Sjajna vest.
Sjajna vest.
Neka bude i samo upola dobra kao To Kill A Mockingbird, biće to dovoljno za uživanje i odličnu knjigu.
Vidis ti si procitao posle gledanja serije vrv i onda nisi navikao na martinov stil jer je serija snimana tako da ima puno "clifhangera" i prikazuje se vecinom samo akcija. U knjigama su desavanja u Esosu i Vesterosu odvojena dok u serijama nije...Ja zavrsih konacno GoT...cetvrta knjiga mi je bila smor cak i peta do polovine a posle kad su krenuli dogadjaji da se redjaju ko na traci...
Jesam posle gledanja pročitao knjige ali opet i pored toga su mi knjige bolje ali jednostavno ta treća knjiga me je baš ubila "dosadom"Vidis ti si procitao posle gledanja serije vrv i onda nisi navikao na martinov stil jer je serija snimana tako da ima puno "clifhangera" i prikazuje se vecinom samo akcija. U knjigama su desavanja u Esosu i Vesterosu odvojena dok u serijama nije...
Ako je citao lagunino izdanje moze da zbuni jer oni dele trecu i cetvrtu na dva delaČekaj treća ili četvrta? Ako ti je oluja mačeva bila smor onda nismo čitali istu knjigu...
A od teze epske fantastike Malazan Book of The Fallen. Procitao sam prve cetiri od deset knjiga ukupno.
Po meni nista sto sam citao od epske fantastike ne moze ni da primirisi ovome. GoT izgleda kao obicna sapunica sto se tice fantastike![]()
Čekaj treća ili četvrta? Ako ti je oluja mačeva bila smor onda nismo čitali istu knjigu...
Čekaj treća ili četvrta? Ako ti je oluja mačeva bila smor onda nismo čitali istu knjigu...
Četvrta knjga A Feast for crows mi je bila smor....delovi u Dorni i Iron Islands su me ubili u pojam koliko su "suvo" napisani bili
Greškom sam napisao treća kniga,video sam kasno pa nisam mogao da editujem poruku
@stevanix
Na engleskom sam čitao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari