Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Да, бољи је оригинал, мада ме није одушевио иако ме је крај изнервирао до бола, што је и поента филма.

Ja. Dobar je.

Pa dobro majka mu stara, koji je ovo qrac? Ne mogu da verujem da neko ko je snimio The Raid i Gangs of London, može ovako da podbaci...
Očekivao sam nešto dobro sudeći po trejleru, dobio sam generični akcioni film B produkcije. I pretera ga Evanse brate mili sa krvlju, ovoliko krvi nema ni u The Raid-u...

Speak no evil
McAvoy odličan.
Da li je neko gledao original iz 2022?
Ја сам прво гледао оригинал па овај и могу ти рећи да ми је оригинал бољи доста. Крај ми некако није легао у оригиналу и то је то. Да сам могао да бирам прво бих гледао римејк.

Kraj u originalnom filmu je prilično šokantan i zato ostaje u sećanju. Rimejk sam pogledao zbog McAvoya i zato što me interesovalo da li će biti isti kraj. I naravno da nije.

Havoc je Mortal Kombat za sirotiLju. Pogledao aamo zbog Hardy-ja i izgubio par sati.

Nemoguca misija 8 deo The final reckoning -ok zabava za bioskop , ocena nekih 6.5, malo previse patetike i dramatizacije, realnosti je falilo i u prethodnim delovima, tako da ne bih to apostrofirao

Racunovodja 2- ocena 6.7 , bolji prvi deo, malo usiljeno sa teznjom da bude duhovito, ali solidno za gledanje

Naleteh na zanimljiv tekst o novom filmu o formuli 1 koji se prikazivao u zarvorenom za vozace formule 1 u monaku gde se vozi trka danas. Nisu bili odusevljeni.

Formula 1 drivers have warned insiders and hard-core fans of the sport that they might not enjoy the new 'F1' film starring Brad Pitt.

Only Max Verstappen and Lance Stroll were missing on Wednesday when the field of active race drivers gathered in a Monaco cinema for a private screening.

"I notified FOM about that," Verstappen insisted. "I think it's coming out on June 27? I'll download it on Apple."

Stroll commented: "I just had things to do."

Verstappen insists attending the screening wasn't "mandatory," but most of the rest of the drivers dutifully turned up in team rather than casual clothing.

When asked what he thought of the movie, Nico Hulkenberg said: "It's a Hollywood film, so it's not about getting every detail right.

"You have to sit back a bit, see the whole picture, and not take everything so seriously," he added. "It's simply about showing a broad audience what's going on here."

Ferrari's Charles Leclerc agreed that the movie doesn't show "exactly the way we live things".

Rookie Isack Hadjar commented: "As drivers, it's hard to give feedback, because we're really critical. But I think if you're a kid or someone who doesn't know about the sport, I think it's the best way to get started."

Alex Albon's advice to the hyper-critical insiders is to "just relax and watch it as a movie".

Gabriel Bortoleto agreed: "It's going to be very good for those who still don't know the sport so much."

Up and down the pitlane, the drivers generally had the same view about the movie - that it will be good for the sport, but that insiders may need to cringe.

"There were some things that didn't make much sense to us drivers," Esteban Ocon said, "but I saw where Lewis (Hamilton) had contributed to try to make it as realistic as possible."

When asked what the producers got wrong, however, the Haas driver added: "The crashes.

"In some scenes, it feels very Hollywood. The film has to appeal to a wider audience, but I would like to see less crashes and more racing."

Carlos Sainz points out that the drivers' critical feedback echoes how they feel about the popular Netflix series, Drive To Survive. "It's going to be really good for people who don't know anything about Formula 1," Sainz said.

"For the hardcore fans, journalists, us, we're going to see things that might seem too American or too Hollywood," added the Spaniard.

"They also warned us. They said 'Guys, we love your sport. We're in love with your sport. But this is Hollywood'."

Robotski i politički korektno, kako i dolikuje F1, nam saopštavaju da je film đubre :ROFLMAO:

Svaki film koji u nazivu ima naziv brenda je samo dugometrazna reklama, nista vise.

^ Baš se dugo kanim da pogledam taj film...

Ne znam čemu ovoliko negativnih kritika za film ovakvog žanra. Jeste da ne izlazi iz okvira već viđenog, osim trigera u vidu Dust Bowl-a koji je poslužio kao pozadinska uvertira, ali upravo ta atmosfera i psihološka nit u liku Margaret koju glumi sjajna Sarah Paulson, daju mu vrednost i izdvajaju ga od sličnih filmova sa ovom ocenom.

Fountain of Youth (2025)

Odgledah do kraja, da ne biste Vi morali...
dno, scenario kao da je pisao AI, kombinujuci sve adventure klishee do sad, ali jos 2 nivoa jadnije.
Nemojte da se lozite sto ga je rezirao Gaj Rici (srecom po njega, pa nije isti i pisao.. jedina sreca).
Film je za preskakanje, definitivno.
I najgori film koji je Richi rezirao... 4/10

Harison Ford (ako) ga gleda, oseca se fantasticno u vezi Kingdom of the Crystal Skull filma, ukoliko je to uopste teorijski moguce...

Poslednja izmena:
Šta znam, meni je u pojedinim momentima malo počešao taj Indijana Džons svrab, ali film definitivno pada što dalje odmiče. Preporuka za zaobići, ali neće vam napraviti rak na mozgu ako ga kojim slučajem pogledate.

^ Baš se dugo kanim da pogledam taj film...

Ne znam čemu ovoliko negativnih kritika za film ovakvog žanra. Jeste da ne izlazi iz okvira već viđenog, osim trigera u vidu Dust Bowl-a koji je poslužio kao pozadinska uvertira, ali upravo ta atmosfera i psihološka nit u liku Margaret koju glumi sjajna Sarah Paulson, daju mu vrednost i izdvajaju ga od sličnih filmova sa ovom ocenom.
Gledaj Budimpeštu obavezno

^Bukvalno, meni jedan od omiljenih filmova.

Moram ga staviti na repertoar jer tanko stojim trenutno sa naslovima koji mi mame pažnju.

Reprizirao Gattaca posle 20 godina.
Ocena: 7/10.
Baš loša zadnja trećina filma. I generalno neiskorišćen potencijal.
I naravno iako se nisam sećao apsolutno ničega oko radnje filme svakako je bilo toooliko očigledno da je mlađi detektiv brat glavnog lika.

I generalno neiskorišćen potencijal.

Apsolutno tačno. U to vreme baš mi je zasmetalo. Kao i u Battlestar Galactica - i, veći akcenat na politiku nego na borbu ili Stargate, kao su Amerikanci mnogo dobri i neće da druge civilizacije da pokradu ili sklope neki "nemoralni" dogovor.

Baš mi legao film ko budali šamar.
Doduše nisam ništa ni očekivao a dobio sam baš dosta.

Još kad sam video na početku filma kako se gubi i šta radi hteo sam da prekinem jer je počeo da liči na Zoolandera.

Međutim....

Čini me se možda da je ovaj film bio početak simbioze Stilera i Adama Scotta.
Posle Severance bilo mi malo čudno gledati ih zajedno na filmu :ROFLMAO:

7.5/10

Dobra drama rađena po istinitom događaju, iako se malo patetisalo u pojedinim momentima što je nepotrebno razvuklo trajanje filma, ali vredelo je.
Ovakvih egzekucija u ludom Teksasu, ludih devedesetih i nešto kasnije, gde je glat odbijena i poslednja nada u vidu habeas corpus žalbe je trocifren broj u poslednjih ne znam koliko godina, a među njima je sigurno bilo nevinih ljudi.

Jer, kako kaže istraživački tim Columbia Univerziteta oko 68% smrtnih kazni u SAD-u je poništeno između 1973 i 1995. nakon što su se pojavile proceduralne ili materijalne greške. A statistički gledano Teksas je za to vreme sigurno pogubio oko 20 nevinih ljudi.
I dalje kaubojštine republikanci iz Teksasa tvrde da je što se smrtnih presuda tiče sve po PS-u...

Nazad
Vrh Dno