
Glumica je jedino sto vadi film,lijepa mlada atratktivna
Ostalo,promisljeno,dosadno,scena su sve predvidljive kao cio film.
Iskreno neki p**** imaju bolju pricu
Amin brate..AMIN!Anori fali Sydney SweeneySydney je casting bez greške za takav treš od filma, sa njom bi fakat bio još gori/bolji.
Ko kaze da sam gledao do kraja😂Da je stvarno 2/10 ne bi ga ti gledao ni pola sata a ne dva.
Gledao sam pre okvirno 2 godine, jos uvek se solidno sećam. Odlična serija.Sad nastavi sa Band of Brothers![]()
Odgledao sam ga i od mene preporuka 8/10Juror #2 (2024)
Pre svega, svaka čast Clint Eastwoodu kako i dalje ima želju da radi i stvara u tim godinama.
Kapa dole zaista.
Skroz korektan film i jako napet. Preporuka.
7/10
Pola veka nije malo.stariji 😎😁The Taking of Pelham One Two Three (1974)
![]()
Malo stariji film ali perfekcija, u svakom smislu
10/10 od mene. Ima valjda i modernija obrada filma, ali vidim da nije ni blizu, niti me nesto zanima
Uh, odličan, baš mi legao, i radnja i gluma i scenografija a pogotovo fotografija...Predeli su fenomenalni...TD wannabe je ipak uslovljeno što su ograničeni istinitim događajima, dok TD nikad nije...The Order solidan film kao i prilično jaka gluma Jude Law-a. Neki TD prva sezona vajb wannabe ili sam ja stekao takav utisak sa tmurnom muzičkom podlogom i scenama . 7/10
![]()
Haha sve je to relativnoPola veka nije malo.stariji 😎😁
Iz iste godine remek delo, radjen je remaster skoro.Haha sve je to relativnoAko imas slucajno neki slican film, slobodno predlozi, u ovim danasnjim filmovima i nema sta da se kaze, sve je vec ispricano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari