Ali ovde imaš granicu. Priča je kompletirana kao triologija (Wool, Shift, Dust). Više se brinem da je ne ukinu nego da je ne završe.Silo, nije lose. Problem kod serija ovog tipa je sto mogu da ih razvuku u nedogled i naprave smece, videcemo.
Nadao sam se da će moj utisak biti drugačiji ali nije,Odgledao sam From,na premotavanje,jer me ne interesira zašto se ko razvodi itd itd
Ovo je copy paste Lost samo druga scenografija.....moj zaključak je,spremiteSE za najmanje još 5 sezona
NE valja
Оцена 1/10, ово је толико лоше да би можда било занимљиво погледати, да се човек насмеје...Netflix dokumentarac (sniman kao TV serija) o Kleopatri.
IMDb: : Queen Cleopatra
https://www.imdb.com/title/tt27528139/
Nisam odgledao do kraja, tj tek sam počeo i deluje vrlo netačno istorijski.
Kuriozitet je da prvi put vidim ocenu 1 na imdb a da je zaista puno ljudi ocenilo.
Sta da kazem kad me trejler smorio...Netflix dokumentarac (sniman kao TV serija) o Kleopatri.
Nisam odgledao do kraja, tj tek sam počeo i deluje vrlo netačno istorijski.
Kuriozitet je da prvi put vidim ocenu 1 na imdb a da je zaista puno ljudi ocenilo.
Gde ćeš boljeg primera u prilog tezi koliko su IMDB/RT ocene besmislene i kakvi sve neuki idioti ili pumpaju ocene nekom kršu ili sa druge strane iz neznanja/nemogućnosti da shvate viđeno obaraju ocene kvalitetnijim delima!To smeće sigurno necu gledati, ali bacih pogled na imdb recenzije, gde čak ima i par desetki, a ovaj mi je zbog naslova bas skrenuo pažnju 😄
Pogledajte prilog 390038
Tu 8 je režirala Jodie Foster i baš lepo zaokružuje priču mada ja i dalje imam gomilu pitanja ali ću verovatno te odgovore dobiti kad pročitam knjigu...tj barem se nadam tome😁Ja godinu dana nikako da pogledam epizodu 8...
SVe ovo u kombinaciji sa lepom ljubavnom pricom daje seriji "tezinu" i mogu da je preporucim bezuslovno.
Druže, prvo hvala na podeljenim utiscima i konciznim opisima serija koje si gledao...Davno nisam nista komentarisao na ovoj temi, dosta toga se nakupilo u medjuvremenu, verovatno cu i nesto preskociti ...
...
"Better call Saul"
Fantastican spin-off, kratko i jasno. Ja sam jedan od retkih koji nije gledao "Breaking Bad", duzina serije me je nekoliko puta obeshrabrivala da pocnem, jednostavno ne volim preduge serije pa se ne mogu upustiti u raspravu da li je spin-off bolji od originala ali da je BCS fantasticna serija jeste. Mozda je nekom spora, ali mene kupuje dobrim scenarijom u kombinaciji sa odlicnim odabirom glumaca i sto je meni jako bitno fantasticnim razvojem likova kroz seriju. Retko je danas u moru prosecnosti naci ovakvu seriju koja u sebi ima istovremeno primese i drame i komedije. Za mene je ovo jedna od najboljih serija koje sam pogledao, jednostavno mi je legla.![]()
9/10
...
Potpisujem ✍️ Elem, neću reći da je BCS loša serija, naprotiv.. ali po mom skromnom mišljenju, BB je koplje iznad BCS-a.. izdvojio bih možda epizodu sa mušicom kao najdosadniju, možda i nepotrebnu.. ali zato npr ozymandias, mislim da mi se svet srušio posle te epizode 😁Druže, prvo hvala na podeljenim utiscima i konciznim opisima serija koje si gledao...
Za većinu se slažem, nekima bih dao i nižu ocenu.
Međutim, ako ti se svideo BCS ne preskači Breaking bad, pogotovo ako je dužina jedini izgovor, jer je i to relativna stvar (nekad epizoda jedne dosadne serije subjektivno traje duže od deset epizoda zanimljive serije), a u ovom slučaju je dužina i objektivna stvar jer je BB kraći od BCS, ima pet sezona i 62 epizode, a BCS 5 sezona i 63 epizode.
Ako si "svario" činjenicu da je u BCS čija jedna čitava sezona je negledljiva, spora i repetitivna od smrti Čaka pa sve dok se Lalo ne pojavi, BB ćeš progutati jer u toj seriji nema takvih padova kvaliteta, bar ne na duge staze (zalomi se po sezoni pokoja dosadna epizoda-dve) ali u principu serija ima odličan intensity pace i razvoj radnje i likova...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari